Új hozzászólás Aktív témák

  • erdey_a

    őstag

    válasz Janaboy #177842 üzenetére

    dehogy fognak eltűnni...
    kiszámoltam, az elmúlt másfél évben 52 rendelésem volt az alin, összesen durván 340 dollár értékben. (zömmel apróságok, telefontok, kábel, de vannnak benne 15-20 eurós holmik is)
    namost ez alapján átlag 6,5 dollár volt egy rendelési értékem, erre fogok átlag 1,8 dollár áfát fizetni, plusz 1,3 dollár kezelési költséget. Tehát egy átlagos cucc 6,5 helyett 9,6 dollár lesz.
    Ez durván 50%-os áremelés, de forintosítva gyakorlatilag egy belföldi csomagküldés ára. A cuccok meg, amiket rendelünk, továbbra is töredékébe kerülnek kint, mint idehaza.
    Most rendeltem magasnyomásúhoz hablándzsát. Áfázva, kezelésiköltségezve lesz így 16 dollár a végső ára. Az annyi mint 4600 forint, ajtón beadva.
    A példánál maradva, hol lehet ennyiért magyarországon jó hablándzsát venni? Amikor egy semmirevaló Kärcher FJ6 is (agyonakciózva) 5500 Ft (plusz posta).

    Szóval persze, többet kell fizetni, de én nem temetném a kínai beszerzési vonalat. Legfeljebb yodás nevetős kulcstartót majd nem rendelünk :DDD

    szerk: most újra elolvasva, lehet hogy te arra írtad, hogy fizikaliag a postán eltűnnek (elvesznek) a rendelések? abban mi lenne a poén?

    [ Szerkesztve ]

    Vérboci

Új hozzászólás Aktív témák