Új hozzászólás Aktív témák

  • zordi

    tag

    válasz <Adamsky> #1324 üzenetére

    De sokkal jobb, vagyis kritikus helyeken a zf8 nak van samsungbak nincs zéró. Olyan helyen lakom ahol eleve gyenge a térerő , erre rájön van egy új házrész hozzáépítésünk szendvicspanel tetővel. Igazi térerő gyilkos. Ez pont egy plusz nappali lett és egy dolgozószoba. Zf 8 -al hibátlanul tudtam telefonálni. Samsungbol volt mindenem szinte,de amik érdekesek azzal nem tudtam telefonálni.Két legenda van az egyik az exynos proci a masik az szerint s 10-től gyenge térerejű. Tapasztalat: s21 nulla s21+ nulla s21ultra dupla nulla s20-ak nullák, s20fe 5g -sima jo volt. A70-71 hibátlan, zflip 3 hibátlan. S9-10-10+ teljesen rendben Ja pixel 6 okulásnak 3xnulla térerő használhatatlan gyenge tererejű helyeken. Es ez nam csak itthonra ha nem az ország bármely részére ahol gyenge térerő. Évi 100e km megyek orszagon belül a legkisebb településekre is,ez a teszt alap.
    Asus 7pro is jó volt és a rog 5 is. Barmennyire nem tusok az ios-el azonosulni az iphone x-tő felfé (csak x utaniakat próbáltam) agyonveri bármelyik androidost térerőben.
    Realme-k is jók voltak, viszont az oneplus változó 7t jó a 9pro már határeset.
    Ennyitt tudok a tereő mizériáról személyes tapasztalataim alapján.Mivel én nagyon sokat telefonálok elsősorban erre használom a telefont a többi paraméter csak utánna fontos.
    Samsungal is sokan elélnek hogy nincs gondjuk. Olyan helyen használják.

Új hozzászólás Aktív témák