Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Vajon árban is felveszi a versenyt a Zalmival?
<< Heimdal >>
-
orbano
félisten
jézusom hogy néz ki...
A vér nem válik VAZZE!™
-
JohnyBlue
addikt
wehh ez borzaszto csunya vagy nekem van rossz izlesem
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
addikt
Kár, hogy az ilyen tipusú procihűtőkbe nem lehet a ventit cserélni, vajon a 2200rpm mekkora zajt csinálhat, egy ilyen kialakításnál.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Gaben01
őstag
610 gramm és ilyen magas,nem akarom tudni mekkora erővel feszíti ez az alaplapot
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá mit tud,alakul amezőny egy jófalyta cpu cooler teszthezhttp://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Itt a link a gyártói oldalhoz: [link]
Csak én nem találom, hogy mekkora zajt csap?<< Heimdal >>
-
Szlovi
senior tag
Egy zajszint érték elfért volna a cikk végén
-
Laprasi991
aktív tag
Pöpec kis venti
De tényleg nem ártana egy zajszint -
macilaci78
nagyúr
Hát, ennek is van egy kinézete!
Valahonnan ismerős, mintha már láttam volna itt, a fórumon...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Paqito
senior tag
Legalább már ketten vagyunk Én is pont ezt akartam kérdezni, mekkora hangja van egy ilyennek
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
orbano
félisten
azé' esse' piskóta [link]
A vér nem válik VAZZE!™
-
shteer
titán
nekem tetszik neee, ne kövezzetek meg!!!
bár a mostani hűtésem biztos halkabb
most a legtöbb gyártó a kékre van beállva (egy mini-desktopon dolgozok most és annak is kék a power-ledje), és egyelőre a legtöbb júzer is a kéket választja, talán az ASUS is bezöldül vagy pirosodik egyszerszerintem jónak tűnik..
-
karib
addikt
Azért az első, csúfos bukást produkáló próbálkozásuknál (StarIce) már ránézésre is fényévekkel jobb...
Department of Redundancy Department
-
Versus
senior tag
válasz jakobkacsa #24 üzenetére
Kikérem magamnak a Vento ház igenis jó!
Legalábbis pár apró módosítással szinte tökéletes.
Azt remélem is hogy hűtenek is mert ma rendeltem egyet.Premium Vintage
-
simonzé
addikt
Mi a @$#%!-t tudnak elcseszni egy hűtőn??? Waze... ahhoz már rendesen kreatívnak kell lenni. Pár HP, egy rakás rézlemez, meg egy halk venti 'szt kész. Ki nem sz*rja le hogy néz ki, ha hatásos?
610g réz, az kb 2400 Ft a MÉH-nél, szóval nem lesz olcsó a kütyü.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Biztosan nem könnyű hűtőt tervezni, de szarvashibát nemigen szoktak elkövetni. Talán ebben az esetben mégis. Nem okoskodni akarok, de pl a heatpipe lényege ugye az, hogy a csőben lévő folyadék elpárolog, gázként a hp felső oldala felé mozog, miközben hőt ad le. Lehűlve lecsapódik, és visszajut az alsó részre. Na egy ilyen kérdőjel alakú HP-nál a folyadék a felső szárvégből hogy kerül vissza a proc-hoz? Mégiscsak hibát felejtettek volna ebben szerkezetben? Hmmm...
I don't fit in. I fit out.
-
Gtxtt
tag
Vajon milyen ''hangos'' lesz és mennyibe fog kerülni?
A teljesítménye nem lehet kérdéses (a 610g rézből kiindulva ).
[Szerkesztve]''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
Ste
addikt
a pwm-ek meg megsülnek alatta
-
REDeath
őstag
sok más hűtő is ilyen kialakítású ami a HP-t illeti, és gondolom azért tesztelték is, nem csak legyártották és ha észrvettek volna esetleg valami rendellenességet akor tuti nem dobják piacra.
(és nem tudom mér, de nekem jobban bejön hogy a ventillátor az a közepén van, - ugyye zalamannál az egyik oldalt van kívűl - igaz az cserélhető de nem sűrűn romlanak el a ventik a cpu hűtőkben.)
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Zull
senior tag
Tuti jo mar nemazert, asus-ek nem az a gyarto akik igenytelenek lennenek... ettol nem kell felni... Amugy pedig nagyon jo hutoteljesitmenyt nyujt ha egy hutoben kozepen van a ventillator, az mas kerdes hogy mire lesz eleg ez a cooler... Amugy a gepben sem allitva van az a szerencsetlen huto... bar sztem attol fuggetlenul is mukodnie kell... mien lenne mar egy huto ami nem hut...
-
törölt tag
Tök jol nez ki, veszek egyet es kiteszem disznek a polcra
-
Cicero
őstag
Nem értem miért nem lehet több képet is lekezelni.. nem mintha a PH! hibája lenne, de mégis azért az már vicc hogy google is össz-passz talál 5 használható képet O:
-
Makk orrú
csendes tag
nekem is az van
jax
-
polip
addikt
csak arról nem szól a fáma, hogy mennyire csendes lovag a lovag...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Adrian Mole
senior tag
Silent (K)night - hüjék Azé' van benne némi humor: persze világít. Az ASUS-nál úgy látszik nem ''csak'' mezei marketingeseket, de igazi kreatívokat is kezdenek alkalmazni. A ''gyíkbőr'' notebook és ez után alig várom a többit.
42
-
Gergo_pet
aktív tag
Hát nemtudom, de ezek szerint nem sikerült már semmi újat kitalálni, csak a Zalman koppintása. Pedig őszintén szólva nem egy kimagasló teljesitményű a zalminak a két tekert csodája sem, ezek a hűtők sajnos hatásfokra csak közepes eredményt érhetnek el, más kérdés, hogy külalakra 5-öst kapnának. Szóval ezek a hűtők nem a teljesitményéhes, hanem a látványos gépekbe valók.
Aki valóban hűtést is szeretne kapni ezért az árért az vegyen inkább TT Big Typhoon-t.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hardcore café
- További aktív témák...