Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidangli
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná velem osztani hol tudom bekapcsolni a cat6 LTE opciót?
Sehol nem találtam a beállítások erdejében. Sokat segítenétekVodafone nem rég nyitott 4g+ lefeettséget bizonyos helyeken és csak kíváncsiságból megakarom nézni működik.e
Üdv,
H60-Lo4
Android 6.0[ Szerkesztve ]
-
spidangli
csendes tag
válasz tomma22 #15319 üzenetére
Szia!
Csak segítségképpen.
Nekem hasonló problémám volt egy hónapig körülbelüm H60-L04-el, azt hittem csak az akksi rossz.
Amikor már használhatatlan állapotba került (töltés nélkül nem maradt bekapcsolva sem) akkor kétségbeesetten kerestem szervízt.. Előtte nem vold időm / kedvem ezzel vacakolni.Elvittem a József körúti hivatalos szervízbe, ahol bevizsgálták és csak alaplap cserével lehetett volna megmenteni ami alkatrészáron is 56 ezer forint ...... szóval szerintem nézess rá
Én megköszöntem ez a lehetőséget tekintve h lejárt a két év garanciám pont, és ennyiért nyilván nem éri meg megcsinálni. De elmondták hogy az akksi problémák összefügghetnek az alaplap meghibásodoásával, mert a nem megfelelő áramleadást/kikapcsolgatást annyira nem szereti az alaplap hosszútávon.
Egyébként nagyon rendesek és gyorsak, gari nélkül a bevizsgálás 4000 huf. majdnem sírva hagytam szegényt a "temetőben"
-
spidangli
csendes tag
Sziasztok!
Hátha segítek valakinek:
Itt találtok egy linket egy általam kínkeservesen megvásárolt eredeti honor 6 akksihoz.
Okafogyottá vált az akkumulátor amiért napokat és heteket izzadtam, mert szeretett mobilom alaplaphibásan feladta a harcot.
Ha valakinek épp szüksége van minőségi akksira korrekt áron írjatok a linken keresztül.Üdv,
-
spidangli
csendes tag
válasz 7Heads Drago #15397 üzenetére
nézd meg itt:
http://hardverapro.hu/apro/honor_6_akkumlator_hb4242b4ebw
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest