Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A fegyvereket ha lehetne alkotni , akár a nulláról, az remek lenne. baromira feldobná a dolgot. Jó lenne benne esetleg valami területfoglalós, mad max bandás dolog, amiben lennének frankón gép által irányított harcosaid, csapatod, saját festéssel, egyedi dizájnnal, ruhával amit te alkothatsz.
Remélem szabadon engedik a fantáziájukat és a jól bevált recept mellett dobnak valami új ízt is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Xaels
félisten
Haverral beszéltük, hogy ami nagyon fel tudná dobni az a random generált pályák és ellenségek. A fegyverek testreszabhatóságával. Esetleg olyan küldetésekkel amik ügyességiek vagy kicsit több agytekervényt megmozgatóak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
félisten
Érdekes dolog, hogy nem vagyunk egyformák. Szerintem meg ugyan azt adták el sokadszor. és leírom én is 5x hogy érdekes, mert érdekes. Pre Sequel is unalmas volt, semmivel nem adott többet, mint a 2. rész. Első részbe 370 órát tettem a single részébe csak. Aki végigjátszotta a "3" részt azok közé Én is beletartozom, + a tales sorozatot is megvettem.
Nekem is van egy véleményem meg neked is. Remélem nem ugyan azt tolják le 3x a 3. részben is hanem lesznek benne grafikai( nem stílus)és történetbeli, humorbeli , harc-rendszerbeli érdemi újítások.Pont.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Yutani
nagyúr
-
wolfman
veterán
Az utolsó előzményutózmány rész kalap szar volt. Akinek tetszik azért teszik mert ugyan olyan mint a 2. rész, közben meg sajnos egy az egyben az. Nekem már rettenet fárasztó volt megint végig hallgatni Handsome Jack dumáit, ez meg végig róla szólt. Kifejezetten erőltetettnek éreztem ezt a részt, bár volt értelme most a hold állomásra menni, csak a körítés nem sikerült, véresen rókabőr lett.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Yutani
nagyúr
válasz Dilikutya #27 üzenetére
Persze, a most futó UE3 nem ugyanaz, mint 2006-ban, az évek alatt fejlődött a motor. Egy ilyen cell shaded grafikához valószínűleg még sokáig jó lenne ez a motor, de mégiscsak DX9-es. Most, hogy jön a DX12, itt lenne az ideje a fejlődésnek (meg a fejlövésnek ).
Szerk: A skálázódást úgy értettem, hogy low-on az új motorral ne legyen csúnyább a játék, mint a tíz éves UE3-on. De nyilván ez nem szempont a fejlesztésnél.
Ja és Battleborn alatt is UE3 dolgozik, bár talán nem meglepő...
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Dilikutya
félisten
Ilyen skálázódást nem sűrűn. Ami low, az low, nem egy korábbi generáció szintje. Nyilván direkt, előbb veszel új hardvert, ha szimplán csak rusnya, mintha szép, de korábbi generációs a látvány. Amire emlékszem, az a Half-Life 2 és a Call of Duty 2 volt, ahol lehetett korábbi DirectX verziót kiválasztani, így gyengébb gépeken is mehetett a több részlet, nagyobb felbontás, effektek számában, minőségében volt különbség. Mondjuk érdekes, a HL2-ben DX8-9 volt választható, CoD2-ben pedig DX7 és 9, holott már az első is DX9-es játék volt, vagy legalábbis valami 8-9 hibrid, pl. a víz határozottan minimum DX8-as effektet kapott, a DX7 még nem olyan látványos.
Amúgy az UE3-ba is lehet még életet lehelni, tavaly az Arkham Knight is még azt használta, jól is nézett ki, igaz, PC-n nem érződtek a 12 éves alapok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Yutani
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy az aggastyán korú UE3 motort lecserélik? Igazából jó lenne, mert bár a design cartoon jellegű, de a megvilágítási modell miatt nyugodtan lehetne mondjuk az UE4-et használni, biztos jót tenne neki. Hha le lehetne skálázni a megjelenítést úgy, hogy az a BL2 szintjét hozzná low-on, viszont futna is a játék pl. egy 6850-en is, akkor az sok játékost elérhetne.
#tarcsad
-
Aron1988
tag
válasz [Prolixus] #22 üzenetére
Hát ebben valószínüleg igazad van. De ugyanaz a tryhard funnyguy vicces-erőszakos toystory humor már valami kegyetlen erőltetett. Ez az infantilis, "felnőttek felé kikacsintós" sziporkázás már akkor sok volt, amikor a Borderlands1 tutoriáljában a kukarobot erőlködését végig kellett hallgatni. Nagyon próbálkoznak, hogy a Deadpool képregényeken nevelkedett 40es apuka, meg az anime mániás 13 éves LoL-ba belefáradt, zsebpénzét micropaymentekre költő kisgyerek is egyformán kapó legyen erre a rettenetre. A játék alapdesignja jó, de ez az vér-amerikai, minden korosztálynak "vicces-cartoonos" stílus horrorisztikusan feszélyező már számomra, főleg, hogy a cég már a harmadik játékában lőtte ezt el a Battleborn-ban.
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
[Prolixus]
addikt
Ez eleve csak részben igaz (loot része a játéknak minimális, nincsenek változtatható fegyverek, redukált képességfa stb). Plusz vedd számításba, hogy Battleborn esetén nyilván nem a single kampányon van a hangsúly, hanem a PvP-n, ami már valóban MOBA (szerű). A single inkább alibiből van szerintem. Egy Borderlands 2-őt kitoltál 30 óra alatt, ha minden küldetést megcsináltál. Co-op taán egy kicsivel kevesebb idő, de akkor is elég masszív volt már az alapjáték is. Battleborn single része 9 "epizódos", egy-egy rész max 1 óra játékidő (a nyílt béta alapján).
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Aron1988
tag
No offense, de a a Borderlands meg ez a mostani játékuk kb. 90%-ban copy paste átfedésben vannak egymással. A Battleborn single playere gyakorlatilag egy átskinezett Borderlands. Most mi értelme van ennek belső konkurenciát állítani? logic?
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Xaels
félisten
válasz PitbullStyle #18 üzenetére
Kiadják a további munkákat mellékstudióknak.
(#16) [Prolixus] +1
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dilikutya
félisten
válasz PitbullStyle #18 üzenetére
Nagy kár lenne érte!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
PitbullStyle
tag
amint végzett a Battleborn című MOBA alkotásukkal
Olyan nincs, hogy egy mobával "végez" a stúdió. Ha ez a terv, akkor gyakorlatilag a bejelentés napján végeztek vele.
With bones and spells I come!
-
Yutani
nagyúr
A tavalyi évet a Borderlands szériával töltöttem, ez is mutatja, milyen jó sorozat.
Külön örülök annak, hogy a Valve-val ellentétben a Gearbox tud 3-ig számolni!
#tarcsad
-
[Prolixus]
addikt
Ha nagyon megújítják, akkor a végén az vész el belőle, amiért szerette aki szerette. Fejlesztéseknek természetesen van helye (pl. okosabb AI, élvezetesebb és kreatívabb raid boss-ok stb), de a core gameplay, a vizuális stílus, no meg a debil humor szerintem mindenképpen meg kell maradjon.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
peterm711
aktív tag
Ez tényleg jó hír, nagyon örülök neki, nekem is sikerült jópár órát beletenni mind a 3 részbe
-
akangels
tag
Mèg jó hogy az utolsó rèsz a Pre Sequel volt , ami ugyanugy jo volt mint az 1-2 , a telltalesnek meg karaktereken , vilagon kivul nincs koze a tobbihez , ami amugy ugyan ugy jo volt a sajat mufajaban mert aki jatszott a 3 resszel az tudta hova tenni Èrdekes amugy hogy az osszeset vegig vittem annyiszor amennyiszer lehet es mindig szorakoztato volt a tortenet elorol uj nehezseggel
-
-
félisten
Természetesen grafikát hagyják. Én imádtam, rengeteg órám van benne mind2 részében, de a tales sorozattal már azt éreztem, hogy ugyan azt adják el megint., Kicsit ráuntam.
-
Xaels
félisten
Miért milyen legyen egy Borderlands játék? Megmondom őszintén, hogy az 1 és a 2 nagy kedvencem. A Tales From The Borderlands-ot nem próbáltam, de ez nem is számít. Nekem olyan Borderlands kell mint az első kettő, grafikában sem kell más stílus, ez a Cell-Shaded nagyon bejön és jól megy a többi körítéshez.
-
Fippo
csendes tag
Várom
OK! De hol marad az FPS!?
-
Gergosz2
veterán
Nocsak!
Bár még elég soká lesz ebből kézzel fogható produktum.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
félisten
Nagyon jó játék, csak ne megint ugyan ezt tolják le a torkunkon, mert az már sok lesz.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
1,2 jó volt. Utóbbi kifejezetten gyenge lett. Most valami egészen új kellene a régi köntösben.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
Jöhet.
-
pomorski
őstag
Én is nagyon várom. (Bár az autókázós feladatokért nem voltam eddig túl lelkes, az FPS részek tetszettek.)
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó hír Viszont valami újat kéne majd mutatniuk
Finn the human
-
Sirandrish
legenda
Várjuk!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap