Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Hát alig vártam, hogy legyen végre PC-n. Eddig nagyon tetszik!
"Music is your only friend. Until the end!"
-
mg1992mg
senior tag
Vágjuk a centiket holnapig, béta nélkül nem rendelem elő... Limited Edition-re fáj a fogam CD Galaxistól, de a béta dönt majd, hogy a megrendelés gombig ténylegesen eljutok-e.
-
MK VII
veterán
Srácok...
Azt lehet tudni, hogy ma mikortól lesz nyílt a béta?
Már regisztráltam rá, kódot is kaptam, de a kliensben még mindig csak az előrendelés gomb látszódik. -
Ragnar_
addikt
Még mindig nem tölthető Bnetről. Miért ? (Külön kulcs kell egy nyílt bétához ? Ha igen, honnan lehet szerezni ?)
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
MK VII
veterán
Itt regisztrálsz mondjuk a Battle.net accoddal aztán kapsz egy ilyen ablakot.
Persze hitelesíted közben az email címedet.
Ott alulra beírod ezt a kódot.: 4xp-9x9-hlr
Ha ez megvan akkor átdob egy másik oldalra. Ide.
Ekkor még neked nem lesz ott kód. Beállítod, hogy Pc aztán jobbra a sor végén a Go gombra nyomsz.
Aztán alul a Redeem A Code.
Ezután elvileg kapsz oda kódot.
Ha megvan a kóüd akkor azt meg itt beírod és meg is vagy. Újraindítod a Battle.net klienst és a Pre Order helyett Install gomb lesz már.Ha valamit rosszul írtam majd kijavítanak... Most így hirtelen erre emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Köszi.
Amúgy nagyszerű. Lehetne még egy kicsit bonyolultabb, hogy az embernek még a kipróbálás előtt elmenjen a kedve..
Szerk.: Nem fogadja el a kódot... És ezt nevezik nyílt bétának, hát majd legközelebb. (Érdekes, a Batlefront nyílt bétája egy kattintás volt, kezdem értékelni az EA-t.. )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
MK VII
veterán
Nem tudod tölteni!
Kell a kód mindenképpen, mert amíg a Blizzard oldalán nem regisztrálod be a kódot addig csak a Pre order gomb lesz a kliensben és nem az Install...(#9) Ragnar_
Mármint amit én írtam kódot?
Akkor lehet, hogy tényleg csak egyszer lehet használni.
Viszont akkor nem tudom, hogy ilyen 3x3-as kódot honnan lehet szerezni.. Ezt nekem is egy másik topikban írták.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
-
lofagi
addikt
Azt hittem én is,hogy ez bárki számára elérhető lesz. De vagy én vagyok a béna, vagy nem elérhető bárki számára.
(#14) Starpunk: Na zsír, még amúgy erre gondoltam,hogy emiatt nem elérhető még.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Starpunk
csendes tag
Az Open Beta barkinek elerhetö lesz. Nem kell semmilyen kod hozza es aktivalni sem kell
Aktivalni koddal csak azoknak kellett akik elörendeltek a jatekot hogy tudjanak jatszani a 28-an indulo Betan.
Ekkor fog indulni az Open Beta: Aug. 29th 19 PM CET (Este 7-töl)
Itt pedig a szamlalo hogy hany ora van meg hatra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Starpunk
csendes tag
En is furaltam a dolgot hogy meg nem tölthetö meg semmi, de aztan gondoltam hogy este fele valamikor fog elindulni a moka.
Utana megnezztem gyors mit irnak Redditen es ott irtak Este 7-töl mar Open Beta lesz, igy hat gondoltam irok ide hogy mindenkit megnyugtassak hogy nem kesett le semmiröl.
-
Starpunk
csendes tag
Igen ebben egyetertek veled hogy valami informaciot kiirhatak volna hogy Este valamikor kezdödik az Open Beta es akkor nem lenne ez a nagy izgulas az emberek reszeröl hogy mikortol tudom elötölteni meg...stb
De a lenyeg a lenyegben hogy mostmar tujduk szerencsere, mar csak a varakozas maradt.
Elöre is mindenkinek jo jatekot kivanok!
-
MK VII
veterán
Hamar csináltam egy kis videót.
Szerintem nagyon jó ez a játék... Kicsit szokni kell, de melyiket nem. Irányítása jó, fizika is jó.
Egy RX460-al tökéletes minőségben lehet játszani vele.. Semmi drop vagy kevés fps.. Pöpec nagyon
A videó rögzítés miatt ilyen darabos, de játékban nem volt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Starpunk
csendes tag
Köszönjük a videot!
Azt olvastam(hallottam) hogy nagyon jol optimalizalt(szep a grafikaja is, bar ez latszik a videodban is) mar a Beta maga es hogy tagabbak a helyszinek peldaul az elsö reszehez kepest plusz van benne FOV allitasi lehetöseg es hogy egy jo PC-s portot kapunk a Bungie-tol.
Persze a Konzolosoknak ez nem lesz nagy ujdonsag,de ugy gondolom nekünk mint PC-nek ez nem rossz.
Öszinte leszek mikor bejelentettek hogy megjelenik a Destiny 2 PC-re nem nagyon vonzott, söt meg hidegen hagyott,de igy tegnap ota ahogy neztem az Elörendelöi Betasok videoit egyre jobban kezd erdekelni a jatek.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
No... Tényleg nem akarom telerakni a topikot videókkal hisz van sok fent youtube-on..
De...
Akinek nincs erőgépe annak is szépen mehet a játék..
Mint már említettem Nekem egy XFX RX 460 4GB-om van és High beállításokkal fullHD-ban ezt tudja.Ha az árnyékot leveszem low-ra akkor meg közel 60-ra is felugrik az fps..
Természetesen visszább kell venni picit majd egy ilyen szintű kártyához a minőséget, de a gyári High-on is élvezhetően és szépen megy a játék. Annyi, hogy a 3-4 GB vRAM elkél a VGA-ra.Egy dolog van ami zavar.. Állandóan a legelejéről kell kezdeni minden játékot, ha kilépsz. Mindig ugyan úgy végigmenni bármeddig jutottál.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Helyigénye hogy alakul, mennyit kell letölteni neki?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
.LnB
titán
Ó.. én azt hittem le lehet előre tölteni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ragnar_
addikt
-
D4v3
őstag
Redditről jött ez a link, ha valaki nagyon nem bír várni.
-
.LnB
titán
-
sirszevenap
addikt
Nem rosszból , de ne böfögjünk már be mindig valami megalapozatlan információt. Egyáltalán milyen oldal ez, amire megadtam eme csodás kommentnek (és bizalmamnak) hála a bnet hozzáférésemet???? Tisztelem, becsülöm a jóindulatodat, de írsz olyanokat néha, hogy azt hinné az ember, hogy ez a tag tud valamit (azt is hiszi), zokszó nélkül végignyargalok és elvégzem a leírásodat aztán kapufa. Elsőnek győződj már meg arról amit leírsz kérlek.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
MK VII
veterán
válasz sirszevenap #32 üzenetére
Miről beszélsz?
Jó szándékból írtam amit írtam. Én sem tudtam pontosan, hogy, hogy fog működni a béta. Segíteni akartam másoknak, hogy tudjanak játszani.
Egy másik topikban kaptam egy ilyen kódot amiről azt hittem, hogy így lehet a bétát játszani..."Egyáltalán milyen oldal ez, amire megadtam eme csodás kommentnek (és bizalmamnak) hála a bnet hozzáférésemet????"
Közben már írtam, hogy mi ez... Itt lehetett beváltani az előrendelőknek járó kódot amivel egy nappal előbb lehetett a bétát nyomni mint mások...Illetve mikor kezdted el végigjárni ezt a műveletet? Mert az után a posztom után 12 perccel már írtam, hogy azt a kódot egyszer lehet mégiscsak használni és 48 perc múlva, hogy már biztos, hogy az az előrendelőknek járó kód volt...
Szóval, ha most mentél végig a műveleteken akkor csak magadra lehetsz mérges mivel a topikban meg lett már beszélve, hogy nem jó a leírásom... Ergo nem olvastál tovább, figyelmetlen voltál...Ekkora hiszti egy bnet acc miatt, mert megadtad valahol? Ez most komoly?
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Nem hiszti, de rögtön gondoltam, hogy neked nem érdemes semmit mondani. Eljátszottad ezt már párszor az OW topicba is. Elmondtam, hogy tisztelem, hogy segíteni akarsz, de Én pl addig speciál nem írok le semmit míg meg nem győződtem arról, hogy valós e.
Fogtam barátom, CTRL + F és elkezdtem rákeresni az oldalon, hogy battlenet.(Mivel csak az előrendelés van a bnetemen) Megláttam, hogy egy ismerős arc csinált egy leírást és végig csináltam (volna). Nem olvastam a többi kommentet, hisz megtaláltam amit kerestem. Ennyi. Eleve, ha nem írsz le fake információkat, akkor nincs mire rátalálnia az embernek. És ne menjünk ezen tovább, nem hisztizek, csak elmondtam, hogy gondolkodjunk már mielőtt írunk egy komolyan vehető szöveget és győződjünk meg róla, hogy valós e.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
MK VII
veterán
válasz sirszevenap #34 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Leírtam egy dolgot amit, Te nem tettél volna meg.
Te mindent tökéletesen csinálsz? De komolyan?
Azt meg ne írd, hogy tisztelsz, mert nem tisztelsz, ha így letámadsz... Ha tisztelnél akkor megköszönted volna a segítséget és jelzed, hogy nem jó, de nem hordasz le azért, mert máshogy intéztem valamit amit Te nem így tettél volna meg.
Igen alapvetően nem tudtam pontosan, hogy mit és hogyan kell csinálni. De el is ismertem.Nekem nem érdemes semmit mondani? De érdemes, csak nem támadólag kell fellépni...
Nehogy már még kikiáltsál közellenségnek, mert leírtam egy rossz leírást ami után, nem tájékozódtál a topikban rendesen és belefutottál abba, hogy nem jó. Őszintén kérdezem.. Mi van az bnet accodon ami megérte azt, hogy egy ilyen beszélgetést kezdeményezz?A másik... Ha az OW topikból szerinted ilyen jól ismersz, akkor meg főleg nem értem, hogy miért adtál egy szemernyi hitelt annak a leírásomnak.. Ráadásul már elég régóta az OW topik közelében sem voltam mint ahogy az Overwatch-al sem játszottam mostanában szinte semmit.
Szóval nem értem a vergődésedet.
És kérlek még egyszer ne írd le, hogy tiszteled a jó szándékomat, mert attól még nem lesz hihetőbb... Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Nálam megjelent az Install gomb, lehet tölteni :
-
MK VII
veterán
válasz sirszevenap #37 üzenetére
Ne haragudj, de amiket írtál azok után nehezen kezelhető vagyok.
De látod mégsem különbözünk annyira... Én elhamarkodottan csináltam egy leírást, Te meg elhamarkodottan lepontoztál.
Te úgy érzed, hogy negatív dolog ért téged a leírásom miatt, én meg úgy érzem, hogy indokolatlanul támadtál le...
Látod senki nem tökéletes. -
MikaVejneGI
aktív tag
Nekem még semmi. Csak pre-order gomb , semmi install ilyesmi.
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MK VII
veterán
válasz MikaVejneGI #39 üzenetére
Indítsd újra a klienst.
-
MK VII
veterán
válasz sirszevenap #41 üzenetére
A lényeg...
Bocsánatot kérek a rossz leírásom miatt.
Tényleg nem ellenőriztem utána.. Csak annyira megörültem ennek a játéknak, hogy gondoltam segítek másoknak, de hiba volt...
Nem akarok én senkivel sem rosszban lenni, főleg nem veled, hisz nem ilyen viszonyban voltunk sosem.. -
Ragnar_
addikt
A számláló jó volt, 19:00 kor kezdtem is a letöltést. (A regelős prebétás tévedés miatt meg tök fölösleges vitázni, főleg, hogy már tölthető.. Lehet itt az uninstallon is túllesznek sokan mire nekem lejön, de hát ez van. Tanyanet az tanyanet. )
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz sirszevenap #45 üzenetére
Túlspiláztuk...
Na nyomjad, mert egyre jobb ez a játék ahogy haladsz előre... -
GRaul
őstag
Hmmm, nagyon tetszik a Beta. Xbox oneon nem jott be. De igy pc- tetszik. vegre nem 30 fpsel fut.... mint konzolon
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
MK VII
veterán
Az kemény... Vannak már Golden gun-os emberkék... Sec perc alatt kiszednek bárhonnan. Észre sem veszed..
Quick Play rész szinte egy az egyben Doom koppintás. Levegőt sem tudsz venni és már halsz is. -
.LnB
titán
"Quick Play rész szinte egy az egyben Doom koppintás. Levegőt sem tudsz venni és már halsz is."
Azt azért remélem tudod, hogy ez nem a DooM és a Destiny 2 sajátossága. Hanem tied.
Mondjuk..
"Egy nem túl ügyes játékosnak elég kontrollert ragadnia, és máris a ranglista élén találhatja magát, köszönhetően a beépített rásegítésnek, amit a PC-s változatban is megtalálható."
aim assist ciki..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
senior tag
Engem nem győzőtt meg ennyivel a játék.
Nem rossz, de semmi különleges. Nem lesz preorder, vásárlás is lehet csak akciósan, majd egyszer. Talán.Viszont tényleg nagyon jól optimalizált játék, szépen fut, semmi akadás. Van benne saját FPS mérő, FOV állítás, így kell ezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest