Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz motown5l #8536 üzenetére
7-8-9 alatt nagyon könnyű, tehát 1-6-ig? Hát nem annyira értem, mert ez a dolga, az terepre való, gondolom nem mész olyan meredekre ahol ez szükséges, illetve túl nagy rásegítést használsz a motor részéről
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sebgutkopf
őstag
Ha már shimano váltás és sor van rajta, akkor vegyél rá cues sorozatú sort, láncot stb… az tartósabb lesz. Az alsóbb polcos sorok és láncok, amiket gyárilag tesznek erre a bringára azok nem ebike felhasználásra lettek tervezve, ami miatt pár 100 km alatt az ebike szó szerint megeszi (elkoptatja) őket, egyszerűen a nem elég erős anyagból és felületkezelés nélküli sorok, láncok és lánctányérok ennyit bírnak.
Tehát egy 11s-es cues sor, lánc és lánctányér a megoldás, ami ebike kompatibilis és hg kazettatestre megy fel. Ráadásul a cues nem űrtechnika, így az ára se beteg.Egy mtb terepre lett kitalálva ahol van emelkedő, így az áttételezése is tartalmaz hegymeneti fokozatokat, amik síkon használva hasztalanok. Így kérdés, hogy biztosan megfelelő eszközt választottál, nem egy trekking vagy túra emtb lett volna jobb neked, ha sose mész emelkedőn? Ezt magadban kell lerendezni.
-
LanyUs
senior tag
1 hónapja én is cseréltem Shimano CS-M8100/7100/6100 lánckereket [14] + Shimano XTR (CS-M9100) lánckereket [16]. A kettő együtt 3e Ft volt. Vettem egy egész sort is 26e-ért, de amíg a többi jó, addig cserélgetem. Épp itt kérdeztem, hogy bontható-e a hátsó és szerencsére igen, így fillérekből újra tökéletes a vas ( Trance X E+ 2 )
Láncból jelenleg a a legolcsóbbat Shimano Deore (CN-M6100) 12 sebességest használom ( 7e ). 200 km és 4500m szintkülönbség után 0%-os nyúlás
A 20e körül kapható BBB BCH-12E és a szintén hasonló árban levő KMC E12 TURBO ugyanennyi km esetében már 0,25%-nál járt...Kaptam kölcsön egy Maxxis Assegai MaxxTerra gumival szerelt első kereket. Érezhetően jobban tapad a poros földesen és a köveken, gyökereken, mint a Maxxis Assegai EXO. Ha csere lesz, akkor a még lágyabbat veszem majd MaxxGrip.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest