Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Levente75

    aktív tag

    válasz gduck #2506 üzenetére

    Nézd, csak úgy magadban gondold át. Benne lenne pl OTG, viszont nem menne el csak 5 órát, vagy benne lenne az OTG viszont nem lenne benne 1280-as képernyő, vagy variálhatnám. Mindig lenne valaki aki valami miatt nyöszörögne, és nem azt nézné, hogy mennyire nagyszerű készülék.
    Mo.-n mindig azt nézzük mi a hibája valaminek, nem azt, hogy mennyire nagyszerű, és örülnénk neki és előnyeinek, ha már van, vagy megvettük.

    Azt meg nem tudom, hol olvastam, de az ASUS házon belül sem akar konkurenciát csinálni pl. a Nexusnak. Nem csinálhatja ugyanazt, és ráadásul olcsóbban. Amúgy végtelenségig lehet hasonlítgatni 50 típust is, mindig lesz olyan ami az egyikből hiányzik a másikban meg ott van (tulajdonság) és fordítva.. :K ;)

    Én pl. észre sem veszem, hogy szemcsés a képe, mert elfogadtam. Azt is elfogadtam, hogy nincs rajta villanó vaku. jó lenne persze. De ez van. mielőtt megvettem, elfogadtam magamban a hiányosságait, és az erényeit, ezért vagyok elégedett vele 4 napja. Használom amire való, és remélem az életem fogja megkönnyíteni, a munkámat, és ha van rá időm akkor még szórakoztatásra is lehet használni.

    Annyit igyááá, ha lepereg életed filmje előtted, akkor ne tudd eldönteni, hogy az akció film, vagy pornó film! - Huawei Mate9 - Galaxy Tab S6 - P30 Pro

Új hozzászólás Aktív témák