- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iszonyatosan jó játék, nekem csak a szívfájdalmam, hogy ez az egyetlen PSVR játék ami vr-t ér.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
orion1025
őstag
Még nem, akkor nem ilyen lennék.... Ellenben a felvetésemről is szívesen olvasnék egy szép terjedelmes bejegyzést, mert ahogy olvasom ezt a VR témát, még senki nem tud okosat a hosszú távú hátrányairól, csak szuperlatívuszokat látni. Én speciel örültem a technológiának, be is ruháztam egy normál árfekvésű darabra, de számomra nagyon gagyi és idegesítő az egész, a retinám kiégeti.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
gradinkov
csendes újonc
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
-
berVi
senior tag
Alza-n van meg 2 db kozel felaron a Store arhoz kepest, en is megvettem mar, mindekinek ajanlom
Tenyleg a legigenyesebb VR jatek so far.
-
orion1025
őstag
Az olyan cikkek mikor jönnek, amikor emberek milliói vakulnak meg a szemüvegtől?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
thrill
tag
Azt azért szerintem érdemes tisztázni, hogy noha az említett játékoknál valóban a Sony Interactive Entertainment Japan Studio a megjelölt fejlesztő, ez azonban minden bizonnyal egy nagyobb egységet takar. Ergo nem ugyanazok az emberek dolgoznak minden cuccon.
Az Astro Bot az Asobi Team terméke, a Colossuson kimondottan a felújításokra szakosodott Blupoint Games dolgozott, míg a Déraciné From Software, stb. A Japan Studio tehát inkább amolyan gyűjtőnév és nem kimondottan egy(!) fejlesztőcsapatot takar. De elég megnézni a creditseket is a tisztán látás végett.
-
Raymond
félisten
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Azert "mareknyi"-nal egy kopettel tobb van
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
GodGamer5
addikt
válasz
hombre[EU] #4 üzenetére
Nem mert az az UD: Rush of Blood...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Egy PSVR tulajnak a legjobb egy PSVR játék lesz, egy PC-nek (Rift, Vive, WMR) egy PC-s.
Nálunk a kedvenc a Beat Saber, az épp létezik mindkét platformra.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
eagleberg
tag
Hihetetlen jól megcsinált játék. Már régebben is próbálkozott ezzel a kiterjesztett valóság félével a Sony.
Volt némi tapasztalatuk lásd Sony EyePet és Book of Spells féle próbálkozások. Már azok is érdekesek voltak a maguk idejében. Ez viszont most elsült. És olyan megoldások vannak benne amit jelenleg semelyik másik kurrens gépre sem lehetne így megcsinálni. Végre használják a kontrollerük egyedi képességeit: - beépített hangszóró, - mozgásérzékelés, - tapipad. Mestermunka. A rosszulléthez: egyetlen percre sem voltam még hányingerem semelyik VR játéktól sem. (kb. 20 játékot próbáltam) Első napon 3 órát játszottam rajta egyhuzamban. Ja és a játékra visszatérve. A zenéjét nap közben is szoktam hallgatni munka közben, annyira zseniális.[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Szerintem a VR nalam kilove, meg egy nyomorult FPS-nel is emelygek egy ido utan...
Saor Alba
-
Raymond
félisten
válasz
hombre[EU] #6 üzenetére
"Melyik a legjobb,vag inkább a legtökéletesebb játék VR-ra (szimulátorokon kívül)?"
Ez kb. olyan kerdes hogy mint hogy melyik a legfinomabb kaja. Hiaba mondanak neked sokan/mindenki hogy a paprikas csirke ha te nem szereted a paprikas csirket
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
hogabesz
aktív tag
válasz
hombre[EU] #6 üzenetére
Ezt azért nem olyan egyszerű megmondani. Kb. olyan mint a múltkori legjobb játék 2018-ban szavazás. Vive és Oculus tulajok soha nem fogják azt mondani, hogy az AB a legjobb (főleg, ha még ki sem próbálták). Én sem próbáltam még más VR-t, egyedül PSVR van itthon. GT Sport pl. tetszene, de attól kifejezetten rosszul voltam. FPS játékoknál - ahol menni kell benne - valóban rossz a mozgás, ahogy írtad, de a Rush of Blood (ahol nem kell menned) nagyon tetszik nekem, leszámítva azt az 1-2 gyorsabb hullámos részt ahol pillanatnyi rosszulléteim vannak. Vissza a kérdésedhez, személy szerint én nem tudok legjobbat mondani, de az AB mindenképpen az egyik legjobb amikkel játszottam. De ott van még a Moss, ami hasonlít egy kicsit az Astro Bot-ra, bár eddig csak a demohoz volt szerencsém, viszont az is nagyon szórakoztató volt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #6 üzenetére
Nálunk a Beat Saber sokat megy. Testmozgásnak sem utolsó.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
hombre[EU] #4 üzenetére
Mivel ez exkluzív cím így nem maximum a legjobb a PSVR játék lehetne
Nem azt mondom, hogy a legjobb, de mindenképpen benne van a top 2-ben. A másik játékot még nem tudom megmondani, hogy melyik
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Mondhatjuk,hogy a legjobb VR játék jelenleg a piacon?
Life, Uh, Finds A Way
-
hogabesz
aktív tag
Jó cikk, teljesen egyetértek vele, VR tulajoknak kötelező darab. A normál pályák újrajátszása sem fullad unalomba, bármikor szórakoztató ismételni. A "bossfightok" esetében ha már megvan mit kell csinálni akkor fiatalabbnak is viszonylag könnyen teljesíthetők. Amikor egy helyben ugrálgattam majd továbbindultam a pályán, ritkán előfordult egy pillanatnyi szédülés, de közel sem olyan mint a Rush of Blood esetében. És ahogy a cikkben is írva van, videón valóban nem jön át a játék, az alapján kár is véleményezni. Szóval én is csak ajánlani tudom!
-
.LnB
titán
"Igen szédítő tud lenni a másik ember játékát nézni, a kamera folyamatos mozgása hányingert eredményezhet.,"
Azért ezt figyelembe venni egy játék értékelésénél.. A szobahőmérséklet jó volt játék közben? Csak kérdem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp A tavalyi év legjobb VR játékával néztük meg, hogy két évvel a megjelenése után hol tart most a PlayStation VR, mit tudtak belőle kihozni a fejlesztők.
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kutya topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest