Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
uki
aktív tag
válasz darkpower #2200 üzenetére
Jaja. Vartam-vartam az OTA 4.4.1-et, aztan lefekves elott ranyomtam hogy nezze mar meg itt van-e. Meg is orultem, majd par masodperc mulva leesett hogy ez 4.4.2, nem 4.4.1.
Az N4-re nem mutatja a frissirtest, az meg 4.4--en van, az N7 2012-t meg nem neztem.
Amikor meglattam nalam a frissitest, egybol az androidcentralt neztem rn is, de akkor meg nem volt semmi hir.
[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
uki
aktív tag
Az andrtoidcentral szerint lesz UK-ban feher N7.
Google says it'll be available in the UK, U.S. and Japan, and besides the change in color it's the same ASUS-made, current-generation Nexus 7 we've been using since the summer.
It's worth noting that at the time of writing it's only available in Wifi + 32GB versions — no 16GB or LTE at present.
For more, see the Play Store link above. It's currently marked as "coming soon" in the UK; in the U.S. it's available to order right now.
Illetve kijott a hivatalos tok es taska is a masinankhoz, de en maradok az asus tokomnal.
[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
uki
aktív tag
válasz czipi11 #2230 üzenetére
Meg az elso nexusomhoz van ehhez hasonlo Nilkin tokom. Eleg jo minosegu, magneses, de kicsit nehezen tisztithato.
Az ujhoz meg vettem egy ilyet, ami eleg jo minosegu, de ennyi penzert lehetne bennne wake up magnes."this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
uki
aktív tag
válasz Ixion77 #2237 üzenetére
Valószínűleg lesz a UK vagy Német storeban is, onnan nincs se vám se áfa max posta. Kell egy kinti ismeros és a szállítás is meg van oldva.
Kyller Főleg hogy nem olcsó a cucc, 30 fontért vettem a reptéri Dixons-van. Ennyibe azért bele kellene férni a mágnesnek.
-
uki
aktív tag
Na, megjelent a feher N7 a UK storeban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest