Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Nem mellesleg tegnap ismét megszívtam, de majd kitérek rá, hogy miért van egyenlőre a "belefér" kategóriában.

    írtam az aprós topicban, hogy művészet volt túladni a 2×4GB Kingston HyperX Black RAMomon. Azt is írtam, hogy konkrétan a tizedik ember tűnt a legésszerűbb megoldásnak, de neki nincs pénze csak fizu után.
    Tegnap megjelent nálam, hogy na akkor üssük meg ezt a RAM dolgot. Megörültem h hamarabb lett pénze, meg úgy voltam vele h előbb menjen a gépében, nem hamarkodok el semmiféle örömöt stb.
    Elmentünk hozzá, bedobta magának a RAMot, gép indul, előbb 4GB-t lát, majd leállítás bepattintja jobban az egyiket, megvan mind a 8GB RAM AWESOME COOL. (itt jegyzem meg ha ez velem történik meg h félig pattan bele a RAM akkor nem az van h csak a felét látja, hanem leég a lap is meg a modul a pitchába, hálát adtam az égnek h nem én nyúltam a géphez!)

    Na félórányi játék próbálgatás és elégedett vigyor után (2×2GB RAMról váltott és csak két slotja volt) rátértem, hogy akkor talán virítani kéne lóvét, mert ugye azért hoztam a RAMot, különben ezzel az erővel lóghatna a szobám falán is díszként.
    Erre közölte, hogy hát az a helyzet h fizetni csak 5-én tud, és akkor is csak az általam kért összeg felét, de pár hét múlva majd a másik felét is. Elöntött a TUDTAM, TUDTAM, hogy túl szép ez, hogy igaz legyen ... életérzés, miközben a szoba is megfordult velem.

    Amiért mégsem szedtem ki a gépből a RAMot, és azt mondom h neki ez egyenlőre "belefér" :
    '18-ban dec 25-én reggel 8 körül letérdelt a monitorom. Anyagilag sem álltam fényesen, de úgy vágtam h legalább 4-5 napig gép nélkül leszek, pont a nagy szabadság idején. Gyors telefonálgatás h nincs-e valakinek kölcsön akármilyen monitorja. Mindenki elhajtott/kifogást keresett* Felhívtam őt, ő pedig egy óra múlva házhoz(!) hozott egy ASUS VW195D monitort, aminek igaz h a kezelő gombja rossz volt, de mindössze 3ezer ft-ért meg is tarthattam! Na akkor úgy voltam vele h jövök neki eggyel, és most ez az, hogy akkor fizet amikor tud.

    * Egy másik ember nem hajtott csak el, Zoltán (igen, az a Zoltán). Mondjuk az ő ajánlata a város másik végéről, cipeld magad! akcióban egy 17"-os CRT volt, 1 hónapon belül fizetendő 5000ft-ért. Gondolom érthető, hogy miért volt ez az ajánlat az utolsó utáni lehetőségként számon tartva :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák