Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Mindegy, akkor hagyjuk, inkább lapozzunk.
Kifogytam , nekem elég ha én értem.
Egyébként ez a dolog arról szól hogy ha valakinek egyik konzol sincs, melyiket vegye meg ha ezt a játékot veszi alapul , de mondom, hagyjuk, szebb a képe a ps3-nak és kész.
Így most akkor mindenki egyetért. -
Ateszzero
őstag
Itt most a videóról volt szó, nem pedig arról hogy melyik a szebb ha megnézzük élőben, ne tereld el a a témát.
Egyébként nekem oly mindegy, boxom van és az is marad, jobb szerettem volna akkoriba PS3-at, de akkor erre futotta , most meg a sok játék miatt már bele vagyok törődve. -
dilipok
veterán
válasz
#08052480 #10 üzenetére
ugyanezt mondom en is. Szinten van mind2 konzolom, de ennek ellenere a sok okos mindig jon h: uuuuu, szebb az egyiken mint a masikon, mert a videon igy meg ugy nez ki... hiaba mondod nekik, hogy ha eloben megnezik, akkor az egegyadta vilagon semmit nem fog latni, de ez oket nem erdekli... A legszebb az egeszben, hogy vagy olyanok szovegelnek, akiknek egy konzoluk sincs, vagy olyanok akik meg csak egyet lattak
-
WhiteWalker
nagyúr
a legtöbb multiplatform játék esetében a boxos játékok szebbek
még anno az 576 konzol újságban is mondták
-
törölt tag
Annyit meg hozzateszek, hogy mivel mindket konzolom van otthon, az engem erdeklo jatekok demoit le szoktam mndketton csekkolni,nincs-e valamelyik paltformon valami gaz (pl a Mass effect 3 ps3 demoja iszanyat gany volt). Az Asura pont ilyen volt es az egedta vilagon semmi kulonbseget nem lattam a ketto kozott. Asszem ennyi is volt az osszes hozzafuznivalom a temahoz.
-
törölt tag
Rossz pelda, mivel itt nem kell photoshop, csak ket gombnyomas olyanra beloni, ami neked tetszik. Ez olyan, mintha azt mondanad, hogy...mindegy nem jut eszembe epkezlab pelda. A kontrasztossagot sokkal inkabb befolyasolja a tv, mint a fejlesztok alapbeallitasai. Persze nekem aztan nyolc, gondolj amit akarsz.
-
Puma K
nagyúr
Sony-éknál mielőtt kiadnak egy játékot meg kéne nézni a színhelyességet
-
Ateszzero
őstag
Ez így van, de most arrol van szó hogy alapból melyik néz ki szebben.
Persze Quasimodo-t is photoshopolva sokkal szebbnek látjuk , de attól még nem változik az arca.Egyébként a két konzol megjelenítője más, eltérő, ha pl a ps3-ét próbálnád beállítani az xbox képéhez, nem is biztos hogy sikerülne mert vagy túl kontrasztos lenne és nem lenne olyan fekete mint a boxn feketéje , vagy valami más szín már nem is úgy nézne mint boxon , vagy ha azt próbálnád beállítani már a fekete nem lenne fekete csak sötétszürke meg ilyenek.
-
törölt tag
-
toronyhaz
aktív tag
Ennek semmi értelme már évek óta.Ugyan az egész.Nem sokat venni észre ilyen 960*600as vagy milyen felbontásokon
-
nebulo
tag
Ahány összehasonlító videót nem láttam az XBOX mindig élénkebb színekkel rendelkezett.
-
Apika
addikt
Igen! A PS3-on a színek is halványabbak, "mattnak" tűnik az Xbox360-hoz képest...
-
Ateszzero
őstag
Nem vagyok elfogult xbox fan, de szerintem kontrasztosabb , szinesebb az xbox360 verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újra egy összehasonlító videó, most a héten érkező Asura's Wrath-ből.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- OLED monitor topic
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest