Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Par napja en is szereztem egy ilyen ketyeret:-) USA-bol jott...32GB-os verzio. En is nemzetkozi garilevelet kaptam hozza, de gondolom itthon ez nem lesz ervenyes, de remelem nem is lesz ra szukseg. Nagyon olcso volt, igy nem birtam ott hagyni...
Nagyon minosegi cucc.
Az uzemido nagyon jo.
A forumban leirt hibakbol semmit nem tapasztaltam eddig, es remelem nem is fogok! Ugy kezdtem, hogy a felajanlott frissiteseket telepitettem, igy en mar a kitkattel kezdtem hasznalni. Erintokepernyo tokeletes jatekokban is es gepelesnel is.
A gepet nem nyomkodtam, igy az elszinezodesrol nem tudok nyilatkozni, de nem is akarom nyomkodni.
A hangja tokeletes.
6$-os otg kabel tokeletesen mukodik root nelkul a 4.5.2-es nexus importerrel.
Egy poetic tokot vettem hozza, mert a gyari asus tokok nem voltak tokeletesek...valamelyik saroknal mindig volt valami bibi...
Mindenkinek csak ajanlani tudom...eddig tokeletes kis masina."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
válasz architect26 #2523 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen van, es tokeletesen mukodik. Nem tudom mi lehet a gond. Szerintem kerj egy cseret..."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Most jött meg OTA-n a frissítés, de nem merem feltenni
Elég sokat használom, és ahogy olvasom "szűz" rendszerre kellene feltenni, akkor nagyobb az esélye, hogy nem lesz semmi gond.Akkor érdemes először csinálni egy factory resetet, vagy mit kell tennem, hogy "szűz" legyen a rendszer?
Nem gond, hogy újra kell telepítgetni a dolgokat, az belefér az időmbe...Teljesen gyári amúgy a tablet, semmi root vagy ilyesmi, és nem is szándékozok ilyet csinálni. Van esetleg erre valami step by step leírás?
Köszi
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Szerintem se aksi lesz, mivel elmondásod alapján, ha feltöltöd, akkor rendesen bírja - de a szerviz majd megmondja.
Előtte érdemes lenne egy ugyanolyan paraméterű töltővel megpróbálni tölteni, hátha az a rossz. A vezeték nélküli töltő amúgy is mindig lassabb..."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest