Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Cross-progression rendszer PC és Xbox-ok között
Teljes crossplayA használt periféria alapján azért enged majd szűrni?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
Peter1918HUN
tag
Biztos jót tesz a halo-nak, hogy ingyenes multit kap?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Peter1918HUN #4 üzenetére
Artani nem art, legalabbis Xboxon. Tul sok ismert F2P FPS ugysincs konzolon. PC-t hagyjuk az ugyis tele lesz csaloval igy. (Legalabbis nem ismerek olyat, ahol a free FPS-eknel ne jelentek volna meg nagyon hamar)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Hunpriest
senior tag
válasz
Peter1918HUN #4 üzenetére
Én inkább attól tartok, hogy mikrotranzakciós scamelés lesz az egész, de azért remélem, hogy jól megoldják.
-
markknight
veterán
Egy réteg, akik redditen a mai napig játszanak a játékkal, biztos élvezetüket lelik majd benne, de olyan erős a felhozatal és olyan keveset tudunk még erről a játékról, hogy jelen állás szerint nem igazán rúg labdába a Fortnite, Apex, Warzone trió mellett. Se a Pokémonos animációk, se a grafika nem hozott még lázba, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
válasz
markknight #9 üzenetére
De hát ez a sima CoD multival fog versenyezni, nem is a battle royal-okkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #13 üzenetére
Egyik játéknak sincs sima free PVP része, így nem azokkal versenyzik szerintem. Battle Royale meg nem lesz itt. Egy részről megvan a saját rajongó bázisa konzolokon, más részről ahogy írod max Warface az ellenfele, annál meg azért szinte 100%, hogy többen tolják ezt majd.
Plusz ott van az is, hogy melyik nagy streamer kapja majd fel. (Eddig csak a Disrespectet olvastam, de biztos más is hype-olja majd a népet rá)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Értem én, hogy a multit kell nyomni, de a Reach óta nem jelent meg Halo játék értelmes sztorival. Inkább az írásra fordítanék némi extra erőforrást.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Döglött Róka
addikt
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
A halo single része tutorial a multihoz. A sztori meg azért nem értelmes, mert felnőttél az elmúlt 20 évben. Ugyanilyen buták voltak a régiek is csak megvan a nosztalgiafaktor.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
Döglött Róka
addikt
válasz
Plazmacucci #18 üzenetére
Hogy mi?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy arról már korábban szó volt, a multiplayer mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest