Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
Na kíváncsi leszek mit nyújt a Treyarch ezzel a Black Ops-al. Én már rohadtúl várom
remélem ott nem csak 6-7 pálya lesz mint a cod6-ban...és DLC ként kell megvenni az újakat... mert ez nagy suttyóság[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Jól tudják kopasztani az embert, ebből megveheti majd az új ferrariját.
-
törölt tag
válasz Black Dragon #2 üzenetére
a black ops nálam is váratós és remélem lesz benne cod4 sniper pálya : cod 6 havaspálya
-
EyEsOnU
tag
dedikált szerverről lehet már tudni valamit? mert ez a mostani annyira nem jött be nekem, hogy a gép eldönti hogy melyik pályán játszak..
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk nekem az szúr szemet hogy az emberek panaszkodnak hogy dlc-el jönnek az új pályák és elég pofátlan hogy pénzbe is kerül, de az adatok nem ezt mutatják, simán megveszik csak kell a hiszti eleinte. Én személy szerint ilyen kis tartalomért biztos nem fizetnék, nélkülük is lehet játszani, ez nem oszt nem szoroz, az ilyen dolgok nálam a természetes hogy free kategóriába tartoznak, mint anno. Tényleg ilyen nehéz ellenállni pár mapnak, mindenképp megkell venni? azt a végén kiderül hogy alíg játszik azokon a mapokon, mivel cod4-be már rongyosra játszotta őket... Ezzel hogy veszik csak azt érik el hogy minden picsányi dologért kemény pénzeket fognak elkérni, ergo magukkal basznak ki a játékosok.
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
válasz Black Dragon #5 üzenetére
olyanra gondolsz mint ami volt waw-ban is ? mert az nagyon ütős coop lett
ha black ops-ban is lesz ahoz hasonló már megéri játszani vele
cod6 coop elég ...ö...sz@r lett...(#7) BalaNce87: tök egyet értek veled, de ha a játék újonnan kerülne 6-7k-ba és utána jönne ki dlc ~3k körüli áron akkor azt mondanám, hogy fasza, de így, hogy basznak csinálni több multis pályát csinálni +jelenés előtt, és mikor kiadják akk kiegészítő ként tölthető le a befejezett...
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát az már megint más hogy a call of dutyk sajnos enyhén túl vannak árazva, nekem személy szerint inkább gyengébb lett az mw2, mint a cod4, így 2-3k-nál eleve nem adnék többet érte, meg nagy előrelépést sem látok a 4. részhez képest. Cod7-et kipróbálom de kétlem hogy nagyot durrana, az mw2-nél is megmondtam hogy nem lesz és lehet akkora dobás, és nem is lett az, csak hát sokan hiszékenyek és azt gondolják ez is megérte az árát.
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
nem tudom, honnan veszed ezt a hírt, mert lesz coop, csak a zombi mod nem biztos, hogy lesz-e ugyanis Mark Lamia a Treyarch vezetőj/fejese szerint ennek semmi akadálya, csupán kérnie kell a rajongóknak azt....hát szerintem simán nyomathatnának bele o.O ezzel csak jobb lesz
(#9) Black Dragon hát énse olyanra gondoltam mint a cod6-ba áthozott cod4-es mapok
cod6-ba van 1 fasza map ami a cod2be volt. NAAGY sniperes map -
balcsy
aktív tag
Igen ez így volt úgy 1-2 hónapja(ha jól emlékszem) Mindjárt adok linket hol olvastam.
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
fasirTTT
őstag
válasz BalaNce87 #11 üzenetére
hát igen
a cod4 letette a multis lövöldözős gémeknél a követelményt, és azért azt nehéz lessz túlszárnyalni...cod5 próbálkozott a járművekkel, de ez vegyes érzelmeket váltott ki az emberekben (bennem is )
Cod6-ban amit legjobban utálok, az az IW rendszer....a F*sz*m se akar sok kínai meg amerikai gyökérrel játszani -
balcsy
aktív tag
Nah most a linket már nem találtam meg pedig tegnap előtt még megvolt De remélem egy Co-OPTOMUS is megteszi
-
balcsy
aktív tag
Ö ezt olvastad ? Link ha jól értelmezem akkor ebben arról kérdezősködnek hogy milyen coop módok lesznek a játékban. Említenek valamit de nem derül ki belőle semmi csak hogy furcsa lesz.
-
Mappa
addikt
az infinity ward akkor most befuccsolt ?
nem kötelező megadni
-
BiP
nagyúr
Ahogy látom a tendenciákat, ezeket inkább multiban tolják az emberek. Így nem csoda, ha a single kampányra nem fektetnek akkora hangsúlyt, és akkor nem meglepő, hogy az rövid. De ha a többség utána multiban tolja többszáz órát, így nézve már nem mondható, hogy túl van árazva.
(én nem szoktam multizni, így nekem az lenne azért a pár óra single kampányért.)Aki meg sokat játszik, az hajlandó megvenni a dlc pályacsomagokat is, és mint a mellékelt 20milliós szám mutatja, tényleg megveszik, tehát nagy általánosságban ez a modell életképes mind kiadói, mind vásárlói oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
hát nem tudom....most remélem nem ilyen UT-kra gondolsz, meg cod1,2 és társai
igaz cod4 ezzel a "falonátlőagolyólegyenaz10mes" kicsit shit lett, mert olyan érzése lesz tőle az embernek, mintha papírmapon lenne.... mondjuk ez szubjektív vélemény(#20) balcsy: megveszik, mert b@ssza az agyukat, hogy nem tudnak rákkatolni az alsó módokra, játéktípusokra és a "régi" uncsival kell tolni
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Sztem jó volt a cod4 mondom azt másfél év és több mint 1000óra játék idővel, azóta sem találtam olyan multi fps-t ami ennyire leköt, de azért még jöhet valami új, most jobban belegondolva lehet újra kezdek COD4-ezni, fel kéne keresni a régi klántársakat, hogy ki tolja még .
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
balcsy
aktív tag
Nagyon jó a cod4! De én mikor még nem volt promod addig ki nem állhattam minden hol hardcore szerverek.Nagyon idegesítő volt. De így promoddal nagyon jó!
-
đayW@LkeR
tag
Miért 6-7 pálya van a Cod6 ban?? ezt komolyan írtad?
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
đayW@LkeR
tag
16 mapp alapból az MW2 és 2 DLC abból 6 új mapp és 4 remake. dehát ezt tudnod kéne ha tolod, ezért nem vágtam azt a 6-7 mappos hsz-t.
tehát ez NEM igaz
remélem ott nem csak 6-7 pálya lesz mint a cod6-ban...és DLC ként kell megvenni az újakat... mert ez nagy suttyóság
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest