Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    Ezek érkeztek mostanában:
    T5 28cm ledes lámpa. Árához képest egészen rendben van bár érződik az anyaghasználaton,hogy miért ilyen olcsó. Ismerősnek kellett terrárium fölé, lényeges volt a 230v táplálás. Meg van elégedve vele.
    Duplafedelű racsnikulcs. Elég kicsi a mérete de sok helyre épp kapóra jön. Krova dugó fejet és bitet is fogad. Eddig nincs gond vele. 3 hét alatt ért ide.
    Jaragar automata karóra. Bátyámnak lett rendelve. Egy 10/5$ kuponnal 2800 Ft alatt kijött. Szereti,tetszik neki,bár az övét szerinte hamar cserélni kell majd. 2,5 hét alatt megérkezett.
    6W COB LED csík. 350 Forint/db áron volt. Teljesen jó fénye van. Ikeás falipoc alá lett felrakva esti lámpának. Megérte,nem melegszik nagyon pont jó a fényereje. 3 hét alatt jött meg.
    Megir karóra. Ezt magamnak rendeltem amikor ment a félárú akció. Tetszik. Barna-fekete variációban. Végre működő kismutatók :D . Egy eredeti Panerai Luminor megfizethetetlen számomra de ez a stílus tetszik. Kellemes vastag igazi bőr a szíja. 2 hét alatt itt volt.
    Nato óraszíj. A régi órámnak tönkrement a szíja,most ezt próbálom ki a bőr helyett. Kellemes anyag,kényelmes viselet eddig. 2 hét alatt ideért.

    Bocsánat ha valaki már olvasta ezt a hozzászólást , elnéztem és véletlen egy másik kedvelt topikba raktam ki először :B .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák