Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz junkpod #8309 üzenetére

    Akkor harmadszor is.

    Vannak olyan Google találatok, amik úgy szarok ahogy vannak. De ezek nagyon ritkák és nem jegyeztem meg őket, mert ez egy elég haszontalan információ, nem arra készültem hogy veled vitatkozzak.
    Következő képpen működnek (és most ide fiktív dolokat fogok mondani, mert mint mondtam konkrét példára már nem emlékszem, mert hülyeség ezeket észben tartani passzióból).
    Beírod a Waze-ben a keresőbe (vagy a böngésződben a Google keresőbe, tudod www.google.com vagy a google.com/maps keresőjébe, mindegy. Beírod hogy "Dunaharaszti Jendrassik György utca 5". (Ki ne próbáld könyörgöm, mert ez jó.)
    Megkapod a találatot hogy "tessék van ilyen", ráböksz (lényegtelen hogy a fenti háromból hol), a találatra amit felad és hopp utána látod hogy valahová full máshová vitt. Lényegében behazudta hogy tudja hol van amit keresel, de nem oda visz. Oké? Ezt mivel mindhárom fajta a Google gyerek (a találat) egyezik.

    Namost, a Waze-ben ha begépelted a kulcsszavaidat és épp készülnél kiválasztani valamit a gyorstalálati listából, de helyette te megnyomod a nagyítót (vagy a további eredmények erre (lehet nem eredmények, de tudod melyik az, a lista alján)), akkor oda kerülsz, ahol a Waze találatai jelennek meg, a Waze találatai és semmi más. Alul a füleken tudod választani hogy milyen forrásból szeretnéd.

    Illetve a gyorstalálatok között az előzményeid is megjelennek, de amúgy minden más minden más, a Google kereső adta eredmény. Nem kell mellé semmi jelzés.

    Mint mondtam, hogy nem te vagy az első akinek eszébe jutott hogy mi lenne ha ott inkább Waze találatok lennének, hisz a legtöbb ember onnan választ oszt a Waze találatai a fejlett országokban jobb minőségűek, akkor toljuk már azt a user arcába. Na ez még nem történt meg, hiába vetette már ezt fel több közösség több ízben. Több közösség = több országbeli Waze-t szerető és szerkesztő meg használó meg minden anyám kínja emberek. Kb olyanok mint mi.

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák