2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .LnB


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Tudták ők, hogy baj lesz. Előre szóltak, hogy ne legyenek nagyok az elvárások.

Homo Ludens

(#2) oriic válasza .LnB (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De azért erre nyilván nem sokan számítottak szerintem.

Live-Die-Respawn

(#3) Plazmacucci


Plazmacucci
(nagyúr)

A n agy kérdés: de mit hittek?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#4) .LnB válasza oriic (#2) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Most majd tudatosul bennük, hogy ma már nem adja el a Blizzard név a játékokat. Teszem hozzá teljesen jogosan. Miez? W3 remastered, WoW Classic, mobilos Diablo. Ez baromira lehúzás szagú.. Persze van aki örül ezeknek, de ez a Blizzard már nem a régi. A lehúzás a céljuk már, nem az alkotás. :(

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#5) XuChi válasza .LnB (#4) üzenetére


XuChi
(addikt)

Azóta van ez mióta az Activision berkeibe kerültek! Régen nem erről volt híres a blizzard. De hát a mamut kiadó befalta őket is és megy a foskupac gyártatás, lélektelen klón gyártás, és a zöldhasú hajhászás bármi áron!

(#6) wesder


wesder
(veterán)
LOGOUT blog

Ha F2P/P2W lesz, akkor lesz csak igazàn népharag. Erre megvan az esély bőven.

(#7) LBandi


LBandi
(aktív tag)

Úgy látszik a Hearthstone elhitette a Blizard-al azt, hogy bármelyik másik címükkel is meg lehet csinálni azt a gusztustalan hozzáállást ami a kártyás játék berkeiben folyik, aki régi játékos biztos tudja miről van szó (de lehet már másoknak is feltűnt).

Szomorú hogy a Diablo-t is erre az életútra próbálják terelni. :(

"Az igazi EMO-s halva születik."

(#8) dvd24


dvd24
(aktív tag)

Az alapvető hiba ott lett elkövetve, hogy egy ilyen játékot a Blizzconon mutattak be és úgy akarták eladni mintha fő attrakció lenne, amire mindenki vágyott csak nem tudta :) . A Blizzconra élőben az oldschool rajongók mennek el, meg az újságírók. Neten is csak az követi élőben aki régóta nagy Diablo / Warcraft / Starcraft / Overwatch rajongó. Teljesen jogos a csalódottságuk. Ez a játék viszont nem nekik készült, hanem egy sokkal casualabb rétegnek akiknek fogalmuk nincs róla, hogy mi az a Blizzard, Diablo, stb. Legjobb esetben is maximum fél füllel hallottak róla valakitől valamikor.

Ezt a játékot mindenféle hype nélkül, egy egyszerű hétköznapon csak be kellett volna jelenteni, hogy jön a diablo mobilra is, azt az energiát és pénzt pedig, amit meg a hozzá járó CGI videóba fektettek, inkább arra kellett volna fordítani, hogy egy ütős Diablo 4 trailert mutathassanak be a Blizzconon.

(#9) Szakiii válasza dvd24 (#8) üzenetére


Szakiii
(őstag)

Ebből hogy csak a mobilos játékot jelentették be, mindenkinek az jön le hogy gyakorlatilag le se szarják a diablot mint címet, hogy mégis mekkora név van mögötte, így tovább vinni ezt a játékot még a d3hoz mérten is iszonyatosan gyenge és gyalázat. Persze most a nagy nyomás miatt betolták hogy készül valami más is, de ez már így ahogy van nagyon gyenge és egyetértek az előttem szólókkal, semmi újat és maradandót nem alkotnak mostanában próbálnak megélni a régi címek "nagyságából". WoW classic, w3 remaster.. jó jó, de nem ezt várnánk tőlük.

[ Szerkesztve ]

(#10) oriic válasza wesder (#6) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

NetEase cucc, szóval kizártnak tartom hogy egyszer fizetős legyen.

Live-Die-Respawn

(#11) Xaels válasza Plazmacucci (#3) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nem hittek semmit. A Netease lerakott az asztalra a Diablo licenszért 3 aktatáska zöldhasut, ők meg elsikamikálják amit tudnak.

Egyébként szerintem nem lenne baj egy mobilos D3 porttal, vagy egy eredeti Blizzard termékkel. Akik nem tudják, hogy a kinaiak vannak emögött azok között még van aki örül is ennek a bejelentésnek. Csak a gond ott kezdődik, hogy ez az Immortal nem az.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#12) [Prolixus] válasza .LnB (#1) üzenetére


[Prolixus]
(addikt)

A bénázásuk alapján szerintem meg fogalmuk sem volt róla, hogy ekkora baj lesz. Ha előre felkészültek volna, nem biztos hogy lett volna egy Q&A panel a bemutató végén, vagy ha igen, olyan embert küldenek a prezentációt megtartani aki számol a rossz reakciókkal és nem kezd el szinte dadogni meg elfelejteni a szöveget izgalmában amikor elkezdi érezni hogy homlokegyenest más a reakció mint ilyen esetekben "szokás". Meg nem jöttek volna olyan ad hoc, primitív gyökért megszégyenítő (vissza)kérdésekkel, hogy "dehát neked is van mobilod ugye?"

Persze b@szod, s*ggem is van mégsem análra akarom használni.

Továbbá azt is kétlem, hogy egy előre meghatározott, "in case of shitstorm" stratégia a PR oldalról az lett volna, hogy elkezdünk kommenteket törölni meg valahogy szabotálni a dislike-ok számát meg levenni-újrafelrakni videókat hogy nullázódjon a katasztrofális like/dislike arány.

Ó nem. Halvány lila fingjuk nem volt arról, hogy ekkora balhé lesz. Legalábbis azoknak nem akik döntéshelyzetben vannak azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen panel hogy legyen felépítve. Minden más amit utána láttunk/látunk semmi más csak pánikreakció, ezért olyan botrányosan ostoba, hogy még inkább olaj a tűzre nemhogy víz. És szerintem ez a legszomorúbb igazából: Nem is az, hogy a Blizzard talán Activision befolyásra talán nem, de csinál(tat) egy crash-gab mobile játékot a sokkal többre hivatott Diablo frencsájszuk farvizén. Hanem az, hogy kurvára azt hitték, hogy ennek egy Blizzcon közönsége örülni fog, és nincs szükség arra, hogy bármit is lökjenek a Diablo 4 kapcsán, amire sokan számítottak. Nem kell mondanom ez mennyire rossz képet vetít előre az ottani vezetőségről...

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#13) dvd24 válasza Szakiii (#9) üzenetére


dvd24
(aktív tag)

Igen ez sajnos majdnem minden mai mega-giga vállalatról elmondható. Nem a pénzhajhászással van a baj, de régen az ilyeneknek az volt a mentalitásuk - motivációjuk, hogy csináljunk egy fasza játékot, kütyüt, bármit és keressünk vele rohadt sok pénzt, ma meg az a fő irányelv, hogy megvan már a fasza cucc, adjuk el újra, nagyon minimálisat módosítva rajta de tálaljuk a világ legcoolabb dolgaként az egészet és még egyszer rongyosra kereshetjük magunkat. Nagyon elszomorító.

(#14) Bird


Bird
(addikt)

Előre bejelentették, hogy idén sem lesz semmi látnivaló diablo fronton.... Azonban szerintem a sok hitegetés, a számos korábbi Blizzconokon bejelentett nagy semmik gyümölcse most érett be és tömegek mondják azt: elég volt. :U Korábban volt szó druida d3 dlc-ről, d2 remasterről is. Ezek hogy is állnak? Tényleg egy áprilisi vicc, hogy hova süllyedt a Blizz. :U

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:. Btag: Bird#21416 Xbox tag: Bird HUN

(#15) [CsuCsu] válasza Szakiii (#9) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Az idei Blizzcon egy kommunikacios hiba volt. A mobilos Diablo-val onmagaban nem lenne kulonosebb problema, ha nem a Blizzcon-on jelentettek volna be es nem ekkora banzajjal.

Azt nem mondanam, hogy a Blizzard semmi ujjal nem all elo. Regebben sem evente jottek az uj alkotasok, es volt tobb ev, amikor semmi erdemit nem jelentettek be. A 2000-es evekben egy uj IP-t sem alkottak, az Overwatch volt a Starcraft utan az elso uj.

Idenre eppen nem esett uj WoW kiegeszito (ami minden masodik evre jut), Starcraft egy ideig pihenopalyan (a 2 kiegeszito mar kicsit eroltetett volt a vegere), Overwatch pedig business as usual (uj hosok, stb). Ez sajnos igy jott ossze, szar idozites. Egy dolog kellett volna, minimalis info egy uj igazi Diablo-rol, meg ha csak annyi is, amennyit a Bethesda kommunikalt a TES VI-rol. A mobil mellekagat pedig csendben intezni.

(#16) wesder válasza oriic (#10) üzenetére


wesder
(veterán)
LOGOUT blog

Tisztàban vagyok vele. Freemium lesz.

(#17) pelgrim_v1 válasza .LnB (#4) üzenetére


pelgrim_v1
(tag)
LOGOUT blog (1)

Mint "blizz" fan mondom hogy a war3 és wow classiccal nincs baj. Ezt a community kérte már évek óta. Örülünk is neki. A diablo mobilt nem kértük. Új diablot kértünk vagy a meglevő combosabb kiegészítést mert jó ideje nem kapott a diablo community 🐴 fütyit se

(#18) bolondember


bolondember
(MODERÁTOR)

Röviden:
igen és igen. :U

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#19) Daelion


Daelion
(tag)

Másik topikba már kifejtettem a véleményem meg mások már leírták itt is de azt külön szeretném megköszönni,hogy normálisan hoztátok le a 'hírt' :R

Nem úgy mint bizonyos oldalak/cikk írók amik/akik egyenesen a fanokat szólják le,hogy most mit lázadnak. :W

[ Szerkesztve ]

(#20) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

F2p mobil játékból még értékelhetőt nem láttam... Sőt a mobil játékok úgy általában elég szarok.

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#21) noPublicFG válasza dvd24 (#8) üzenetére


noPublicFG
(senior tag)

Nincs Diablo 4 csak egy nagy vagon kamu, hogy két csapat dolgozik két Dió projekten.

plus ça change, plus c'est la même chose

(#22) Plazmacucci válasza GodGamer5 (#20) üzenetére


Plazmacucci
(nagyúr)

Ezt adom.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23) wjbhbdux


wjbhbdux
(addikt)

Ez az egész balhé már nagyobb hírverést csinált ennek a koppintós hulladéknak mint bármelyik mobil játéknak lett volna korábban, garantált a 100 millió letöltés :C

(#24) tuki2200 válasza GodGamer5 (#20) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Most tettek fel a videot a Gameday irodasok, kiprobaltak note9-en, mert kint vannak a Blizzconon es csak annyit tudtak mondani, hogy "ez k*rvajo" + lehet 6-an multizni es nagyon szepen fut

[ Szerkesztve ]

(#25) oriic válasza tuki2200 (#24) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi mást mondanának? :D Leszolják a játékot aztán jövőre már nem fizetik nekik a BlizzConos utat.

Live-Die-Respawn

(#26) dreampage


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Nagyon egyszerű: azt kellett volna tenniük, amit a Microsoft is csinált az E3-on. Bemutattak egy mobilos Gears of War-t, amire síri csend volt a reakció, de utána a rendes, nagy játékot is bemutatták. A negatív reakció szerintem nem kizárólag az Immortalnak szól, hanem annak, hogy a Blizzard nem mutatott ezen a fronton semmi mást. A következő Diablo játék egy mobilos gagyi lesz, ennyi. Ha csak annyit mondanak utána, hogy "ja, még egy dolog", és belógatnak egy Diablo IV logót, semmi botrány nem lett volna. Most már hiába kommunikálják azt, hogy más is készül. Ott és akkor, azon a rendezvényen, a hardcore közönségük előtt ezt nagy hiba volt így bemutatni.

A játéknak soha nincs vége.

(#27) oriic válasza dreampage (#26) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

+1

Ha lett volna egy nagyobb leleplezésük, fele ekkora balhé sem lett volna az egészből.

Live-Die-Respawn

(#28) leslieke


leslieke
(Jómunkásember)

Azt lehet tudni, hogy mikorra várható a megjelenés?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#29) Daelion válasza oriic (#25) üzenetére


Daelion
(tag)

Hát kb. :D

A tag aki megkérdezte az Áprilisi tréfa dolgot,Redditen válaszolt egy rakás kérdésre de neki nem jött be,ezt mondta szó szerint:

It felt kind of wonky.
The controls for targeted abilities like meteor felt shitty.
The art was decent but it was super bland.
It didn't feel like a diablo game, it didn't feel like a blizzard game.
It was one of those games where you install 5 phone games at once looking for a good one and you quickly uninstall all of them after playing for 2 minutes. It had no soul.

Az meg már külön poén,hogy a Starcraft Q/A részlegre is átment ahol tényleg akart egy rendes dolgok kérdezni és nem engedték neki. :))

Ezt a kérdezés dolgot is próbálják szűrni amennyire lehet,csak ő direkt kamuzott hogy mit fog kérdezni.
Nem véletlen,hogy a vasárnapi Q/A panelbe már szinte semmi 'problémás' kérdés nem volt vagy simán hárították szokás szerint.

[ Szerkesztve ]

(#30) oriic válasza leslieke (#28) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Blizzard, szóval Coming Soon. :DDD

Live-Die-Respawn

(#31) .LnB válasza leslieke (#28) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

A Warcraft 2 remastered, és az új OW-s karakter, a hercegkisasszony egérke megjelenése között. :K

Homo Ludens

(#32) GuineaPigMan válasza dreampage (#26) üzenetére


GuineaPigMan
(junior tag)

Hát igen, amit az MS-nek, és a Bethesda-nak sikerült jól le kommunikálni, az a Blizzardnak nagyon nem ment. Én örülök neki, mert sokat játszok telefonon, de még én is szánalmasnak érzem ezt az egészet.

Huawei P20, PC Ryzen 5 2600 / Sapphire RX 580 4GB

(#33) Szakiii válasza .LnB (#31) üzenetére


Szakiii
(őstag)

w3 :) ;]

(#34) misaj válasza dreampage (#26) üzenetére


misaj
(csendes tag)

Na igen már mióta láttam, hogy alakul a shitstorm, ezen filozofáltam, hogy a microsoft milyen okosan csinalta anno. Mindenkiben ment fel a pumpa, hogy hol az uj gears,meg mi ez a mobilos bohóckodás, aztán amikor bedobták a nagygépes trailert akkorát ütött, hogy nem győzött az ember pislogni :D btw a témához meg: nem lenne önmagában baj azzal, hogy mobilos Diablo jön, bár telón nem játszok, sőt még azzal se, hogy idén csak az, de a kommunikáció nagyon- nagyon el volt rontva, főleg, hogy kb eleg lett volna egy dablo feliratot felvillantani raphotoshoppolni egy 4est meg hogy pc,ps,box azt ugyis minden el van nezve. :D Plusz a reakció...

(#35) JSaN


JSaN
(őstag)

Hat ez elcsesztek nagyon.
Nem tunt fel evek alatt hogy a rendezvenyre a kokemeny 30+os rajongok jarnak? Ezeknek a torkan jo hogy nem ment ez le, ahova szanjak: kina es india e 2 orszag ami a fold nepessegenek 1/3at adja, ahol a PC es konzol luxus, de a mobil nyomul es tudnak rajta koltekezni. Es sajnos a nagy tomeg miatt a szamok oket fogjak igazolni, hiaba a regi rajongok 10-20 eve. Az uj piacok fele mennek ok is, mi meg le vagyunk szarva. Es ezt igy is komunikaltak le. (Nincs mobilunk?) (amugy nincs droidom, lumiam van, igy max PC-n johet szoba valami droid emulatorral)
Vagy csinaltak volna okossan mint bethesda vagy micrososft, de aa nem. Inkabb bele nyultak jobban es torolgetik ezresevel a kommenteket, es 2 nap alatt 2x100k disliket is eltuntettek. LOL ilyet se lattam toluk.
Es meg mindig nem sikerult felfognom hogyan lehet ezen kompetitiven jatszani akar tobb orat is egy huzamban, 5-6 colon amibol a kezed is kitakar es kb gyufasdoboznyi terulet marad amit latsz. :U

Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

(#36) Ghoosty válasza JSaN (#35) üzenetére


Ghoosty
(őstag)

"Es meg mindig nem sikerult felfognom hogyan lehet ezen kompetitiven jatszani akar tobb orat is egy huzamban, 5-6 colon amibol a kezed is kitakar es kb gyufasdoboznyi terulet marad amit latsz. "

Múltkor valamilyen játék reklámjában láttam, hogy mobile e-sport. Magamban felröhögtem, mert kb a zsákban futás mint olimpiai szám villant be az agyamba. Addig OK, hogy ahhoz is tehetség kell, de valahogy szándékos hátráltatást látok abban, hogy mobilon játszunk. Persze időt elütni teljesen jó, sőt egész jó játékok is vannak rajta, de messze nem e-sport színvonal.

Hogy jobban on is legyek. Azért én kicsit túlzásnak ítélem a reakciót, bár nem jogtalannak.

(#37) mephi666 válasza JSaN (#35) üzenetére


mephi666
(veterán)

mobilon való játékról nekem ez ugrik be:

"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."

ui: ami nálam mobilon megy, az a puzzle quest... arra elég az a méret kb

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#38) kisbalázs


kisbalázs
(tag)

Ebből az egész dologból nekem csak a W3 volt érdekes de az is lelombozott mikor kiirták jövő karácsony, újév...

Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!

(#39) Xaels válasza mephi666 (#37) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Tormentum. A point N click stílusnak nagyon fekszik szerintem az érintő képernyő.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#40) D1Rect


D1Rect
(félisten)

Szerintem nagyon jó, hogy jön mobilra is Diablo. PC-n alig játszom már, de így lesz mivel elütni az időt vezetés közben.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#41) retroid válasza D1Rect (#40) üzenetére


retroid
(senior tag)

Vezetés közbe?!
Melléd se ülnék be.... :D
Isten irgalmazzon annak aki veled utazik....

HONOR View20

(#42) .LnB válasza D1Rect (#40) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

:DDD azigen.

Homo Ludens

(#43) Bird válasza retroid (#41) üzenetére


Bird
(addikt)

Irónia, mint fogalom megvan?

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:. Btag: Bird#21416 Xbox tag: Bird HUN

(#44) wolfman válasza D1Rect (#40) üzenetére


wolfman
(veterán)

Az a jó ha csak az időt ütöd el! :)

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#45) hombre[EU]


hombre[EU]
(aktív tag)

Konzolra nem jön semmi?

you must be the change you wish to see in the world

(#46) wjbhbdux válasza hombre[EU] (#45) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

új Overwatch hős

(#47) NandorHUN válasza D1Rect (#40) üzenetére


NandorHUN
(addikt)

Sok 8 és 11 éves között lesz legalább 1-2 felnőtt is aki játszik vele.

(#48) janeszgol válasza dvd24 (#13) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Valahol olvastam, de nem találom, így a lényeget vágtam ki. Az EA régen arra volt büszke, hogy náluk a takarító is játszik a játékaikkal, mivel ez kell a tökéletesítéshez. Ma már nem csak a felsővezetés, de állítólag a középvezetés sem ismeri a saját játékaikat. Változik a piac, változnak a cégek.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#49) janeszgol válasza noPublicFG (#21) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Szerintem is kamu az egész.

"A Blizzard három év múlva már nem az a cég lesz, ami most. Az Activision átveszi a hatalmat, hosszú távon megnyerik ezt a lassú játékot. Száműzik a Blizzard-vezetőket, legalábbis ezt gondoljuk. Metzen, Pardo, Morhaime – az elmúlt pár évben a Blizzard öt legbefolyásosabb emberéből három távozott." - 2018

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#50) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lol

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.