Új hozzászólás Aktív témák

  • Good_boy

    kezdő

    válasz Navaren #1708 üzenetére

    Az írás első részével egyet kell értsek, kínszenvedés Apple cuccokat használni PC-n. Nekem az iTunes egy időben el sem indult. Aztán egyszer csak egy frissítés alkalmával jó lett.
    iPad-en se teljesen jól működnek a Google termékek. Vegyük példának a Google Fordítót. Ugye valamit kénytelen használni az ember, mert az iPad OS nagy újdonsága a fordítás, ami persze androidon évek óta létezik, hát persze, hogy nem fordít magyar nyelvre. Akkor használná az ember a Google fordítót, az meg nem tud beépülni a rendszerbe érthető okokból. Tehát nincs olyan, hogy egy külföldi alkalmazás szövegét kijelölsz és a felugró ablakban a fordítás opcióra böksz és lefordítja, mint androidon. Innen kezdve nincs létjogosultsága az alkalmazásnak, hiszen bemásolni a website fordítóba is betudom.
    Aztán ott a Google billentyűzet. Teli van buggal az iPad verzió. Mondjuk abból a droid verzió se túl jó. Mindenesetre nem beszélhetünk arról, hogy az "Apple már megint jó és frankó meg IS".
    De miért is írom ezt? Azért, mert a kijelentésed megtévesztő. Fél éve pont az ilyen Apple-ömlengésre vettem iPad-et és minden egyes nap felb@ssza az agyam és nem csak a funkcióhiányával, hanem hogy teli van buggal, amit sose említenek meg az Apple hívők. Tudom, majd ezért kapok támadásokat, pedig nem vitát akarok generálni, csak arra kérlek, hogy ne tévessz meg másokat. Ne állítsd azt, hogy miben rendben van az Apple tájékán. Ha csak ezt az oldalt olvasod el, legkevesebb 10 panaszost számolhatsz meg. Soroljam? Csengőhang nem állítható, Gmail push nem megy
    Tegnap azzal szembesültem, hogy az automata jelszógenerátor hiába ajánl fel erős jelszót, azt sehogy nem tudtam beilleszteni. Minden nap szívok mióta iPadem van. Gyors gyors, de Facebookon meg Instám kívül nem nagyon alkalmas másra az iOS.

Új hozzászólás Aktív témák