Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tetszik meg minden, de nem üres ez így egy kicsit?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
dupla lett, törlést kérek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NandorHUN
addikt
válasz Adam_Shepard #3 üzenetére
így van, platinum games kategóriában az egyik legjobb, szerintem nem lesz nagy csalódás.
Talán első drakengard játék ami egy rendes gameplay rendszert kap.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #7 üzenetére
Bejön meg minden. Csak a sztorit se vágom. Miért van bekötve a fejük? Mik voltak az előzmények? Egyébként a Rising-et végigtoltam, a Bayonettával is játszottam, de azzal nem végig.
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #9 üzenetére
Sose volt PS-em, így érted?
-
NandorHUN
addikt
válasz Adam_Shepard #9 üzenetére
Nagyon nem kell rámenni az előzményekre, főleg mert elég bonyolult, ha belevesszük a Drakengardot is, ezek anélkül is lehet játszani.
De ha valaki mégis kíváncsi rá, akkor itt egy kis segítség timelinehoz:Emberiség pedig már az első Nier játékban is ki volt nyírva teljesen. Bár ahogy néztem a trailereket több Nier karakter is fel fog tűnni a játékban.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
.LnB
titán
válasz NandorHUN #12 üzenetére
Egy rövidke összefoglalót szívesen olvasnék (tőled , ha már ennyire vágod). Mert nekem teljesen kimaradt ez az egész.
Kihalt az emberiség. A két főhős az nem ember a játékban?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NandorHUN
addikt
Az "eredeti" emberiség már a Nier előtt kihalt hagyományos értelemben (abban a játékban derült ki), a főszereplők nem emberek, de olyanok mintha azok lennének. Az eredeti Nierben is a főszereplők "Replicantok", akiket az emberek hoztak létre gyorsan mielőtt teljesen kihaltak volna.
Nem játszottam minddel csak Drakengard 3mal és Nierrel, noveleket pedig szintén nem olvastam így érdemben nem tudnék összefoglalást írni az egészről - és röviden szerintem nem is nagyon lehet. De wikian fent van minden, vagy youtube-on tuti lesznek majd játék megjelenése előtt vagy környékén is gyorstalpalók.
Ennek ellenére magát a történetet tökéletesen lehet abszolválni bármiféle előzetes ismeret nélkül is (trailer alapján talán 2 visszatérő karakter lesz Nierből vagy Dr. ból), első Nier is tökéletesen megállta a helyét bármiféle utánaolvasás nélkül.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest