Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
senior tag
Nagyon jó volt,gratula a szervezőknek sok ilyet.
-
bacsis
Közösségépítő
Jólvan, ahogy látom az én MTH-s gépem is felkeltette érdeklődését a kedves Gamepod-os szerkesztőségnek
de akadtak olyan kreatív / elborult elképzelések is, mint a legóból, alaplapokból (!) és mézeskalácsból (!!) épített burkolat is, -
Ricco_hun
senior tag
A csajok! (1-2 kivétellel)
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
BiP
nagyúr
"ráadásul nekem nem keveset vonatoznom is kellett (mindkét nap)"
Miért nem oldottátok meg, hogy a köztes estét egy pesti kollégánál vészelitek át ? Azalatt legalább lehet képeket rendezni, felvételeket vágni, stb.Amúgy 1-2 kivételtől eltekintve nem bántam volna, ha kicsit részletesebbek lesznek a beszámolók. Így néhány esetben a bejutás nehézségén kívül nem sokat tudtunk meg a rendezvényről. Milyen volt a hangulat, a szervezés, miket lehetett kipróbálni, hogy érezték magukat az emberek stb.
Vagy egyeztettetek, hogy ki mit ír, és nem akart mindenki a játékokról írni?[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz jimessor666 #5 üzenetére
Ja, ha konkrét oka volt a hazamenetelnek, akkor érthető.
Igazából nem gond, csak emiatt kicsit olyan kapkodósnak és rövidnek tűnnek a beszámolók.
Cím alapján részletesebb élménybeszámolóra számítottam, főleg, hogy sok ember keze benne volt.
Aztán a videókból lehet, hogy több átjön majd, azokat nem volt lehetőségem még végignézni.[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Ezek a chikens-ek akik ott voltak , aki ezt a részét intézte az megbukott
nothing is true everything is permitted..
-
Wolverine
félisten
-
Zandal
tag
A bemutatott Mézes kalács házikóról egy kis plusz info annak akit érdekel:
http://radikalmod.hu/index.php?p=13&blog_cat=1&bid=538&cmid=6363&cst=0
http://radikalmod.hu/index.php?p=13&blog_cat=1&bid=538&cmid=6377&cst=0
http://radikalmod.hu/index.php?p=13&blog_cat=1&bid=538&cmid=6393&cst=0
Az interjú alany és készítő pedig Moddingboy volt.[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Kevinmaster #16 üzenetére
Igen, ott van az egyik kivétel. De például a Black Ops-os csajoktól megijedtem, de lehet, hogy ott ez alapkövetelmény volt.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Forceman
tag
Több szék kevesebb xbox, MS, több PS és több szék.
Legyen hétvégén, vagy pl. péntek-szombat(+vasárnap esetleg ).
Ettől függetlenül nagyon jó voltMilyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
talpalavalo
aktív tag
Máskor jobb lenne hétvégére tenni hogy szegény szerencsétlen munkásembernek ne kelljen ezért szabadságot kivenni mert nem fog
-
Wolverine
félisten
Akkor meg simán duplán raktad többes számba; így is, úgy is átvitted a Fail feliratú márcát
Pláne, mert szerintem semmivel sem rosszabbak a képeken szereplő Booth Babe-ek, mint a külföldön láthatóak - csak ők magyarok.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz Ricco_hun #17 üzenetére
Ha bombanőket akarsz látni, akkor menj szépségversenyre!
A Booth Babe-ek amúgy is csak kiegészítő promóciós fogásai a termékeknek, amiket elsősorban fiatal férfiaknak céloztak be - de semmi több. E tekintetben számomra pl. tök érdektelenek, bár sokan pozitívan fogadták, hogy meginterjúvolom őket a játékokról, szívesen beszéltek róla."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
TazLeacher
nagyúr
Az a baj, hogy ha kimkentél, és nem érdekelt a Kinect, akkor kb. 1 órát tudtál eltölteni úgy, hogy "bambultál". Ennyi. Semmi nem volt. A Kinect is azért kötött le minket sokáig, mert mindenhol fél órát kellett sorban állni. Befejeztük a Kinectet, megnéztük a CoD-ot, az új NfS-t, kérdés: és most?
A szinpadon lévő porgramokon kívül (ami vagy tetszik, vagy nem, vagy érdekel, vagy nem) az egész rendezvény nagyon gyenge volt.
-
Zandal
tag
Igen mindenképp jobb lett volna ha a Sony is kinn van, de nem éltek a lehetőséggel és mivel az MS az egyik legnagyobb támogatója a rendezvénynek, így érthető ha ilyen sok Xbox és Kinect volt kiállítva. A hétvége most azért nem volt, mert egy ilyen helynek (akár a Sport Aréna) a bérleti díja, plusz őrzés, stb. nagyon sok, főleg hétvégén. A költséghatárok határozzák meg, hogy mik lehetnek a megvalósítás lehetőségei, idén ez lett, reméljük jövőre megint hétvégén lesz még akkor is ha újra fizetni kell a belépőért (szerintem maradni fog).
-
zuchy
őstag
válasz TazLeacher #26 üzenetére
Mi azért el voltunk, talán a 2 nap is kevés volt. Bár fárasztó volt, az is igaz. Nézegettük hogy csorgatják a nitrót, beszélgettünk, mint modderek, néha elmentünk körbenézni. A csajokkal meg fotózkodtunk. De az igaz, hogy a tavalyihoz képest ez visszalépés volt, remélem a következő azért komolyabb lesz. Mondjuk tavaly volt a win7 megjelenése, talán volt az MS-nek is köze a rendezvényhez pénzügyileg, nem tudom.
Bár a kinect is MS. Mondjuk azt nem tudom, hogy mi lett a WCG-vel, egybe szokott lenni ezzel, én vettem észre, hogy ment volna az országos döntő...[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
jaja1981
addikt
Huhú! De jó volt bazz!
Aki nem volt ott sok mindenről lemaradt.Egy szépséghiba, hogy nem hétvégén volt, amúgy kuuuuuul.
-
kpal
nagyúr
Na erröl lemaradtam
-
14adam
addikt
második videonál 4:50-től milyen zene megy?
de amúgy szerintem meg nagyon jó össze vágás lett
[ Szerkesztve ]
-
jimessor666
aktív tag
válasz HarapósKutya #36 üzenetére
Bizony-bizony, szedd össze magad,mert eléggé szét vagy csúszva!
De azért szeretünk...私たちに聞いてください。!
-
Xirtam
veterán
Egyre profibbak a videók!
-
love
tag
Végig néztem én is ott a gépeket amiket csináltak A folyékony nitrogénes tetszett meg a Vasemberes volt az egyik legjobb
Csak a Funky ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- A dilemma
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Elite: Dangerous
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- További aktív témák...
- Garis Gamer Philips Evnia 180HZ Full HD IPS Led monitor
- Bontatlan! Lenovo Thinkpad L13 G2 "Kis Gamer" Fémházas Laptop 13,3" -60% i7-1165G7 4Mag 16/1TB FHD
- Játszós PC ,, i5 10500 ,, RTX 3070 ,, 32GB 3200MHz ,, 512GB NVME ,, 1TB HDD
- Asztali PC ,, i5 6500 ,, 1050 Ti ,, 16GB DDR4 ,, 250GB m.2 ,, 500GB HDD
- AirPods Pro 1 full szett, új fülesek
- Cisco Meraki MR18 Dual-Radio 802.11n Access Point
- Fujitsu Siemens P27T-7 QHD IPS monitor 2K
- Komplett pc ! i7 4790/16 GB ram/Asus TUF GTX 1650 /Apacher 512 GB SSD/ Asus 24 " 144 Hz monitor !
- Raspberry Pi 4 Model B 4GB - 64bit 1.5GHz Quad-Core 32gb SD kártya TP Link nano router
- Hibátlan HP 250 G6 alaplap i3-6006U
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest