Hirdetés
Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Az árára azért nagyon kíváncsi volnék ill. a teljesítményére is.
Remélem nem egy méregdrága alaplap lessz és megfelelő alternatíva egy P4-es rengyszerhez főleg most amikor mindennek az ára felfelémegy az utobbi időben, és ere az INTEL is odafigyel majd. :U''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most nem fogok szólni, mert aztán úgyis az lesz a vége hogy ''megint fikázom a munkátokat''.
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
marso
tag
ha kijon egy bba alaplap biz isten lecserelem az amdt :D
-
Atrox
tag
A 2 újonc együtt. :) Kivánjunk sok szerencsét a 2 cégnek az új területükhöz.
Ide poént, okosságot vagy gép konfigot szoktak írni.
-
kurczi
csendes tag
Egy Sapphire 9800PRO-val és egy 800FSB-s P4-el, meg 2x256DDR 400-al nem lehet rossz ez a lap.
-
zsolt501
nagyúr
Most olvastam hogy elég nagy gyártók fognak erre a chip-re építeni pl: ASUS, GIGABYTE, MSI, az már biztos hogy ezzel mi csak jól járunk csak az INTEL nem nyer ill. a többi chip gyártó. :D
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Am
csendes tag
és nem lesz olyan hogy simán chipset? mert ez igy szar hogy integrálva van benne
vga meg szerintem olcsob is lenne! -
Am
csendes tag
ha nem vga integrálnának
-
esteban
senior tag
Matrox mikor jon ? a G550 pont jo lenne integralva :))
iBook + RedBull :)
-
HiperG
addikt
Remek ötlet volt ez az ATitól, aki csak ritkán jáccik annak bőven elég a 9100 IGP által nyújtott teljesítmény...
-
Am
csendes tag
igen de ha nekem nincs szükségem 9100 hanem nagyob teljesitményüt akarok akkor minek vegyem fölösleges hogy legyen még egy vga hülyeség nem jó ötlet :)
remélem csinálnak egy simát is! -
biker
nagyúr
azért lelki szemeim előtt el tudom képzelni egy mATX-es házban, fekve, rajta egy 17''-es TFT...
hmmmmmmmmElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Aktív témák
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...