Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz Ubul86 #5764 üzenetére

    Ha tölt a készülék, akkor az egy elég speciális eset volna, ha a csatlakozónak hardveres hibája lenne, mert egyéb problémák is jelentkeznének, ezért ezt egyelőre nem érdemes tényként kezelni.
    Az, hogy lassan tölt fel, nem feltétlen a készülék hibája, viszont fontos tisztázni, hogy egyáltalán megjelenik-e a zárképernyőn a gyorstöltés felirat, mert ha igen, akkor a készülék valamilyen okból jobban merül, amit szoftveres probléma okoz, konkrétan valamelyik alkalmazás, ebben az esetben az első lépés a gyári beállítások visszaállítása.
    Ha nem jelenik meg, akkor viszont a töltővel van probléma, esetleg a vezetékkel, amit ugye elég könnyű kiszűrni, ha az ember egy másikkal próbálja meg feltölteni a készüléket.

    Amennyiben ezek kipróbálása után a probléma továbbra is fennáll, akkor tudok még egyéb tippeket adni, hogy szűküljön a lehetséges problémák köre.

    (#5765) Balinov: Viszont abban az esetben, ha valamilyen szennyeződés kerül a csatlakozóba, akkor nem nagyon lassan, hanem ha probléma van, akkor egyáltalán nem tölt.

    Minden egyéb problémás esetben pedig külön hibaüzenettel tudja jelezni a készülék, ha gond lépne fel a töltés kapcsán.

    A többieknek fűzném hozzá, hogy a kitisztítás megkezdése előtt kapcsolja ki a készüléket, valamint semmiképp se olyan eszközzel történjen, ami képes vezetni az áramot, mert könnyen tönkre lehet tenni telefont.

Új hozzászólás Aktív témák