Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    válasz interstate76 #50799 üzenetére

    Repeater módban azt szerettem volna elérni vele, hogy a ház külső falán bedugva, a routerhez wifin csatkoztatva olyan szinten szórja, erősítse fel a wifit a kertben, hogy mindenhol stabilan legyen net.
    Ha szabad szólnom ezek nem erősítők hanem továbbítók. Vagyis olyan helyre kell telepíteni ahol még elfogadható erősségű net van és azt a jelet tudja továbbítani oda ahol az eredeti jel már szinte nem is érzékelhető. Nálunk bevált. A kert végiben már csak egy gyenge jel van, Tehát a háznál levő három jelnél bedugva,előtte a routerrel összedugva beüzemelni,behangolni és máris a kert végében ott volt a három jel ami a háznál mérhető volt. Csak azt az erősségi jelet képes továbbítani amit meg kap. Földszinten levő jelet a lépcső fordulóban felküldi az emeletre. De mindenképpen le kell ellenőrizni , hogy nálatok melyik sáv nem nagyon terhelt és ara beállítani mindent.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák