Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • galocza

  aktív tag

  hát, én pl a felsoroltak közül egyikre sem kattintottam volna, de ezen megakadt a szemem.
  occó, igen, de remek az elsőből kiindulva (s persze a teszt alapján).
  az új nehézségi fokozat biztosan sokakat vonz, de nekem pont az volt benne a poén, h egy nehéz nap végén lehetett agyat kikapcsolni, s csak kattintgatni a remek muzsika mellett, miközben kirajzolódott egy gyönyörű art deco kép - s utána kaptam még egyet ajándékba.
  újrajátszhatósági faktor elvileg nem magas egy puzzle-nél, de komolyan, ki hiszi azt, h amikor (és ha) legközelebb előveszem, emlékszem, mi hol volt? 8)
  ami nekem negatívum, h megvettem édesanyámnak az elsőt, és meglepett, h (tudom, abszolút nem erőgép) n2940 alapú netbookján csúnyán le kellett butítani a felbontást, h elfusson. ahhoz nem elég nagyfiú, h meg kelljen fektetnie akár egy hüleprocit is (s gpu-t).

 • galocza

  aktív tag

  ja, és pgo ne legyen annyira példa, nem jóslok nagy jövőt - ne legyen igazam. én szeretném, ha maradna, sőt, ha túlélnének úgy, hogy az online tartalom még bővül - ez, nos, remek lenne.
  naponta 1-2x nyitok meg egy könyvjelző-csoportot, s pgo benne van. de amit látok, nem bíztató. nem a tartalommal van nekem bajom (általában), hanem h nincs látogatottság. márpedig a klikkek abból lesznek, s abból reklámpénz, s abból fizu a stábnak s fenntartási költség 8(.
  a főoldalon most van 8 "legfrissebb hírek", egyhez van hozzászólás, a támogatóihoz, 5 db, s az is arról szól, h köszi, nem. ez külön megérne egy misét, de ha veszem a fáradságot, oda, nem ide.
  szintén van 16 "további friss hírek", hatnál van hozzászólás, összesen 33. és ebből 24-ért az epic store vs steam flamewar felelős. de ha ezt kivesszük, 5/16 több, mint amit mostanában láttam.
  én a magam részéről nem emlékszem, h a búcsúzkodó november végi cikk óta lett volna egyáltalán kétszámjegyű hozzászólás (könnyen lehet, h volt), de általában 0-0-0-0, néha egy-egy cikk 1-3 hsz-szel (az is az enyim - ez csak vicc volt 8).
  ja, a pg nyomtatott pcg búcsúcikkének most, 2 és fél hónap után van 90 hozzászólása. itt, prohardver és testvéreinek fórumán van 99 az ezzel kapcsolatos cikknél...
  hsz-szám persze nem közvetlen mutatója a látogatottságnak, de attól tartok, jelez valamit.
  ráadásul, ha van hozzászólás, van jobb esetben disputa, rosszabb-ban anyázás - akárhogy is, a népek visszajárnak megnézni, mi is az állás - egy jó vita-veszekedés egy embertől is bezsebelhet egy csomó klikket.
  upsz, most eszembe jutott, h hátha az általam nem látogatott fórumon van a nagy élet. hát nem. a legfrissebb topikban a legfrissebb hsz 20200206...
  szóval csöppet aggasztó. tőlünk nyugatabbra a nyomtatott tech sajtó ideje 10-12 éve lejárt. az utóbbi 4-5 évben az online is haldoklik (ezért lett sok neves oldalból szennylap) - s ezt a már most döglődő struktúrát teszi most magáévá a guru. persze közép-kelet európában van némi fáziskésés, köszönhetően a relatíve alacsonyabb költségeknek - de így sem tudom, ez meddig húzható.
  akárhogy is, sok sikert a pgo-nak és kudos a gamestar-nak, h egyelőre meg tudták tartani mind2 formátumot.
  a végére a sok negatív gondolat mellé egy vicces(nek szánt): lehet, h gamepod arra vár, h pgo befürödjön, s felmarkolja a stábot? lehet, akkor lesz nfs:heat... 8)
  uff, én... bocsi, hosszú volt.

  [ Szerkesztve ]

 • galocza

  aktív tag

  gso=gamestar online
  [link]
  pgo=pcguru online
  [link]
  régidők (de nem ősidők) népszerű papír és később online gamer magazinjai.
  most nézem, még egy mondatban sem voltam képes következetes nomenklaturát követni, bocsi 8(.

  [ Szerkesztve ]

 • galocza

  aktív tag

  lehet, h ez a gamepod niche (itt: evolúciós rés, melybe befészkeli magát egy entitás a túlélésért).
  aaa-zzanak mások, te, boldog gamepod csak indiezz!
  utolsó bekezdés itt:
  bella...

 • galocza

  aktív tag

  ha meg nem haragszol...
  de sajna nem értek sokat abból, amit leírtál (pedig nekem volt válasz).
  gúgliztam resonantre és resonant bellekre - nem voltam beljebb.
  könnyen lehet, h én vagyok lemaradva - de milyen játékról van szó?
  amúgy én védtem egy gamepod szerzőt (nem tudom, h ezt) korábban, mert mert alacsonybb pontszámot is adni - ellentétben a mai kiadványok nagy részével - ahol egy népszerű kiadó várt játéka 80%-ról indul.
  gm2 70%-ot kapott. ez nekem pl nem azt jelenti, h ez egy ócska játék, hanem h a szerzőnek van vér alsóbb régióiban leírni, amit gondol.
  a magunkfajta fórum (-és facebook, és -twitch)huszárok meg kapják be.
  most megnézem , ez volt-e a szerző, aki "lehúzta" az outer worlds-t.
  (...)
  ... igen. a fiú (lány, közötte, alatta, felette, mellette) nem, hogy népiesen fejezzem ki magamat, szarral dobálódzik.
  gondol valamit és leírja.
  van egy rossz hírem: ezt nem kapod meg kotakutól, polygontól, rps-tól stb. értékelést kapsz, őszintét, arcodba. lehet, h nem tetszik első körben, de korral megtanuljuk értékelni az igazat.

Hozzászólok Aktív témák