Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz pető bá' #132112 üzenetére

    és #132114 fateless:

    Nekem is úgy jöttek a pb-k, hogy van pl egy 20k mAh, amit egy alis elárazáson vettem 12dollárért, hogy szétbontom a cellákat lámpába: 8db új, jó minőségű, magas terhelhetőségű 2500as 18650 van benne. Aminek a normál ára 3usd/db + szállítás, ez ráadásul ingyen jött, regisztrált postával.
    Aztán közben mindenki tudja a hülye lámpás hobbimat és örül ha támogathat (kicsit maguknak érzik így a fénykardozást, meg mindig kapnak kölcsön lámpát ha mennek valahová kirándulni, barlangászni, etc.), sorra kapom a régi laptop akksikat bontani és sosem kerül rá a sor.
    Az Acme-t is ezért vettem, de szintén nem volt szükséges szétkapni.
    De ha egyszer esetleg arra vetemedek, legalább lesz alapanyag csinálni egy homemade powerwall-t. Vagy minimum tuningolni egy elektromos bicót/rollert, ha lesz még hely a házában.

    Egyébként a 18650 elég jól tartja magát, 60-80% között tárolva nem megy tönkre évek alatt sem, ezek jól bírják magukat.

    fateless:
    Megértelek. Már én is táblázatban vezetem a rendeléseim, de idén átlag havi 15e-t szórtam el a hülyeségeimre, látom egyben ezt a 121e-t (ami valójában 190, de a többi mások kérésére megy; ebből 30k-t lámpára, 10et késekre tapsoltam el), mégsem térít észhez a dolog.

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák