Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz gyemipapa #162277 üzenetére
Lehet félreértelmezhető volt.
Nem autó akkumulátorhoz keresek töltőt (arra van Lidl-s c-tek utánzat, amit megelégedéssel használok) , hanem autóba való, azaz szivargyújtóba dugható telefon stb.töltésére alkalmas eszközt.
Nemrég linkeltek párat, de érdekelne olyan, ami az előzőleg felsorolt kritériumoknak megfelel.Amúgy télen én is fel szoktam tenni néha tölteni a kocsi akksiját, pedig hosszú utakat megyek vele.
Meghálálja. -
1stVikman
senior tag
válasz gyemipapa #162289 üzenetére
Van aki rátölt, van aki nem. Baja biztosan nem lesz egy kis kondícionálástól.
Töltőre visszatérve.
Az előbb linkeltek kettőt is :[link] és [link]
A kettő majdnem egyforma számomra, csak az áruk nem.
Ezen kívül itt van pl.ez [link], ami tök ugyanaz szerintem, mint a blitzwolf, csak olcsóbb.
Attól nem beszélve, hogy millió fajta van, változatos árakon :
A kérdés arra irányult, hogy van - e bevált, kipróbált, megbízható stb...:
Látom épp téma az autós töltő.
A nemrég linkeltek közül van olyan, vagy esetleg más, ami biztosan kipróbált? Nem melegszik túl, nem égeti le a foglalatot/kocsit, bedugva lehet hagyni és tudja a ráírt dolgokat? Ha tudja a Huawei gyorstöltési szabványait az sem lenne hátrány.Ha valakinek van tapasztalata, ajánlata, szívesen veszem.
Köszönöm. -
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #162295 üzenetére
Végül megrendeltem a Blitzwolf bw-sd6 szivargyújtótöltőt.
Hosszas keresgélés után emellett döntöttem. Kuponnal 6,99$ lett az ára, +0,20$ biztosítás.Köszönöm Szoszo94-nek, Imy-nek, + aki segíteni próbált.
-
1stVikman
senior tag
válasz bul07 #162497 üzenetére
Szerencséd volt. Én lemaradtam róla. De lehet bevállalom UK szállítással, ha már ilyen kevés lett az árkülönbség.
Mostanában szoktak ilyen húzásokat csinálni Ali-n is, BG-n is.
PL. van blitzwolf kuponom, persze rögtön dobtak egy "promo" címkét, a termékre, nehogy lehessen használni.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz bul07 #163637 üzenetére
Én sajnos lecsúsztam a kuponos árról, így megvettem az UK raktárasat. ~11 nap alatt ért ide.
Fénye egész jó, mágnes szerintem is lehetne erősebb, illetve a kapcsoló gomb olyan lötyögös érzésre, mintha nem is gumi, hanem műanyag lenne.
De amúgy összességében tetszik, csak nem értem a piros fényt/villogást hol/mikor van értelme használni. ? -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Még jó múltkor valaki linkelt tépőzáras kábelrendezőt, és meg is rendelte a bevált Ugreen-t, ami aztán akcióban olcsóbb is lett.
Na én kíváncsiságból akkor rendeltem 20 db Ugreen-t, akkor volt 2,61$, és 40 db YBD névre hallgató, kinézetre ugyanazt 1,77$-ért.
Most mindegyik drágább már, de annyi a kettő között a különbség (az árán kívül), hogy az Ugreen egyesével volt csomagolva, a másik, meg nem.
Szélességre, hosszára, anyagra szinte egyformák, talán 1 mm-el hosszabb az Ugreen.
Szóval szerintem akit érdekel, nyugodtan veheti olcsóbban a több darabot.
YBD cable organizer, tépőzáras kábelrendező
Ugreen cable organizer, tépőzáras kábelrendezőRemélem hasznos lesz valakinek.
Ha van rá igény, teszek be képeket is. -
1stVikman
senior tag
válasz vottokar #164513 üzenetére
Én kábel mellé kaptam egyet aztán megtetszett, így rendeltem többet.
Eddig csak sima töltőkábelre raktam, azon még tart, bár nem is használom sokat.Beni2360
Valóban jól tapad mindenhez, ami szöszös, de nem olyan vészes, mint a klasszikus, hosszabb "kampójú" tépőzárak.
Fordítva tekerni még nem próbáltam. -
1stVikman
senior tag
válasz w.miki #168389 üzenetére
Ez miben más, mint a G2?
Amit kihámoztam eddig, hogy a G2 applikalációval (is?) megy a G3 meg csak távirányítóval?
Illetve más a tappancsok helyzete, kérdés, hogy melyik hatékonyabb?!
Az most amúgy 39,99$ szintén BG, így egyre beruháznék EU priority postával, csak melyik éri meg jobban...? -
1stVikman
senior tag
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok.
Van egy ilyen power bankom (a képen a fekete /piros) : [link]
Sajnos felpúposodott, így nem kívánnám tovább használni.
Valami hasonló (lapos, töltöttség kijelzővel) ajánlott termék kedvező áron?
Ha újabb, több töltési protokollt ismer, az még jobb lenne.
Ezt néztem eddig :[link]Megéri ezeket kintről rendelni?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz jmuranyi #169181 üzenetére
Köszi, egész jó. Huawei féle gyorstöltést esetleg tud?
Mondjuk én hazai kínálatban a vizes boltot néztem, ~3200 körül vannak már.
Sőt 6000-ért 20Ah-s adata is elérhető, ezért kérdeztem, hogy van-e ajánlott vagy érdemes - e egyáltalán kintről rendelni?
Amit linkeltem sem olcsóbb, de tud gyorstöltési protokollokat meg százalékos akku kijelzés is van. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Etikai kérdés:
Június 6.-án rendelt, 25-42 napos határidővel ígért cucc 90 nap után sem jött meg. Tracking lejárt rég. Értéke 2,50$ szállítással együtt. Indítottam vitát 2 napja, erre ma megérkezett.
Ti ilyenkor törölnétek a vitát, mert megjött a termék vagy nem, mivel az ígért határidő duplája után esett be?U.i.: Nemrég ugyanígy jártam egy drágább dologgal, ott vita utolsó napján (rendeléstől számítva >100 nap után) esett be a csomag, akkor töröltem.
De azért bennem van, hogy más, később rendelt termékek meg tudnak érkezni 3-4-5 hetes szállítási idővel, akkor nekem ne 90 nap után essen be a nem free shippinges, 25-42 nap közé ígért csomag.
Vélemény? -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Keresek ajtó kukucskálóba építhető kamerát, hátha van bevált vagy ajánlott típus.
Ami elvárásom lenne az kb ennek az IP kamerának a tudása: [link]
Azaz:
- normális képminőség, lehetőleg infra éjszakai felvétellel
- wifi
- rögzítsen sd-re és /vagy felhőbe (nem gond ha fizetős)
- a rögzítést lehetőleg mozgásra indítsa (mindegy, hogy ezt pir szenzor vagy a pillanatkép változásával érzékeli, mint a fent linkelt példány)
- telefonos app-ban elérhető /konfigurálható legyen és ugyanitt élőképet valamint felvételeket visszanézni lehessen
Ami plusz lenne az a kialakításból adódóan lenne:
- vállalható kinézetű külső és belső egység
- beltéri egység rendelkezzen beépített akkuval és képernyővel
- ne legyen aranyárbanAmiket eddig találtam ott vagy sárkányos, aranyszínű csicsás külső egység, vagy ormótlan beltéri vagy valamilyen funkciót nem tud.
PL. Csak a csengő megnyomására rögzít, vezetékes áram kell neki, nincs app vagy nem rögzít csak videó kaputelefon funkciója van.
Valami ilyesmi lenne jó, de persze jó lenne EU raktárból illetve olcsóbban :
[link]
Vagy [link]
Akinek van tapasztalata vagy ötlete az ne tartsa magában!
Előre is köszönöm. -
1stVikman
senior tag
válasz Zsoleszhun #171525 üzenetére
Hehh, én csak a 3 dollárosra mertem rányomni, még 1 nap, mire elindul az utolsó fázis.
Mondjuk emiatt a ... farm miatt bebuktam a napi coin gyűjtésemet, mert mindig ezt töltötte be a másik helyett, szóval azért nem vagyok túl boldog.
Te mióta és hogyan gyűjtöd a coinokat, hogy olyan sok van? -
1stVikman
senior tag
válasz Skillet #171556 üzenetére
Igen, nyomni kell bele a vizet, akkor talán meglesz 11.11ig.
Úgy számolom napi kb70 vizet tudok összeszedni, ha végignyomom az összes get Water lehetőséget. Ha minden nap belenyomom az összeset, akkor meglehet. Kérdés, hogy megéri - e szenvedni vele, mert nem kevés időt visz el. -
1stVikman
senior tag
válasz PainKiller13 #171618 üzenetére
Nem-nem. Fixen világít, te tudod kiválasztani távirányítóval a színt és az erősség. Meg ha akarod, akkor villog, gyorsan, lassan, "lélegzik", színt vált stb.
Szóval ez nem a megjelenített tartalom szerint világít, csupán hangulatfény.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz chatran #171652 üzenetére
Ehhez nem volt a csomagban a hadonászós (talán a 660 - tól járt alapban) , csak a sima. Azzal használom, meg régen az LG app-jával szórakoztam. Tv adást tudtad a telefonon nézni (jó volt, ha pl.reklám előtt kellett WC-re menni ), csatorna váltás, hangerő, kikapcs, tapipadként hssználhattad a telefont meg szövegbevitelre stb.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz AndrewBlase #171836 üzenetére
Megerősítem, lehet egy csomó vizet szerezni.
Ennek köszönhetően kész lett a fa.
Sima 3/20 - as kupont adott, ami ráadásul csak 11.11-13 között használható.
Nem érte meg ennyit foglalkozni vele. :/ -
1stVikman
senior tag
Nemrég keresett itt valaki hangulat világítást tv-re. (Nem a tartalom szerint változó fényűt.)
Akkor ajánlottam a Lidl szettet, szlovákoknál jövő héten lesz. Gondolom hamarosan 1-2 héten belül Magyarországon is.
Csak szólok. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Valahogy lehet szerezni 11.11-re nagyobb értékű kupont?
55-60, illetve 75 dollár körüli terméket vennék (1-1 db - ot). -
1stVikman
senior tag
válasz Skillet #172096 üzenetére
Vettem zsetonnal, remélem holnap még engedi felhasználni.
Amik be voltak írva kuponok, sajnos egyik sem ment.Én egy tv boxra lőttem el egy 35/5$ os kupont, így ~41 dollár lett vége spanyol raktárból.
Meg egy mx3 pro (világítás és google voice is van) légegeres távirányítót vettem, ez ~9$ volt kuponozva.
-2,79$-es kupont tettem rá, amit a pecsétek gyűjtésére kaptam. -
1stVikman
senior tag
Blitzwolf micro sd kártyák mennyire jók /rosszak?
Szükségem lenne 2-3 db micro sd-re 32 vagy 64 GB méretben.
Néztem még sincerity - nél is, de nem tudom mi a legolcsóbb még vallatható. (SanDisk, Samsung?)
Beltéri wifi ip kamerába fog kelleni. -
1stVikman
senior tag
Ok, és van ajánlás?
Sincerity - nél van pár.
Ezt néztem bg-n: BlitzWolf BW-TF3 64GB V30 U3 MicroSD Card -
1stVikman
senior tag
válasz Remekelek28 #173134 üzenetére
Egy mechanikus időkapcsolóba dugni inkább? Beállítod, pl. 7-15ig kikapcsolva, maradék időben bekapcsolva legyen.
-
1stVikman
senior tag
válasz Remekelek28 #173137 üzenetére
Pl. Praktiker [link]
De elég sok helyen lehet venni, több fajta is van. (Kisebb, nagyobb, digitális stb.) -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Telefon töltőt/ usb adaptert vagy mi a neve keresek.
Nincs nagy igény, 1 usb, 5V/2A - t tudjon, és ne gyújtsa fel a lakást (folyamatosan be lenne dugva) .
További előny lehet a lehető legkisebb méret és oldalt elhelyezett usb.
Van valami ami ajánlott és olcsó?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest