Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
Totál egyetértek. Szinte csak itthon játszom vele vagy korábban a PSPvel, de még a telómmal is.
Pont ahogy írtad, ágyban fekve.Ha elmegyek itthonról akkor azért mert valami dolgom van és nem azért, hogy játszak.
Bár aki tömegközlekedik az nyilván ráér olyankor, de legutoljára mikor én tömegközlekedtem olyan falkába verődött arcok voltak a villanyoson... nem biztos, hogy elővettem volna. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Valentin90 #23 üzenetére
Amint feltörnék egyből megugrana szerintem.
De szerintem négy ok van, amiért nem kelendő.
1. drága gép, mármint mire veszel egy alapgépet, memóriakártyát, egyéb kiegészítőket, mint tok + két játék kezdésnek 100k körül leszünk.
2. drága játék
3. kevés játék
4. minek, ha már van okostelefonja (persze mi tudjuk, hogy azokon komolyabb játékot játszani gáz, de sok embert ez hidegen hagy) -
Valentin90
tag
válasz
Cyberpunk #19 üzenetére
Hát örülnék, hogyha a Vita jobb eladásokat tudna produkálni, de kicsit kételkedem abban, hogy a Plus jelentene akkora húzóerőt. Még egy plusz szolgáltatás, amire elő kell fizetni...ráadásul ki tudja, hogy mennyire lesz macerás ezt az előfizetést megoldani?
Biztos, hogy jó kis gép. Nekem PSPm van, de igazság szerint, hogyha ez elromlik nem gondolkodom Vita vásárlásában. Inkább vennék 25-30 ezer Forintért egy új PSP-t.
-
Valentin90
tag
-
Jakesz
addikt
Az természetes, hogy otthon is lehet vele játszani, csak az mégsem az igazi, ha van mellette egy rendes konzol. Remélem nem szükséges összehasonlítani a 2 eszközt játékok és minden szempontjából. Csak az Xboxot vagy PS3-at nem lehet zsebre vágni, aztán játszani vele a buszon, stb.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Valentin90 #16 üzenetére
Hát részemről inkább mélyedek el a játékban, legalább nem unatkozunk.
Egyébként most indul a Plus szolgáltatás rá az talán meglendítheti az eladásokat.
A memóriakártya az tényleg szopatás. De ezt leszámítva nagyon jó kis gép, viszont ma már max a hc réteg vesz kézikonzolt. Ez meglátszik a 3DS eladásokon is.
-
válasz
Valentin90 #16 üzenetére
Úgy érzem ez valami magyar téveszme, hogy a kézikonzolt csak utcán, utazás közben lehet használni. Évek óta van PSP-m és DS-em, 90%-ban itthon játszom velük, kényelmesen a fotelben vagy fekve az ágyon.
A speckó memóriakártya tényleg csak a vásárlók szívatása, gondolom az lehet mögötte, hogy mivel magán a Vita-n, mint hardver nem sok a haszon, így e módon próbálnak extra bevételhez jutni.
-
Valentin90
tag
válasz
Cyberpunk #15 üzenetére
Szerintem több dolog is összejátszik itt, a Vitánál. Először is a konzol mérete. Ezt azért utcán már körülményesebb szállítani, még akkor is, hogyha táskában hordja a játékos. Másodszor a konzol játéktámogatottsága. Egy Uncharted-et vagy Killzone-t az ember sokkal szívesebben játssza inkább nagykonzolon, mint ezen a kis masinán. Nem beszélve, hogy ezekben a játékokban valamennyire muszáj elmélyedni. Nem lehet velük 5-10 percet játszani. Harmadszor pedig, szerintem nagyon sokak számára nem valami szimpatikus ez az egyedi szabványú memóriakártya. Most komolyan! Minek kellett a Sony-nak kitalálnia még egy másik egyedi szabványú kártyát?????? A memory stick pro duo-t is csak a Sony termékcsalád használja. Az nem volt erre jó??
-
Cyberpunk
félisten
Nem a gép árával van a baj az az 50k körüli ár nem nagy összeg végül is. Ha nem a játékok ára rendre 10k ez sok, s sokakat elriaszt, persze jóval tartalmasabb játékokról van szó, mint amit mobilra megveszel 1500-ért.
És a jelenlegi játékkínálat is sovány. Ettől még persze imádom a gépem, s a Plus-ra is előfizetek.Jaka: a probléma az irányításban rejlik. Aki érzékeny erre, annak eszébe sem jut, hogy valami Angry Birds meg Fruit Ninja-nál komolyabb játékot játsszon az érintőképernyőn.
Nekem Note van ez 5,3", de vicc kategória mondjuk egy FPS-t tolni rajta. A gombok, meg a két analóg kart nehezen váltják ki.
-
keIdor
titán
Annyira rossz irányba tapogatóznak. Játékkal együtt simán 100k lenne ez, persze kiegészítőkkel együtt, memóriakártya, stb.
Én a gépért és az alap tartozékokért maximum 40-50k-t adnék, de egybe. Kipróbálni annyit érne, bár ha játék, akkor csak is PC vagy rendes konzol nagy TV előtt. Elütni az időt a telefon és tablet is elég.
A játék is ne hogy már 10k legyen rá, maximum 2-3k és máris fogyni fog. -
mandalor123
csendes tag
Szerintem egy mobilos játékot nehéz össze hasonlítani 1 konzolosal és nem grafikára értem mert az mindegy én is telefonomon csak emulatoral játszok mert sokkal kidolgozottabb játékok vannak rá
-
Entryy
aktív tag
Ez azért érdekes.
Nekem van I4Sem és Vitam is, de a gombok pótolhatatlanok, egyrészt másrészt meg az üzemidő.
A jelenlegi telefonok amúgy sem üzemidő bajnokok, de ha még a normális kaliberű játékokkal is játszol rajtuk... De nem is kell komoly játék, elég csak pl nagy kedvencem a Cargo Bridge néhány pálya alatt felére meríti az akkut!
Nagy okosság az alig 3órás játékidő meg a kijelző tapicskolása.A vita játékárakhoz pedig csak annyit, hogy a gameshopban a megjelenést követő héten az új NFS MW 8ezer forint. A consol Cornernél van használt játék adás-vétel. A PSN en 11.300 ért letölthető Unit13 jelenleg 5,5e hufért megvásárolható a CCnél használtan - ami annyit jelent, hogy egyszer valaki végigjátszotta, tehát mintha csak újat vettél volna.
-
DrTroglodyte
tag
válasz
maximilian4 #8 üzenetére
Nincs kézikonzolom, úgyhogy ezt nem tudom megcáfolni vagy megerősíteni, de az tény, hogy a kézicuccok eladását az okostelók gyűrik össze.
Az a gondolatmenet ugye, hogy ha már úgyis van telóm, akkor veszek rá játékot öt dolcsiért, és NEM veszek plusz egy kézikonzolt 60k pénzért, hogy aztán kipróbáljam, hogy a 30 dolláros játék annyival nagyobb élményt nyújt-e.
Ez itt a probléma: nem meggyőző a Vita, nem új, nem érdekes azoknak, akik még nem is láttak olyat, ránézésre nem különbözik annyira a telón játszástól.
3DS okés, az kívülről is izgalmasnak tűnik, de a Vita az ránézésre csak egy turbózott telefon, ilyet már láttunk sokat, nem csábít vásárlásra. -
Angel1981
veterán
Elkötelezett SONY vásárló vagyok, de ettől sajnos tartottam!
-
maximilian4
addikt
A telefonon futtatható játékok össze sem hasonlíthatók a kézikonzolos gamekkel. Én is kipróbáltam az összes
prémium játékot telefonon és bőven erős a telefonok hogy élvezhetően futassa a játékokat, de labdába se rúgott egyik sem azzal a játékélménnyel szemben amit a ps vitám adott. -
Jander
senior tag
A Sony folyamatosan itt cs*szi el, rohadt drágák a termékeik és hiába jók, a mai világban 2 év után csere minden, ez a tendencia, szóval feleslegesen tartós és műszakilag kifogástalan az armada. Nem arra kéne figyelni, hogy a NASA csúcsgépéhez hasonlítsák a masináikat, hanem hogy legyen rá sok-sok játék, amiből sok esetleg exkluzív cím is... elvégre erre a célra gyárt a playstation részleg nem?
-
Kyster
csendes tag
Alig van rá játék. Majd normális ára lesz a gépnek is, ha esetleg a játékosok számára vonzóbb címek jelennek meg.
-
Def26
félisten
Drága. egy szar 16gb -os memória kártya 12k. telefonon is hasonló játékok futnak, és a legdrágább is kijön 5 dollárból, nem pedig 30 -ból.
-
maximilian4
addikt
válasz
walkmanboy #1 üzenetére
Nézz már szét, hogy ennyiért hol kapsz ilyen tudású gépet, 3szor ennyibe kerül egy ilyen bika hardverrel felszerelt telefon...
-
Zirowe
nagyúr
Nem csodálkozom, azon kívül, hogy drága, a megjelenése előtt majdnem minden csapból ez folyt, utána meg teljesen elhallgatott minden, elvétve hallani már csak róla manapság.
-
walkmanboy
tag
Nem csodálkozok, hogy nem nagyon fogy.. Ilyen ár mellett? Meg azt hiszem még magyar nyelv sincs benne.. Inkább vennék egy PS2-t mint egy Vitat !
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nem vitás, hogy ez nagyon rossz eredmény, de jön a segítség.
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Sengoku Blade (Sengoku Ace Episode II) Sega Saturn
- PlayStation 5 Fat Lemezes Konzol 825GB
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- Eladó egyedi építésű Star Wars Arcade Játékgép konzolpult és virtual flipper egyben.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gèped,most!
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest