Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz sambenez #155231 üzenetére
Lakáson belül ez is jó, illetve ha nincs két ember hogy kartávolságon kívül tartsa a mérőszalagot akkor nélkülözhetetlen. Van nekem is hasonló (akciósan 5k alatt is elérhető), de kinn nappali fénynél szinte láthatatlan.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
WestBam
senior tag
válasz sambenez #155231 üzenetére
“Átlag Jóska” vagyok én is, ha lenne otthon egy ilyen hamar megtudnád, hogy mindenre is lehet használni. Hamar megtudnád azt is, hogy ha kitudódik, hogy birtokolsz egy ilyet akkor a baráti társaságodban ki mire használná, mert meg fog kérni mérd le ezt és azt meg amazt is légyszi. Akárcsak a szomszédjaid
A lakáson belüli más téma, ennek a közelpontja ha jól emlékszem 5m, ez oda nem jó. Ilyenből fillérekért nem fogsz találni kínában sem 100$ vs 45e Ft, nekem megérte a biztonság a plusz 15e Ft-ot, főleg mert nagyon hamar kellett.Lakáson belülre nyilván ha nem azonnal kell nekem is egy 5000Ft körüli kínaira esne a választásom
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest