Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Aha, és hat darab Core 2 Duo kell majd hozzá, hogy 40 fokosra melegítse
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, megvan. Ő lesz az x2-mön.
-
REDeath
őstag
Na ez az a hűtő amire azt mondom hogy jól fog hűteni, remélem a PH-n majd lesz egy teszt is amiben összevetik a Zalman NVIDIA logós hűtőjével
Ezen a hűtőn végre nem a dizájn a fontos, mindemellett nem csúnya, de a felépítését tekintve nagyon jól fog hűteni, az biztos... 100% hogy jobban fog hűteni mint a GB Rocket... Arról nem is beszélve hogy a ventit bárhová lehet tenni, így tetszőlegesen alakítható, sőt, szerintem még szerelhető rá ventillátor, még minimum kettő de ezt komolyan mondom!! akkor meg ismét pár fokkal jobb hatásfoka lesz...
Gratula Schyte, szép munka!!! Bár a 15 ropi az kicsit erősnek tűnik, de szerintem (remlem tesztből derül majd ki) megéri az árát...Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
CriticalHit
őstag
Majd a PH tesztben meglátjuk.
Megverte a Thermalright Ultra-120-at, az pedig a Ninja-t. Bika. Már csak a Tuniq Tower 120-al kell összeengedni."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
REDeath
őstag
Ennél jobb léghűtés szeritem csak a Titan Amanda (Igaz ez nem is annyira léghűtés, mivel Peltier elem van benne... TEC cooler-Thermo Electric Cooler ) Na az pl. szerintem sokkal erősebb egy vízhűtésnél, igaz nem hangtalan... Sőt szerintem ez az új Schyte is lenyomja a vízhűtést...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
D.Orion
veterán
Első körben mikor megláttam a képet a teám majdnem a monitor képernyőjén landolt. Másodjára a technikai adatokat elolvasva pedig grat, ez már hűtő.
-
Celtic
tag
Ejjj, de nagyon Coolink-os az a ventirögzítés. De azért rátettek még egy lapáttal: 4 oldalra szerelhető.
Meg mégeggyel: 5 pár hőcső van, nem 4. Lássuk majd a tesztet.Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag
-
erdoke
titán
Ha jól látom, erre bármilyen 120-as venti rámegy, ráadásul bármelyik oldalra. Erősebb (1,5 V+) X2 és közepes Pentum D tuninghoz ajánlott, ahol az alacsony zaj is fontos. Már csak egy kérdés maradt nyitva: Ez a venti milyen minőségű? Pontosabban 8-900-as fordulaton mennyi levegőt szállít, és mennyire brummog? Gyorsan próbálja ki valaki!
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Sajnos a 120-as ventiknek gyakran olyan nagy a tehetetlensége, hogy 5 V-on nem indulnak el. Persze egy ventiszabályzóval ez is kivédhető, indul 7-8 V-on, aztán visszavenni 5-re. Nagy kérdés a leszabályozhatóság, sok nagy venti elkezd brummogni 7 V-on és alatta.
-
attika80
aktív tag
Szia mar a ninjan is lehetett varialni melyik oldalra tetted fel a ventit. Ha ezen is az a venti van amit a ninjaval szallitottak akkor kozlom, hogy nagyon halk Meg is tartottam a ventit es raraktam a Noctuara. Erre a hutore nagyon kivancsi vagyok, igy elsore renezesre szinpaikusnak tunik. Kivancsi vagyok mit tud majd a Tuinq tower-rel szemben. Ugy erdekessegkeppen ennek a hutonek a sulya 960 gramm az ventivel vagy anelkul? Kicsit durvan hangzik ez a 960 gramm A tuniq az 782 gramm fan nelkul de mar az is eleg brutal No majd minden elvalik a tesztnel remelem lesz
Bye -
Muton
addikt
asszem lehet 1 kondiból, 1ellenállásból vagy 1 diódából primitív kapcsolást építeni, ami kezdetben 12V-ot biztosít majd 5-7 V-ot. és nem kell manuálisan semmit sem állítani
a cikk első sorából nem hiányzik pl egy ''...a jó hatásfokú coolereiről ismert japán Scythe...'' vagy ilyesmi?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
-
Winner_hun
titán
milliméteres méretekkel
mod: túl drága
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
válasz CriticalHit #17 üzenetére
Ez kedves.
144wattos hőleadás?
Mindezt elfogadható hőmérsékleten egy 29 fokos szobában?
Megmondtam én, h ez kell nekem. -
erdoke
titán
válasz CriticalHit #17 üzenetére
Itt mintha a Thermalright Ultra-120 elgatyázná ugyanazzal a ventivel.
-
REDeath
őstag
válasz (Kolombusz) #18 üzenetére
nem is a legkomolyabb vízhűtésre gondoltam!!!
''de egy komoly, jól megépitett vizhűtést nem'' Ezzel tisztában is vagyok!!
(Az árakról meg nem beszéltünk...)Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
OC
őstag
Én a Nexus ventimmel nem tapasztaltam brummogást, csak meg kell találni a megfelelő ford.számot.
REDeath: Nincs olyan, hogy ''a vízhűtés''. Millió-féle vízhűtéses szett van, meg különböző egységekből épített rendszerek, szóval butaságot írkálsz. De ha már tesztet akarsz mutogatni, akkor olyat mutass, amiben nem a hasraütéssel mérő alaplapi szenzor értékeit használják föl, hanem a magban lévő diódából olvassák ki az értékeket, valamint olyat, amiben nem nedves szutykok tömkelege, hanem normálisan összeállított rendszer van.
[Szerkesztve] -
CriticalHit
őstag
Igen, a ventit 780-ra szabályozva az Ultra a jobb. 1140-es fordulaton pedig az Infinity. Igy is szép az Ultra-tól, hiszen jóval kisebb csak L63.5 x W132 x H160.5 venti nélkül. A SPCR is hamarosan összeugrasztja az Infinity-t az Ultra-val. Na meg reméljük a PH is. A Tuniq Tower 120 pedig beszerezhetettlen, sajna.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem még nem volt vizhűtésem, de valószinűleg még egy ideig nem is lesz.
Nem vagyok betyár tuningos, akinek az utolsó mhz is számit, halk gépet pedig tudok épiteni léghűtéssel is, aminke a hatásfoka is megfelelő.
Vizhűtésből csak egy zalman reserator plust, vagy 2-t próbálnék ki, de az nagyon drága. -
OC
őstag
Hát ne is haragudj, de nem nézem többe ezt a rendszert sem, mint a TT Aquariusát. Teszem ezt azért, mert a szekrényemben még ott van egy full működőképes Aquarius 2, a HOC-os cuccból pedig a radihoz volt szerencsém. Hááát, most egyiket sem hasnálnám. A hordozhatóság pedig megoldható, persze a passív üzemhez már okoskodni kell hozzá.
(Kolombusz): Pedig azok árából már jobbat is lehet, ill. olcsóbban is tudnál passzív rendszert összedobni.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Hát nem sokat fejlődött a Ninja óta, bár nem is igazán van mit fejleszteni rajta.
Egy átlag egymagos A64 teljesen ventimentesen (házhűtés lekapcsolva, tápban meg nincs alsó venti) nem tudta nálam langyosnál jobban felfűteni a Ninja-t, ha meg rajta van a tizenkettes akkor a villanytűzhelyet is lehűti.
A ventilátora ránézésre ugyanaz mint ami a Ninja Plus-hoz volt, ami simán indult 5V-ról. Hogy morog-e azt nemtom, a vinyóhűtőim elnyomták még az alapjárati hangját is.
Amit hiányolok róla az a normális venti-felfüggesztés, rezgéscsillapítókkal, bár igazából ez a borda passzív üzemre készült. -
Reinhardt
őstag
...vadonatúj CPU-hűtője ugyanis az Infinity nevet kapta, melynek semmiféle japán vonatkozása nincs.
Az Infinity a Nissan prémium márkája, ami ugye japán, na itt a vonatkozás vagy ez nem az? -
-
zsiga667
addikt
válasz CriticalHit #31 üzenetére
Ha nem csal a szemem, ez 29 lemezből áll, a Ninja meg 24-ből. Szerintem ez nem olyan nagy különbség.
-
istkre
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ha akadékoskodom, egy kicsit, de nézzétek el nekem.
Öszintén szolva nem tudom mi értelme ilyesfajta szörnyeteget a gépbe szerelni. Aláírom hogy jol hűt, és nem is vitatkozom, vele. De ilyesfajta hütöre csaka tuning-mester(kedöknek) van szüksége.
A gépemben egy nem huzott A64 3000+ van Arctic Coling Silencer 64-gyel. Télen be se kapcsol rajt a venti, s ha mégis 6-700 körül van a fordulatszáma, nyáron melegebb van olyankor eléri az 1200 as fordulatot is. A CPU-t masszivan 38 fok alatt tartja, több órányi UT2K4-ezés után is.
Ismét megjegyzem nem huztam a CPU-t, és nem is szándékozom.
Üdv Isvtán -
CriticalHit
őstag
1. 800-as venti fordulaton, vagy akár passziv módban nagyon csendeses hütenek ezek a toronyhütők.
2. Tuningoláskor a proci hőmérséklet villámgyorsan emelkedik.
Más:
Normális vizhütés pl Zalman Reserator 2, 80K-tól indul.
[Szerkesztve]"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
(Kolombusz)
veterán
Annyi kérdésem van, hogyha ilyet akarok venni, akkor hogy ejtsem ki a gyártó cég nevét a boltban, hogy ne röhögjenek ki?
-
CriticalHit
őstag
válasz (Kolombusz) #43 üzenetére
Khmm, egy Végtelen Kaszát szeretnék .
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
ESP
őstag
Tüsszents egyet és tedd hozzá ho:
''Ínifinííítty''....
És kész, s ha szerencséd van még egy zsepit is kapsz (az eladó meg pasztát az arcába)
[Szerkesztve]2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
CriticalHit
őstag
válasz (Kolombusz) #46 üzenetére
[link]
Gyakorold."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Elég jó hűtőnek néz ki, kíváncsi leszek rá h mit tud a vetélytársakkal szemben
Bár most, hogy kezdenek kijönni a kevésbé melegedő procikkal (nem olyan kazánokkal, mint pl. a prescott volt) kérdés hogy van-e értelme... Aki tuningol, annak ezután is vízhűtés kell majd, aki meg nem annak meg szvsz feleslegessé válik pl. ezekkel a c2duo-kkal...
De tesztet ide"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én anno ''szkájt''-ként kértem a ninját, és nem néztek hülyének
less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest