Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz TazLeacher #420 üzenetére

Főleg, ha mondjuk 1 giga korlátos neted van, vagy mobil.
    Tejivós példa. Épp tud kommunikálni a tejed, tehát ihatod, de megszakad a vonal --> ki kell köpnöd ami a szádban van, de szigorúan a földre. Tehát elveszett amid volt. Aztán ha egy óráig nem lesz térerőd, bármilyen szomjas vagy nem ihatsz tejet. Első körben csak a tej lenne ilyen, tehát addig mondjuk ihatnál vizet, de mivel a tejnél bevált a dolog, bevezetik az összes italra, és akkor ha épp elmegy a térerő, szomjan is halhatsz.

dying star:
    "Mert a lényeg az, hogy aki kedveli ezt a játékot és megvenné, az megveszi így is, úgy is.
    Aki nem akarja megvenni, nem veszi meg akkor sem, ha lézerágyúk védik."

Na igen, SC2-t meg fogom venni, előrendeltem a 20ezres pakkot, lásd nem a pénz hiányzik. De attól még durrogni fogok magamban is, és máshol is, mert nincs LAN. Attól még hogy megveszem, igenis rosszul érint, hogy amit megadtak a pénzemért 10 éve, annak már a felét sem adják meg érte, és emellett igyekeznek ott lehúzni még, ahol tudnak (DLC, második harmadik rész, stb), ez már nem a tulajdonjog védelme régóta, ez már a további erkölcstelen lehúzás és a bigbrother szindróma. Aztán mindenki eldönti, meddig tűri a dolgot, addig veszi meg. A kevésbé húzóneveknél például én nem tűröm el ezt, és nem veszem meg azt, amit amúgy lehet, hogy megvettem volna. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák