Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • galocza

  aktív tag

  ja, és pgo ne legyen annyira példa, nem jóslok nagy jövőt - ne legyen igazam. én szeretném, ha maradna, sőt, ha túlélnének úgy, hogy az online tartalom még bővül - ez, nos, remek lenne.
  naponta 1-2x nyitok meg egy könyvjelző-csoportot, s pgo benne van. de amit látok, nem bíztató. nem a tartalommal van nekem bajom (általában), hanem h nincs látogatottság. márpedig a klikkek abból lesznek, s abból reklámpénz, s abból fizu a stábnak s fenntartási költség 8(.
  a főoldalon most van 8 "legfrissebb hírek", egyhez van hozzászólás, a támogatóihoz, 5 db, s az is arról szól, h köszi, nem. ez külön megérne egy misét, de ha veszem a fáradságot, oda, nem ide.
  szintén van 16 "további friss hírek", hatnál van hozzászólás, összesen 33. és ebből 24-ért az epic store vs steam flamewar felelős. de ha ezt kivesszük, 5/16 több, mint amit mostanában láttam.
  én a magam részéről nem emlékszem, h a búcsúzkodó november végi cikk óta lett volna egyáltalán kétszámjegyű hozzászólás (könnyen lehet, h volt), de általában 0-0-0-0, néha egy-egy cikk 1-3 hsz-szel (az is az enyim - ez csak vicc volt 8).
  ja, a pg nyomtatott pcg búcsúcikkének most, 2 és fél hónap után van 90 hozzászólása. itt, prohardver és testvéreinek fórumán van 99 az ezzel kapcsolatos cikknél...
  hsz-szám persze nem közvetlen mutatója a látogatottságnak, de attól tartok, jelez valamit.
  ráadásul, ha van hozzászólás, van jobb esetben disputa, rosszabb-ban anyázás - akárhogy is, a népek visszajárnak megnézni, mi is az állás - egy jó vita-veszekedés egy embertől is bezsebelhet egy csomó klikket.
  upsz, most eszembe jutott, h hátha az általam nem látogatott fórumon van a nagy élet. hát nem. a legfrissebb topikban a legfrissebb hsz 20200206...
  szóval csöppet aggasztó. tőlünk nyugatabbra a nyomtatott tech sajtó ideje 10-12 éve lejárt. az utóbbi 4-5 évben az online is haldoklik (ezért lett sok neves oldalból szennylap) - s ezt a már most döglődő struktúrát teszi most magáévá a guru. persze közép-kelet európában van némi fáziskésés, köszönhetően a relatíve alacsonyabb költségeknek - de így sem tudom, ez meddig húzható.
  akárhogy is, sok sikert a pgo-nak és kudos a gamestar-nak, h egyelőre meg tudták tartani mind2 formátumot.
  a végére a sok negatív gondolat mellé egy vicces(nek szánt): lehet, h gamepod arra vár, h pgo befürödjön, s felmarkolja a stábot? lehet, akkor lesz nfs:heat... 8)
  uff, én... bocsi, hosszú volt.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák