Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • room303

    tag

    válasz BB9360 #1362 üzenetére

    "Lehet ezt vhogyan az egyik google fiókba importálni?"
    Erre nem találtam megoldást, de úgy nézem, más sem. Marad az egyesével újra beírogatás :(

    "ahogyan a widgetek értelmét sem"
    A widgetet van, aki szereti és használja, van, aki soha. Nekem pl egy sincs kinn, viszont van pár app, ahol használom az "instant widget"-et (3 pötty az app ikonja alatt): BKV-nál a leggyakrabban használt buszjárat van erre beállítva, meg a yeelight okosizzók vezérlője :D

    " Nincsen zenelejátszó és galéria." zenére VLC és Spotify, podcastra Google Podcasts, képekre QuickPic illetve Google Photos. De a lehetőségek tárháza kb végtelen, érdemes próbálgatni.

    "Ahogyan turbulencia8 is írta, a lehető legtöbb google dolgot ki szeretnék kapcsolni, így a zenét és a fotót is." a cégnél a Box-ot használjuk mindenféle szinkroizációra, ez a Q5-ről is ismerős lehet.

    "Messenger lite-ot tettem fel, " Mostanában a rendes is egész rendezett lett, plusz tud pár okosságot, és talán már nem zabál annyi memóriát. (Ellentétben a rendes FB appal)

    room303 írta: "- nekem a convenience key"
    Beállítások=>Parancsikonok és kézmozdulatok=>Gyorsgomb Bluetooth ill wifi alapján tudja, épp hol vagy és melyik profilt kell aktiválni.

    "BIS kell még, telekomos vagyok?" nem kell BIS (és ez már a BBOS10-nél is így volt, csak a köcsög T nem akart tudomást venni róla.

Új hozzászólás Aktív témák