Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Nem tudom miért, de a cinematic trailert szó szerint megkönnyeztem...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bozont
veterán
Nagyon, de nagyon, de nagyon akarok egy Overwatch animációs sorozatot. Kell!!!
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
veterán
A PvE mód az első tulajoknak is elérhető lesz vagy csak az újabb PvP pályák és hősök?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘// "2020 német pánvegán queer crossfitter a meggyőződésből maszk nélküli ember."
-
csana
senior tag
válasz
markknight #2 üzenetére
Ez csak marketing duma sajnos. Valójában egy sima "PVE kiegészítő"-ről van szó az alap OW-hoz, amit külön játékként árulnak..
Ha ugyanezt eljátszották volna a WOW-al, akkor már WOW 7-nél tartanánk.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Teljesen érthető a döntésük. Egy buy to play játékról beszélünk, amit egyszer vesz meg az ember, a lootboxok pedig opcionálisak és nem termelnek elég nagy bevételt. Én azt is el tudom képzelni, hogy a story content-et majd pénzért kell majd megveszegetni afféle epizódikus formában, mint a hearthstone kiegészítőket.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
laceszgamer
addikt
Magyarul akkor egy PvE DLC az OW-hoz. Legalábbis nekem ebből ez jött le mert ha közös lesz a multi, akkor lényegében azonos játék, arról nem beszélve, hogy akkor valszeg az engine-ot frissítik az első részben is máskülönben érdekesen működne együtt a kettő.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
csana
senior tag
Nekem csak a tálalás nem tetszik.
Nem azt mondom, hogy nincs benne meló, és ne kérjenek érte pénzt, de nem kell a cukormázas duma, hogy forradalmian új ötlettel álltak elő a "skinek megtartásával'.
Ez egy kieg szvsz. Mondhatták volna azt, hogy aki nem veszi meg, nem fér hozzá a PWE-hez, és csókolom. Ehelyett ködösítenek azzal, hogy aki megveszi ugyanúgy eléri a sima OW tartalmakat is (ami magától értetődik szerintem, ha már a PVP részük közös)..
Ettől függetlenül várom az OW2-t. (Bár az eddig perezentáltakból nekem nem jött le, hogy mi a jutalom ha letolunk egy kört, és elkalapáljuk a bosst. Kapunk valami lootot? Ha semmi eredménye, akkor 1-2 kör után megunhatja az ember..)
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz
laceszgamer #9 üzenetére
Szerintem manapság, mikor crossplatformos játékok vannak, ez nem jelentene akadályt. Simán azért cserélik ki az OW1 alatt is, hogy ne kelljen külön fejleszteni, mert sokba fáj.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
kemotox
addikt
Azta beraktak botokat a meglévő mapokra, rohanok megvenni
-
Kokzor
aktív tag
Azért kevésnek sem mondanám a loot boxokból szerzett bevételt. [link]
Egyelőre én még nem látom, hogy miért érné meg megvenni első nap a játékot. Nagyon jónak kell lennie a PVE résznek, hogy megérje. Az is kérdés, hogy mi lesz az eventekkel. Mert, ha az OW 2 is ugyanazokat kapja, amiket évek óta kapott az OW, az hatalmas csalódás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de eddig nekem nem volt meg az OW és ezt most megveszem megjelenéskor, akkor kvázi az első részt is megkapom?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html
-
csana
senior tag
Igen, lényegében úgy lesz ahogy Reno7 is írta előttem.
OW1 -> PVP (továbbra is erről szól majd ez e-sport rész)
OW2 -> OW1+PVE (coop, sztori, küldik, fejlődés, és még pár apróság)Ha egy árban lenne a két játék, az OW2-re kell beruházni a több tartalom miatt.
Viszont a megjelenés idejéről, és az árról nem tudni semmit.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
-
wesder
veterán
-
Rigormortiis
őstag
Miért nem csinál ebből a Blizzard egy egész estés animációs filmet?
Lumia 800 --> Lumia 925 --> S7 Edge --> S10E, Galaxy Watch
-
WayneGace
őstag
válasz
Rigormortiis #26 üzenetére
Miért csinálna?
WoW film se érte el azt a sikert, hogy folytassák.Overwatch animációs filmet is lehet sokan letöltenék, de annyi bevételt nem biztos, hogy hozna, hogy megérje nekik rááldozni a forrásaikat.
Egyébként néhány perces hangulat videót könnyebb készíteni, mint egy egész estés filmet. Oda már az egy soros beszólások kevesek.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp A BlizzCon nyitó ceremóniájának a végén bemutatkozott az ismert FPS következő felvonása, amelyben végre sztori módot is kapunk.
- MILC felhasználók szakmai topikja
- DIGI internet
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- DIGI Mobil
- BestBuy topik
- [Re:] Az LG eladja másoknak is a webOS okostévé rendszert
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- [Re:] Ismét kompakt Sony készülékről pletykálnak
- Linux - haladóknak
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- ÚJ HP 250 G7 FullHD üzleti notebook Intel Core i3-105G1/8GB,/256SSD/15,6" FULL HD Magyar +táska
- Gyönyörű Dell Latitude 7290 12,5" FHD IPS i5-8350U 256GB 8GB W10 PRO magyar bill 2022.04-ig gar
- Vertigo Store
- HP Spectre x360 - 13-ap0001nh - i7-8565U- 8GB DDR4 - 256 GB SSD - Win10
- Új, bontatlan Samsung 970 EVO Plus 250GB
Állásajánlatok
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy