Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz havri1 #13404 üzenetére

Jó is az a G15...Nekem is volt ilyen, de cseréltettem a narancssárga G15-re. Az előző jobban bejött, formára is, és világításra is. :O

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

törölt tag

válasz havri1 #13404 üzenetére

Egy picit túlzsúfolt az asztalom mi ?:D Ja hát szeretem figyelemmel kísérni a Hardware-ek hőmérsékletét, ha már van LCD a billentyűzeten használjuk is értelmesen :P

Ez sem volt egyáltalán felesleges vétel, mert bár ha itthon vagyok a dokkolóban a tablet helye, de útra úgyis ebben viszem :)

Majd utána kell néznem, mosható e... volt három féle bordó, fekete és fehér. Bordót érthető okokból nem akartam. A fehérrel csak az gond, hogy szép, de koszolódásra hajlamos lehet. Amikor nem használom, akkor egy nylon zacskóban pihen, hogy ne porosodjon :)

(#13405) zack: Nekem általában az egereim, billentyűzeteim, Joystick-jaim Logitech-ek. Úgy nagyjából a beviteli eszközök, amiből csak lehet. Ja van aegy XBOX 360 kontrollerem is kivételnek amit szintén nagyon szeretek :) A kék háttér világítású G15-ből kettő van, az egyiknek le kellett vágnom az USB csatlakozóját, mert kopott róla a festék, és ingyen küldött ennek fejében a Logitech egy másik G15 -öt 2007 -ben, illetve egy MX 1000-et. 2005 óta használok G15-öt mióta megjelent. Azt vállalta és írta a gyártó, hogy a billentyűk 25 millió leütést bizonyítottan kibírnak. 6 éve a másodikat használom, mivel az első leszázalékolva pihen a dobozában :)
    G15-ből US angol verzióm van, felajánlották, hogy cserélik akkor magyar kiosztású narancsra, de nekem kék kellett :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák