Új hozzászólás Aktív témák

  • Krethx

    aktív tag

    Tegnap kísérleteztem a telefonnal. Mert érdekelne mi okozta fentebb írt problémát. Mivel régebben ilyen gondom nem volt. Ha töröltem a GPay Services-t alap állapotra állt be.

    Következő tettem:
    - Töröltem a kártyát és újra hozzátudtam adni. :) (07.25-én nem lehetett.)
    - Csináltam egy Factory Reset-et. GPay letöltve és a kártyákat hozzá tudtam adni. :)
    - Töröltem a GPay Services-t - Manage your Google Account - Data & personalization -Download, delete or make a plan for your data - Delete service account - Delete a Google service - Google Play (Ez régebben bármikor törölhető volt.) Következő hiba fogadott: ...problem with setting the active account vagy ez. :(((

    A megoldás a következő volt. Hozzáteszem lehet hogy csak véletlen. Mivel a múltkor napokat vártam aztán helyre állt. (magától)

    Következő tettem:
    - Csináltam egy Factory Reset-et.
    - GPay letöltve (nem indítottam el.)
    - Revolut letöltve és onnan adtam hozzá a kártyát. Siker! Előtte megnéztem nem volt GPay Services. :U Utána már ott volt. (GPay még mindig nincs elindítva.)
    - Egyedül Wise Visa-t a GPay.app-ból adtam hozzá. Ennek meg az az érdekessége hogy app-ból nem megy. Hibát dob. (Virtuálisnál nem.)

    K Norbi:
    (Csak a fizikai kártyára vonatkozik amit írok. Virtuálissal nem volt probléma.
    A Wise Visa fizikait és a Curve kártyát nem tudtam hozzáadni. Aztán pár óra múlva simán ment. Érdekesség amíg nem ment Curve addig a Wise sem.

    Egyedi tapasztalat és tanács: GPay Services-t ne töröljük. Mert valamit bekavar az Account-on is. Amit írtam az Huawei P30-ra vonatkozik. És a jó ég sem tudja mikor áll helyre.

    100% biztos vagyok benne tavaly még ilyen gond nem volt.

    [ Szerkesztve ]

    Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

Új hozzászólás Aktív témák