Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz pn4hvq #3138 üzenetére

    Semmiért nem kellett volna adnom. Azaz hogy azért mert haverok vagyunk, és jajj segítsek rajta. A haverság nála azt jelenettte, hogy amikor neki kell valami, akokr kedvezményesen engedek a feléből is, amikor meg szarban van anyagilag/akárhogy akkor húzzam ki vigyorogve. Mert hét ilyen haverság, nemde?
    Egyébként ugye neki nem kellett 20 ezret kifizetnie felém amúgy, mert elvihettem a laptopot külföldre.

    Fogalmam sincs, hogy miért, és pontosan mikor vette, mert mikor hazajöttem megvolt neki, Péter meg állítólag nem tudott az egészről semmit se. Gyanítom h valaki kiszúrta, hogy hozzá nem értő és rábeszélte, hogy kell ez neki meg előbb legyen autója, majd lesz jogsija is. Amúgy az is érdekes, hogy akitől vette és akinek eladta, azok amúgy nagyon közeli barátok. Nekem már akkor is az volt az érzésem, hogy hintába rakták Jánoskánkat, eladták neki a kcosit, ráköltött egy csomót, majd visszavették tőle nyomott áron.

    @Hcl : Pedig ja, ő úgy gondolta, hogy hazajöttem külföldről, biztos tele vagyok pénzzel, auztán majd a "haverság" jegyében fizetek neki agyba-főbe ...

    @nullpoint : Egyrészt, hogy ne gyújtsa fel. Másrészt, addigra már tényleg ki volt lakatolva és szinte minden ki volt belőle cserélve. Ha megveszem 100-ért és azonnal felteszem a hahura 150-ért már nyertem volna vele... de már akkor tudtam, hogy ezeknek megindul az ára a növekedés fele, eléri az OT kort, akkor több opcióm is lett volna, miközben lassan emelkedik az ára. Vagy csak beteszem a garázsba, leresztve minden folyadékot, és szépen felbakolva, és "ottfelejtem" 10-15 évre. Ha szerencsém van, minimális ráköltéssel árának lazán hozhatja a 10-15×-ösét is.
    Röviden szólva, befeketetés lett volna.

    @Gabibácsi : nem tudom pontopsan hogy érterd, hogy egy társaság, de jah, sokáig lehetett mondani ránk, hogy egy társaság vagyunk.

    Érdekes egyébként így megnéznem, a történetet leírva, hogy honnan hová jutott. Úgyértem az élet minden területén. Egy enyhén defeketes de amúgy normális életvitelű emberből egy keményen lecsúszott alkesz lett, aki már azokat is fenyegeti akik elvileg a szerettei, és 1ft-ért még az anyját is ... kategória.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák