Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
úgy is kiakartam próbálni
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
natë
nagyúr
Istenem...a szép emlékek...főleg a modokkal...DC...ehh..
Elérzékenyültem. -
Jhonny06
veterán
eddig is ingyen volt
-
wolfman
veterán
BF3-ban van rá lehetőség hogy offline módban botok ellen lehessen nyomni? Vagy ez csak a régi korok kiváltsága?
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kutga
nagyúr
Huhú...már megy is felfelé.
Let the Zone take me if I am.
-
félisten
Még lanon, és netkávézóban mennyit nyomtuk..
-
kutga
nagyúr
válasz FoxiestFox #6 üzenetére
A BF:Vietnam is élvezetes volt, ahhoz is jöhetne ilyen akció.
-
félisten
-
zoltanz
nagyúr
Én is szedem már.
Köszi az infót -
zsírsámán
senior tag
Még sok sok ilyet
-
Kleroo
veterán
Én is szedem. Anno nem volt rá lehetőségem.
Majd jöhet a szerver ect,hogy hol gyűljünk seregbe.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Benyaking
aktív tag
Ezt csak ugy tudom leszedni ha van valami origines jatekom?
-
Gl4diator
tag
Én felraktam, meg elindítottam, de hibát ír ki a bf1942.exe-re, aztán lelövi magát.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Lejött fent vagyok vhol. Majd jöhet egy szerónév. (szerintem legyen alapból üres,és mi töltsük fel.
Hogy lehet 16:9 1080p-ben nyomni? Sima cfg átírás?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
zoltanz
nagyúr
Ehhez egy telepítő nincsen, vagy egy kódot nem adnak? Teszem azt újrarkom az os-t?
-
Jhonny06
veterán
A Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\Profiles\Custom mappában megkeresed a Video.con fájlt, jegyzettömbbel a game.setGameDisplayMode sort módosítani kell erre:
game.setGameDisplayMode 1920 1080 32 60
(1080p, 32bit, 60Hz)
Sorry, válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hol tart most ez az Origin amúgy, pl Steamhez képest?
Még a BF3 próbaverziót telepítettem onnan, de szörnyűnek találtam a Steam fényében, és megfogadtam, hogy én ezt fel nem rakom megint... -
dante0425
tag
Rengeteg toltuk régen a haverokkal
-
zsírsámán
senior tag
Ma du még egy ZH, és utána jöhet a jól megérdemelt kockulás
-
Lewzke
őstag
Én is ki akartam próbálni. Töltöm is.
-
Blaise
veterán
Szép gesztus az EA részéről
-
EczkE
veterán
Szép meg jó, csak épp nálam nem megy. Ha bármi játékot akarok indítani, mindegy, hogy az multi vagy single, akkor kilép a játék.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Újra tettem, működik!
Asszem mindenféleképpen!
-
Kleroo
veterán
Akkor lassan össze lehetne már dobni a társaságot
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
kutga
nagyúr
válasz hodostamas #44 üzenetére
Azt nem tudom, de itt van egy hasznos kis leírás a felbontás és a fov állításához:
-
kutga
nagyúr
válasz hodostamas #46 üzenetére
Annyit olvastam, hogy AA és AF driverből előhozható, de AA-nál olvashatatlanok lesznek a szövegek pl, nem biztos hogy megoldható.
-
Mattyokar
tag
eddigi hibaüzenetek multiban (single megy, multi nem, win7 32bit)
- server full (noha a serverlistában úgy mutatja, bőven van hely)
- invalid cd key ... ezután ki is lép a desktopramajd ha lesz időm, kinyomozom
nem az ingyenesség a lényeg, hanem a hangulat (ami annak idején volt), meg itt még lehet guggolni, feküdni is, stb, és elmegy integrált VGA-n!
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
djculture
félisten
Nekem megvan a Vietnam is, érdekes hogy még azzal is elég sokan játszanak.
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
hodostamas
addikt
Nah sikerült belőni a szűrőket, így már egy fokkal jobb
Felmentem pár szerverre de pff, nem ehhez vagyok szokva. Nem is látom honnan szednek le sniperrel, van hogy lépek 2 métert és paff -
Shing
őstag
válasz hodostamas #53 üzenetére
Jaja, a sniperek nagyon idegesítőek tudnak lenni. Kevés a növényzet a játékban, de ezek úgy meg bújnak mindig valahol hogy csak nézel... Ebbe a játékba bele kell jönni és meg kell tanulni, hogy mit merre, mert ahogy mondtad 2méter és megb@sznak. xd
-
zoltanz
nagyúr
válasz hodostamas #53 üzenetére
Ezt a verziót még nem nyomtam neten.
Kinek mi fekszik jobban, engem pl hamar elintéznek UT -ben és CS-ben is az interneten. (bár azt nemtudom hol mennyi csalást használnak)[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Jó game. Nehéz megszokni az ellenfelek darabos,gyorsan reagáló mozgását. Csak itt lóg ki a lóláb. Amúgy igazán időtálló darab lett. Élvezetet nyújt ma is. Egy mostani techdemo játékról ez nem lesz elmondható.
Na de végre lehetne már toborozni.Jó lenne magyarokkal normálisan gamelni,nem csak betársulni xy szeróra ahol TK-van,és magamfajta zöldfülű szinte mindenki.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
EczkE
veterán
Én is jönnék és talán még + 2 embert tudnék magammal hozni.
Asszem mindenféleképpen!
-
Kleroo
veterán
MOST?
izzítsak egy magánszerót?
Ok,próbálkozzunk. A neve "Prohardver" lesz
Fut elvileg[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Nálam is lehet a hiba. Elvileg kéne mennie így is. Updateeld a server listát,rendezd név szerint....és hátha.
Ha nincs,akkor menjünk fel ugyanoda.
No lelőttem. Ez így nem megy.
Használjuk az origins keretrendszert(shift+f1) a megbeszéléshez. mi az ID-d/mail címed? Megkereslek[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Na ez a vacak keretprogi meg rendszerhibát dob. juppi.
nem baj. Ezen az IP-n vagyok fent:
176.9.224.10:14567
KleroO névenNem tudom mi lehet a baj.
kb fél órát nyomulok ezen az IP-n. a neve vmi lowping German. De az IP a lényeg. Az alapján is tudsz "keresni".[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
EczkE
veterán
Várjál, nekem meg a multi nem megy. Ha rámegyek egy szerverre azonnal kilép a játék. Originen belül kerestem frissítést, talált is, most talán jó lesz.
Nem talállak sehogy sem és egy szerverre sem tudok csatlakozni.
De hiába, ahogy rányomok, hogy Join, kidob az asztalra.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
félisten
Tegyetek fel Tunngle-t, és nyomjátok lanon
-
-
zoltanz
nagyúr
Amúgy AA -val is olvasható minden, csak néhány betű halványabb.
-
EczkE
veterán
Most már a single se indul, megint újra telepítem. Pedig Originen belül kerestem frissítést, meg javítottam a telepítést is, de nem jó.
Asszem mindenféleképpen!
-
félisten
-
kutga
nagyúr
válasz FoxiestFox #76 üzenetére
A Vietnammal játszottunk inkább anno, ez a rész kimaradt, pedig fergeteges hangulata van, és nincs is túlbonyolítva.
-
félisten
-
zsírsámán
senior tag
Nem jön valaki most egy kis hentelésre?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni? Letöltöttem Originről, de nem indul el. Amúgy 32 bites windows 8-at használok. Próbáltam úgy is, hogy beálítottam, hogy windows xp módban indítsa, de semmi...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna játszani a játékkal, de nem sikerült. Origint feltettem, játékot feltettem, indulna és működése leállt. Próbáltam javítani , újratelepíteni de semmi most már el sem akar indulni nem történik semmi.
Van esetleg megoldás? (Minden más játék abszolút hibátlan)
Win7 64bit.Szerk: Kompatibilitás mód, rendszergazda mód, javítás mindent próbáltam már.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
JohnnyX
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #82 üzenetére
Valami gebasz van akkor nálad.
Win7 64bit alatt tökéletes._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia
Azóta sikerült köszönöm. Kikapcsoltam az in game funkciót , az egészet újrahúztam és a második könyvtárat ami az ideiglenes fájlokat menti annak hagytam az eredeti helyét. Tökéletesen elindult. Nem tudom, melyik oldotta meg végül. Nem akartam teljesen SSD-re rakni a játékot csupán az volt a bűnöm.
Érthetetlen.
Steam rendszernél egyértelmű ahol a steam oda megy a játék max a mentések mennek C/Doku lehet ez valami origin "kedvesség" volt..fene tudja.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs