Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz havri1 #13404 üzenetére
Jó is az a G15...Nekem is volt ilyen, de cseréltettem a narancssárga G15-re. Az előző jobban bejött, formára is, és világításra is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
válasz havri1 #13404 üzenetére
Egy picit túlzsúfolt az asztalom mi ? Ja hát szeretem figyelemmel kísérni a Hardware-ek hőmérsékletét, ha már van LCD a billentyűzeten használjuk is értelmesen
Ez sem volt egyáltalán felesleges vétel, mert bár ha itthon vagyok a dokkolóban a tablet helye, de útra úgyis ebben viszem
Majd utána kell néznem, mosható e... volt három féle bordó, fekete és fehér. Bordót érthető okokból nem akartam. A fehérrel csak az gond, hogy szép, de koszolódásra hajlamos lehet. Amikor nem használom, akkor egy nylon zacskóban pihen, hogy ne porosodjon
(#13405) zack: Nekem általában az egereim, billentyűzeteim, Joystick-jaim Logitech-ek. Úgy nagyjából a beviteli eszközök, amiből csak lehet. Ja van aegy XBOX 360 kontrollerem is kivételnek amit szintén nagyon szeretek A kék háttér világítású G15-ből kettő van, az egyiknek le kellett vágnom az USB csatlakozóját, mert kopott róla a festék, és ingyen küldött ennek fejében a Logitech egy másik G15 -öt 2007 -ben, illetve egy MX 1000-et. 2005 óta használok G15-öt mióta megjelent. Azt vállalta és írta a gyártó, hogy a billentyűk 25 millió leütést bizonyítottan kibírnak. 6 éve a másodikat használom, mivel az első leszázalékolva pihen a dobozában
G15-ből US angol verzióm van, felajánlották, hogy cserélik akkor magyar kiosztású narancsra, de nekem kék kellett[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest