Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scisco
csendes tag
válasz Iomega #14300 üzenetére
Az a baj, hogy elbeszélünk egymás mellett, nem az a baj, hogy hová nem postáznak, hanem amit Iomegával mondunk, hogy inaktív lesz az országváltási lehetőség, új kártyánál pedig kell új számlázási cím is kell, aminek az országa nem lehet más mint a kártyád kiállítási helye (ország), így aztán ez a gubanc, mert ott a bibi. Más a szállítási cím. Az tök más téma.
No de ez tényleg már tök OFF...
[ Szerkesztve ]
Auribus frequentius, quam lingua utere.
-
cotag
senior tag
Lányom segítségével betonmérgezést szenvedett el a sensation...
Hátlapot hol érdemes venni hozzá??? -
roxan
senior tag
Én ebay-en vettem tavaly, pont olyan, mint a gyári, elvileg az is. 22$ volt. Anyaga, tapintása, mint a gyárié. Mérete is, nem kotyog, lötyög.
Csak már nem úgy néz ki, kapott egy kis csiszolópapírt meg polírpasztát. És most csillogó alu.
Bocs a dupláért, nem figyeltem!
[ Szerkesztve ]
-
szasz1
tag
Ha már itt a hátlapoknál/készülékházaknál tartunk mit tudtok a fehér esetében is előfordul az a probléma mint a gyárinál, hogy a jack körül "elkopik" a gumi és ahogy a fém érintkezik a fémmel akkor számot vált, leállít,stb, vagy ez csak a gyárinál fordult elő?
-
pingwin011
aktív tag
Off, de mennyit is kóstál egy One X? Azt hiszem eldőlt, hogy One X, vagy Xperia S legyen a következő. Nem tudok lemondani a Sense-ről
[ Szerkesztve ]
-
pap
senior tag
válasz pingwin011 #14307 üzenetére
170körül fog bejelentkezni.
Én is vagyok a sensel,nincs néküle élet.[ Szerkesztve ]
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
scisco
csendes tag
válasz Zsirmanc #14309 üzenetére
Képzeljétek, előbb hívtak fel a HTC központjából, kérdezték, hogy sikerült-e megoldani a telefonommal kapcs hibákat. (le a kalappal, hogy onnan hívtak).
Ha írtok email-t http://www.htc.com/www/contact/ ezen az oldalon, akkor biztosan reagálnak rá, s segítenek, ha tudnak!
Auribus frequentius, quam lingua utere.
-
kokler
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
Annyira azért nem vészesek azok a One X árak. Mármint mondjuk Sensation nyitóárhoz képest akár. Szerintem befizetek egyre majd T-nél előfizuval, amit úgyis fizetek, szóval teljesen mindegy. Na de ez már nagyon off.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Hát én azthiszem egy ideig még nemváltok,semmi lényeges különbség nincs a sensation és one között.Kijelző már épp elég nagy és szép nekem,húzott procival a gyorsasággal sincs gondom,az a plusz 256ram nemlenne rossz dehát nagydolog a többi részében kamera stb nemlátok különbséget sense 4 meg van erre is
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
kokler
aktív tag
válasz Fl4tl4nd3r #14315 üzenetére
A kamera pont sokkal jobb lesz. Most megnyomom és utána várok, hogy elinduljon a hardver. A One szériában megnyomom és 0,7 másodperc után már tudok fotózni! Ez nem rossz, bár csak ezért én sem váltok egyelőre...
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz kokler #14316 üzenetére
Rakd fel a sense 4-et és ez a kamera gond már megisvan oldva,villámgyors és nagyon szép képeket csinál,ezért is mondtam.Bár nekem most sincs gondom vele visszavan állítva a gyári rom ami azért eléggé visszamaradott ics után de rábökök 1mp és már megy is a kereső és ahogy exponálok ott is a kép.
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
pap
senior tag
Azt vettem észre hogy az sense 4.0 sokkal lassabban merül mint a sense 3.6-os.
-
Murder
tag
válasz T0rnad0 #14320 üzenetére
Sziasztok
Ismeri valki a CID Getter progit?
Olvastam valahol, hogy a ro Carrier sorba kell szerepelnie EastEurope-naknekem valamiért HTC- Asia- sea-wwe.
Én értelmezésemben ez nem igazán ide való
Lehet ezt valahogyan orvosolni ?
Vagy inkább próbáljak a boltnál reklamálni ha már Garaciát emlegettek rá?
-
Something_
őstag
Pár hsz-t visszaolvastam, láttam, hogy sense 4-ről van szó és a kameráról.
Na már most én ugye kamerabzi vagyok, hát a sense 4 kamerája csillagos 5-ös!! Szinte azonnal fényképez!
Volt még a béta 13-nál, hogy csak fényképezéskor fókuszált, na az még jobban tetszett, pedig bug volt! Most már az RC1-nél van autófókusz, az már annyira nem tetszik, habár lehet, hogyha kikapcsolom az autófókuszt, akkor megint így fog. (ez most írás közben ugrott be)
Szóval sense 4 nekem atom gyors, stabil is (néha kifagy, de akkor is másodpercek alatt újraindul, de ezt mérlegeli az a tudom, hogy baromi gyors az esetek 99%-ában!), összefoglalva nekem nagyon bejön. Talán a senseaynél voltam ennyire megelégedve, de hozzátartozik, hogy a senseay már egy "kiforrt" rom volt, ez a sense 4 pedig nagyon friss!
Pár sor az akkuhasználatról. Tegnap írtam, hogy hamar megadta magát gps-ezés miatt.
Ma 8kor keltem és az önkormányzatnál ültem 3 órát, vártam a sorszámomra és közbe neteztem, olvasgattam 3 órán keresztül. Ezen kívül átlagosan használtam a telót és most 25%-on van. Szóval ez is egész jó, nálam szokásához híven egy napot nem bír ki, de így már barátibb.
Hozzátartozik az is, hogy eddig még egy rom sem bírt ki nálam 1 napot. 5 hónap alatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt olyan nap, hogy nem kellett töltőre raknom.Még pár sor a szabad ramról. Sokszor nézem és kijelenthetem, hogy az átlag 140-180 szabad ram között mozog.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Lejárt a szerkesztési idő, mielőtt megköveznétek
Most nézem, hogy van RC2 és ezt látom a changelogban:
- search is now search
- long press home for recent appsEz ugye csak opcionális beállítás!!!!!?????
Nagyon nem örülnék, hogyha alapból a keresőgombra keresne a telefon és megint hosszan kéne nyomni a home gombot az utolsó alkalmazások miatt.
A keresőgombot eddig kb 10szer használtam, akkor sokat mondom. Míg az uccsó alkalmazásokat napi szinten, többször is. Szóval nagyon nem tetszene, hogyha ezt alapból így állítanák be. -
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #14323 üzenetére
A one x dedikált kamera chippel rendelkezik, amit szoftveresen nem lehet emulálni.
Lehet, hogy javít valamicskét a sense 4, de soha nem lesz teljesen olyan.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
krizoli
tag
Hali!
Érdeklődnék hogy maik eleinte tömeg hibák voltak azok a mostani újonnan vásárolt készülékeknél is előfordulnak? (Mert most kell hogy vegyek telefont és vagy ezt 98E-ért vagy a DHD-t 76E-ért és jó lenne ha tudnátok segíteni)
-
Zirowe
nagyúr
válasz krizoli #14326 üzenetére
Dhd 76ért nem éri meg.
Mondjuk sensation se 98ért.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Something_
őstag
válasz kokler #14330 üzenetére
Nálam is van egy kis szünet, de már jóval kevesebb, mint az előző romoknál. A kamera pedig szinte egyből fényképez, én azt hittem az elején is, hogy a felvételről van szó, nem a kamerába lépésről.
Feldobtam dropboxra egy 5 mb-s videót, ennyi idő alatt lép be úgy, hogy nem fut a háttérben a kamera (ha fut, akkor ennyi sem kell ugyebár), plusz lőttem 2 képet, hogy mennyi idő alatt csinálja nálam.
(screencast szokásos hibája, hogy a 9-10. másodperc körül befagy egy pillanatra, szóval ez nem a telefon fagyása)
[ Szerkesztve ]
-
ranatonta
csendes tag
Bocs ha nagyon hülyét kérdezek.
Van olyan beállítás amivel kikapcsolt képernyővel lehetne You Tube-on lejátszott dolgot hallgatni? (így aksin spórolni)
Alvó módban leállítja a lejátszást. Tudom a jutúb azért van, hogy nézzük, de néha csak hallgatom.Köszi!
-
ranatonta
csendes tag
válasz Something_ #14333 üzenetére
Köszi!!!!
Kipróbálom ezt.
Bár ezeket igazából egyszer szeretném meghallgatni, nem megtartani.
De ha nincs más... ez lesz.A ZTE-nél simán ment alvó módban a jutúb. Persze azért nem váltok vissza!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dávid01
csendes tag
Sziasztok!
Újabb okos kérdésem lenne!
Régebben volt szó róla ha jól emlékszem... Tehát adott egy laptop ami wifivel kapcsolódik a netre... ugyanezen router wifijére kapcsolódok a telefonnal is.. Lehetséges-e az hogy én a telefonról tudjak adatokat küldeni a gépre, vagy épp a gépemről tudjak adatokat küldeni a telefonra és természetesen ezt csak és kizárólag a wifis itthoni hálózatommal??? BT-n nem igazán akar átmenni 300 mega... :S:S:S ezért érdekelne...
Köszi előre is!HTC Sensation XE with Beats Audio - - > Samsung Galaxy S5 - - > Samsung Galaxy S6 edge
-
petike2014
aktív tag
Üdv Urak!
Ismét sensation tulaj lettem, oly rég volt már,hogy majdnem mindent elfelejtettem .
A kérdésem az lenne,hogy kis hazánkba milyen radio-t érdemes feltenni? (olyan gondom van,hogy random x-et kap a gsm kapcsolat és rettentesen gyenge a térerő)
insert coin 5.2.0 van fennt éppen, gondolom ennél jobb nem nagyon van, jelenleg...
A segítsgéet előre is köszönöm. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz Dávid01 #14335 üzenetére
Van is direkt ilyen alkalmazás a Play-en. WiFi File Transfer PRO
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Murder
tag
-
Anulu79
addikt
Gyári ROM-ra fel lehet tenni a Sense 4-et valahogy? Vagy ezt csak másik ROM-ra lehet?
-
mumk1
addikt
válasz Dávid01 #14335 üzenetére
AirDroid. Fájlok mozgatásán kívül, rengeteg egyebet is tud. SMS írás, névjegy szerkesztés, stb. Nem mellesleg, még jól is néz ki és egyszerű a használata.
@petike2014
Ez az utolsó Radio, ami kell hozzá:
11.69.3504.00P_11.22.3504.07_M[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
zool1
őstag
-
steelsec
aktív tag
Szevasztok
Nagyobb akksit akarok rendelni, kérdés hogy az evo3d akksija, és az sensation xe, xl akksijai jók hozzá vagy csak a sima sensation? -
mumk1
addikt
válasz petike2014 #14342 üzenetére
Igen, a 3.32 kell hozzá. Sajna a BT és a wifi hotspot még nem megy vele.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
T0rnad0
addikt
válasz petike2014 #14336 üzenetére
De van jobb: 5.2.1 – Wife’s phone edition
-
Something_
őstag
Erre tud valaki mondani, valamit? Természetesen olyan, aki felrakta az IC sense 4.0 RC2-t Köszii
-
pap
senior tag
válasz Something_ #14349 üzenetére
Nálam szerencsére nem működik ez: - search is now search
-- long press home for recent apps[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.