Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    Az órának 290 mAh az akkuja. Gyakorlatilag mindegy kéne, hogy legyen, mivel töltöd, annyira kevés, viszont a gyorstöltésre nem hiszem, hogy fel van készítve, mert minek lenne. Ahogy én tudom, egy modern, valamilyen szabványú gyorstöltése alkalmas töltő, és egy gyorstöltésre alkalmas telefon a csatlakozáskor elkommunikálgat egymással, hogy akkor milyen feszültség és/vagy áramerősség értékekkel operálhatnak. És ha nincs közös nevező, akkor lead egy egy kb 1-2 A-es, 5V-os egyenáramot, és kész.

    Miután a technológiák egyik fele az áramerősséget(Huawei SuperCharge), másik a feszültséget(Qualcomm Quick Charge) variálja inkább(persze a másik érték se marad érintetlenül),szerintem egyszerüen kimaradt valamelyiknek a támogatása az Amazfit-ből.
    Én személy szerint egy Lumia telefon sima, 1A-s töltőfejét használom az óra, meg egy Mi Band 2 töltésére, probléma nélkül. A Mi Band azt hiszem 80 mAh-s, és az se töltődik fel hamarabb, mint az óra, emiatt nem a töltő a kritikus keresztmetszet, szerintem szépen összebeszélnek, h mikor, mekkora töltöttségnél mekkora áramerősséget használhat a töltő, és úgy tölti az órát/band-et.

    Lehet, hogyha a párom Huawei gyorstöltőjére tenném, egy tizedmásodperc alatt elfüstölne. Nem fogom :D

Új hozzászólás Aktív témák