Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Mindjárt 0.58 nál a 2 robot elakad a falban és fut ezerrel. így kell egy játékot ajánlani, mindjárt az elején egy kis bug meg A.I .bemutatás
Az a gond hogy ezekből a nevekből lehetne jó játékokat is készíteni, de sokan nem így gondolják. elénk tálalnak valami ipari hulladékot aztán jön a pénz, mert tudatlan apu meg anyu csak a borítót nézi , azt gondolva hogy ha Disney akkor csak jó lehet.
Mint kiderült számomra csalódás eddig a játék..[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
SQX_Barto
addikt
Szeretem a Disney és főleg a Pixar meséket még idős(ebb) fejjel is, de játékban nem az én stílusom, a videót sem néztem végig. De látatlanban egy éppen csak összehegesztett alfa-beta állapotban lévő gameplay videóról még kár messzemenő következtetéseket levonni (megvédem kicsit a játékot, függetlenül attól, hogy nekem ingyen sem kéne)
Augusztus 20.-án jelenik meg, addig még ezerszer finomítanak rajta (jó esetben)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
atidzsiforc
őstag
Hol van yoda?
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
sad_Vamp
őstag
Nem irigylem a szülőket, nem kis pénzlehúzás lesz ez:
-12.99 egy karakter
-24.99 több karakter
-4.99 (?) a 1+1 disc....stb.az alap játékra meg mennyit mondtak 70 dolcsit?
"Szép", Disney-ék ezzel szépen belenyúlnak a tutiba ha sikeres lesz.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 RGB Black. 90 hónap Garancia
- 2022 MacBook Pro 13" M2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! R9 5900X / RX 6950XT / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Turbo RTX 3090! 24GB GDDR6X 384bit Videokártya!
- Apple MacBook Pro 2018 A1990 i7-8850H használt laptop eladó garanciával! ( foltos kijelzővel!!! )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest