Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Valaki rájött esetleg, hogy a Google Pay gyorsmenüjében (az ikon hosszan nyomva) milyen logika alapján rendezi be a kártyákat? Mert csak 5 látszik, de nem a sorban az első 5...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
slice14
veterán
Ez érdekes. Ha nem említed meg, észre sem vettem volna. OP-nál A11 alatt Nova-val megjelentek a kártyák, viszont samunál A12 alatt nova-val nem jelennek meg. Mondjuk lehet használat függő, de még az új telóval nem fizettem.
Amúgy fogalmam sincs
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
moma
őstag
Sziasztok, valaki nem tenné meg, hogy elmagyarázza nekem mire célszerű e a google pay?
van paypalom, revolutom, wiseom. De ezt nem látom, hogy mit ad. Olyasmi leginkább mint a paypal, hogy egy felhasználónév és jelszóval fizet az ember és nem a kártyával?
Telómon ninsc NFC lehet valahogy ezzel ad valami extrát? De az is megy enélkül is nem?[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
és google pay nélkül nem lehet telefon érintéssel fizetni? akkor lehet ez a darabja nem volt meg nekem a kirakónak, azt hittem igen.
és még kisarkítanám kicsit a kérdést. az NFC-n kívül online (asztali telefonos) fizetésnél ad valami plusz szolgáltatást?
szóval a lényeg, hogy amíg nincs nfc-s telóm addig nem kell, vagy addig is jó valamire?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
slice14
veterán
válasz balinlin #1564 üzenetére
lehet weboldalakon is,ezt nem tudom
Ahol van Google Pay lehetőség, ott lehet vele fizetni. Ha nincs, akkor is van lehetőség weboldalon fizetésnél a gyors kártyaadatok kitöltésére, mert a Chrome szinkronizálja a GPay-el a kártya adatokat.
-
hedgehog
senior tag
válasz slice14 #1558 üzenetére
Sajna azt a sorrendet passzolom, és ráadásul nekem egy ideje Onepluson 12-es androiddal nem jelenik meg a kontext menü
Szerencsére viszont bekerültek a kártyák a power menübe (hosszan nyomott power gomb), ahol már ráadásul abban a sorrendben vannak, ahogy a Pay appban rendezted őket.[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
slice14
veterán
válasz hedgehog #1566 üzenetére
Ha a kontext menün a az app ikonjára hosszan nyomásnál megjelenő kártyák listáját érted, akkor a GPay app -> adatok törlése megoldja.
Az samun nincs power menü-be GPay, de tudom miről beszélsz mert OP-ról váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Én Chrome-ot használok, így csak arról tudok nyilatkozni.
Az Edge nem csak MS fiókból tud online szinkronizálni? A Chrome adatokat manuálisan lehet importálni, nem?Mindegy ne menjünk bele, lényeg hogy az Edge-be is átkerül (ha nem máshogy, manuálisan).
-
poli27
veterán
Már saját bankja is van az Orbán-családnak (msn.com)
Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató-főtulajdonos eddigi részesedésének megvásárlásával a BDPST Zrt a Gránit Bank többségi tulajdonosa lesz. Tiborcz István vállalkozása Hegedüs cégének, az EPM Tanácsadó Kft-nek veszi meg a döntő részét.Hát kíváncsian várom ebből mi lesz
-
szlaci888
aktív tag
-
zsola400
aktív tag
válasz szlaci888 #1574 üzenetére
Nálam működik a fizetés A11, Magisk 23 alatt, a google cuccai, banki appok MagiskHide-ba berakva. Milyen teló, gyári v. valami custom rom amit használsz? Milyen modulok vannak Magiskba mert ezek között van amire bejelez. Bizonyos AOSP romokkal előfordulnak ilyen hibák.
-
szlaci888
aktív tag
válasz zsola400 #1575 üzenetére
Szia,
Pixel 6, A12, gyári ROM + Magisk, ezzel együtt cserélt boot.img, azért kellett ez is egyáltalán mert csak rootolva lehet a VoLTE-t engedélyezni az itthoni hálózatokon.
Root előtt működött rajta a GPay-el az Erste Visa kártyám, root után se a Visa se az Unicredites Mastecard nem működik.
Modulok: MagiskHide Props Config, Universal SafetyNet Fix, volte-properties for Pixel 6
Magisk hide megtörtént, Zygisk engedélyezve és a DenyList-be ErsteMobil pay, Google Pay betéve.
Yasnac-al ellenőrizve és ezt adja:
Itt tartok most.
Előre is kösziha tudsz segíteni.
Laci -
batagy
őstag
Sziasztok!
GPay-ben az egyes bankkártyákhoz rendelt "Virtuális bankszámlaszám" mit okoz?
(Tehát nem virtuális bankkártyákról beszélek most, hanem a bármilyen kártyákhoz GPay-ben rendelt virtuális bankszámlaszámról.) Képen látszik:Miért van erre szükség? Ki lehet kapcsolni?
Nem okoz ez gondot amikor elszámolják az Erste számlámon? Illetve mi van ha mondjuk a vásárlás után visszatérítés lenne vissza az Erste számlámra? -
aujjobba
addikt
Applepay-ben is ilyen, vasarlaskor nem a valodi kartyaszamod latszik, hanem ez a virtualis.
Egyszer vissza kellett kerestetnem egy kartyahasznalatot, kertek az utolso szamjegyeket, az eredeti kartyaszam alapjan nem talaltak.
Ekkor kellett ezt a virtualist megmondanom, mert valojaban ezzel ment a tranzakcio.[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
Ahogy már írták ezt a számot a Gpay generálja (fun fact, ha ugyanazt a kártyát újra hozzáadod ez megváltozik) és ezt adja tovább a vásárláskor így az eredeti kártyaadataid nincsenek megosztva velük. Ez természetesen semmiféle negatív dologgal nem párosul, minden bónuszt megkapsz normálisan viszont (ahogy már szintén írták) ha reklamálni kell az eladó felé akkor a virtuális kártya számával kell. Ez csak egy plussz biztonsági lépcső lényegében. (APay esetén is ugyanaz történik)
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Jamesch
tag
Hello
nektek pay.google.com-on van több payment profile? Jobb felül névre kattintva
Kell a Google Payhez külön profile? Nekem volt egy, amire azt írta, hogy "for Google Pay" meg egy ami "for Play Books Youtube, Cloud and ...". Az előbbivel használtam a Google Pay-t úgy tűnik, de most törölgettem és visszaraktam kártyákat és a Chrome pl nem tudja CVC után Autofillhez verifikálni. Revolutot nem tudom hozzáadni az órához, mert OR-TAPSH-08, persze a telfonhoz appból simán ment.
Amit rohadtul nem értek, hogy a Google Pay appban teljesen más kártyák látszanak mint a website-on, illetve behúzza azokat is, de ha váltom a profilet akkor furaságok vannak.Kicsit meggyűlt a bajom az egésszel, pedig eddig minden klappolt. Support is elég balfasz és lassú
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok!
Korábban Apple Pay-t használtam, pár hete telefon váltás miatt a Google Pay van napi használatban. Ahogy eddig megfigyeltem, különbözőképpen működik a két fizetési módszer. Az Apple Pay-nél a terminál ébreszti a telefont és rögtön rákérdez az adott tranzakció jóváhagyására, amit Face ID-val, ujjlenyomattal lehet megtenni. Ez magát a képernyőzárat nem is oldja fel.
Most lehet butaságot fogok kérdezni, de van arra valamilyen beállítási lehetőség, hogy a Google Pay is így működjön? Tehát az NFC-s terminál ébressze a telefont és kérje a tranzakció jóváhagyását ujjlenyomattal? Mert sem a feloldás nélküli automatikus, kis értékű fizetéssel, sem pedig a le nem zárt képernyőnél, külön jóváhagyás nélküli korlátlan értékű fizetéssel nem vagyok kibékülve teljesen. Próbáltam utánanézni online, de még nem olvastam, hogy ez mást zavart volna, ami nekem több mint furcsa.
Konkrétan a minap az történt, hogy a pénztáros csaj 2200 helyett véletlenül 22000-et írt a terminálba. Önmagában az sem szerencsés, hogy kb. 15 centiről regisztrálta a telefonomat a terminál, de hogy az éppenséggel feloldott kijelző miatt külön kérdezés nélkül teljesült is az már ultra gáz. Persze helyben visszatérítették, de emiatt 15 percet szívni kellett pluszban.
-
ACE-
addikt
válasz krisi047 #1594 üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. A pénztárnál azt mondtad feloldottad a kijelzőt, és úgy történt a fizetés. Apple Pay-nél pont ugyanez van, csak ott kétszer kell érinteni ezek szerint. Mi a különbség? Alapvető probléma ott van, hogy nem figyelted mennyi a végösszeg. Azt mindig nézni kell, azon az Apple Pay sem segít, mert ő nem nézi azt sem helyetted...
-
krisi047
aktív tag
Most tényleg le kell írjam az egész történetet? Jeleztem, hogy szeretnék fizetni, a pénztáros beírta az összeget a vezeték nélküli POS terminálba és előzékenyen a közelembe emelte. Én a sorban állás közben üzenetekre válaszoltam, ezért már feloldott kijelzővel vártam a műveletet, különösen, hogy az S21 ujjlenyomatolvasója nem a legpontosabb. Persze láttam, hogy rossz az összeg, de nem gondoltam sem arra, hogy 15-20 centiről is felismeri a telefont, ahogy arra sem, hogy külön kérdezés nélkül lehúzza az összeget.
Mindenesetre értem a lényeget, ez ilyen, nekem kevésbé logikus és biztonságos, meg kell szokni.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz krisi047 #1597 üzenetére
Még mindig nem értem a "biztonság" fogalmadat. Feloldott a kijelződ, Te oldottad fel, a 15-20 cm-t azért cáfolnám, legalábbis én sosem tapasztaltam hogy ilyen távolságból működött volna, ettől függetlenül még mindig felmerül a kérdés, ha láttad hogy rossz az összeg miért érintetted? Szerintem sokkal kényelmesebb így, mint fizetéskor folyton ujjlenyomatolni, és kétszer érinteni.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
Nem érintettem hozzá, épp ez a probléma. Amint tomp is mondja ez egy reális jelenség, ahogy az is, hogy valakinek szinte állandóan fel van oldva a telefonja amikor a kezében van, ezzel bármikor fizetésre kész ha "jelet kap". Ha nincs feloldva az iPhone, akkor csak a fizetés erejéig ébred fel és kéri az ujjlenyomatot, arcleolvasást, aztán lezár magától. Ennyi erővel akkor az Androidos telefont meg a feloldás után kézzel kell lezárni. De túlbeszéltük, beállítási lehetőséget kerestem, úgy tűnik nincs. Majd megszokom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest