Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Tiger. #4251 üzenetére

    Ez most hogy kapcsolodik ide?
    Amugy ugy tudom, hogy a google asszisztens mukodesehez kell a net, de ha mar valami alap profilt csinaltal neki, akkor azt tudja net nelkul is (pl wifi/mobilnet kapcsolgatas helyhez/idohoz kotve, stb)
    Aztan max nem igy van, majd valaki, aki komolyabban hasznal ilyet kijavit, ha ugy van. :K

    szerk:
    san01 #4250:
    A teszben ezt irtak rola:
    "Az U-sorozattal együtt debütált a HTC saját asszisztense, amelynek Sense Companion a neve, magyarul nem lehet egyelőre megszólítani, de ettől még jelen van a rendszerben, akárcsak a Google Now. Sőt, igazából az benne a jópofa, hogy arra épül, tehát nem egyszerre működik a két asszisztens, hanem a HTC sajátja a Google kártyáiból is dolgozik, megjelennek a Now információi, de hozzátesz számos pluszt a Sense Companion, ami igyekszik megtanulni a szokásainkat és nem tolakodó módon néha figyelmeztetni egy-egy apróságra, például hogy tényleg fel akarunk-e kelni vasárnap is reggel 6-kor, vagy ha a lakhelyünktől távol kolbászolunk gyalogos tempóban déltájt, akkor esetleg nem óhajtunk-e táplálkozni egy közeli étteremben. Biztos sokat kell használni ahhoz, hogy idomuljon hozzánk, egy-két aprósággal már észrevétette magát a tesztidőszakban, de igazán akkor lenne nálunk is értelme (noha magyarra vannak fordítva a felületek), ha hangvezérléssel is tudnánk kelezni. A HTC azt ígéri, hogy mivel ők tényleg megpróbálják a piacon levő asszisztens szolgáltatásokat integrálni a Sense Companionbe, ezért ha egy adott régióban bárki lehetővé teszi a hangvezérlést, azt ők rögtön összekapcsolják a saját megoldásukkal. Hát… várjuk."

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák