Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Udv nepek!

    Csatlakozom a klubhoz en is jovo heten, (telo mar megrendelve, csak akkor er ide) ugyhogy lenne egy par kerdesem a jelenlegi, tapasztalt tulajokhoz, ha nem problema:
    - Erdemes-e felrakni a frissitest (gondolom 8.0), vagy jobb hagyni, es maradni a gyari 7.1.x-en?
    - Van-e valami ismert gyakori gyari hiba, amire erdemes figyelni, hogy ha esetleg erintett vagyok, gyorsan tudjak cseret kerni?
    - Van-e a beallitasokra valami titkos tipp? Pl: kameran allitsd be auto modban az x/y dolgot, hogy jobb kepet lojjon, stb?
    - Szerintetek jol dontottem-e, vagy a tesztek ellenere a keszulek egy katasztrofa/sok idegesito dolga van, jobban jarok, ha inkabb elallok a vasarlastol/at se veszem
    - Stb, szoval altalanos felhasznaloi tapasztalatok
    - Letezik-e a telefonhoz olyan tok, ami nagyon vizallo, nagyon megbizhato, van hozza valami pant/akaszto/akarmi, hogy ha viz alatt kiesne a kezembol, ne tunjon el az iszapban, es birja a sos vizet is? Augusztusi nyaralaskor tudnek neki orulni, ha lehetne vele viz alatti kepet loni, viszont nem szivesen tennem ki a sos viznek a telefont magat.

    Koszonom! :R

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák