Új hozzászólás Aktív témák

  • #24556544

    törölt tag

    válasz Toth_Jani #2995 üzenetére

    Tehát én mondtam bármi ilyesmit?
    De az jó, hogy rakás ember panaszkodik kismillió dologra, aztán 2 hónap után kiadnak egy frissitést amit vissza is vonnak és semmi? Egy csúcskészüléknél? 2020 ban?
    Érdekes módon amíg a xiaomi nem arról volt híres, hogy negyed/fél évente fossa ki az újabbnál újabb random nevű brandeket, addig sokkal stabilabb volt az egész... Minőség / mennyiség.
    Ha ennyire nem megy nekik ez az egész ilyen politika mellett, lehet nem ártana valamit változtatni, mert egy viszonylag vadi új csúskészülékről beszélünk, amit jelen állás szerint nem tudnak normálisan frissíteni valami oknál fogva.
    Azért ameddig rengeteg panasz érkezik bug okról nem lenne semmylen elvárás az, hogy havonta jöjjön ki egy olyan frissítés ami több problémát megold, mint amennyit okoz, de ennek a közelébe sem érnek a 2 havonta kijön egy valamilyen frissités amit vissza is vonnak, aztán semmi. :C

    Az oké, hogy fel lehet tenni ilyen-olyan romokat amiket nem tudom kik jobban csinálnak, mint a xiaomi a sajátjukat, de ennyi év után már semmi kedvem ezzel szórakozni, főleg nem egy 150+ ezer forintos készüléknél. De még az is lehet vissza kell ehhez térnem, ha a xiaomi ilyen kiváló munkát végez. :W
    És akkor cserébe a xiaomi is leglaábbis a mi10 nél átállt az árazással a konkurenciákhoz mérten, miközben szoftveresen nem ad semmit... Elgonodlkodtató a jövőre nézve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák