Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Assetto Corsa Competizione
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Kár, hogy mire ideér, lesz az 15e
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
westcoastog
veterán
Az egyetlen társasjáték amivel még játszanék is.
-
Kasya
nagyúr
...es ehhez meg kompjuter se kell
En maradok az "igazi" tarsasjatekoknal. Ezt nem tudom elkepzelni, hogy majd esetleg a gyereke(i)m is elovegye(k).
-
Villeneuve
csendes tag
Kíváncsi leszek hogy lesz optimalizálva.
-
Steve1207
veterán
lag ne legyen, az a lényeg!
Aranyos ötletek ezek, de annyira látszik, hogy csak egy újabb pénzlehúzás az egész... Ezzel is csak az AC függők meg a nagyon nagy kockák fognak játszani úgy 2x, a többit meg elkapkodják ajándékba, mert látták, hogy azzal játszott valaki és hogy fog neki örülni. Persze ilyen is van, lehet örülni.
.
-
Kvelstadt
veterán
mert hogy a grafika most eloszor kifogastalan lesz. de meg valszeg bugos sem lesz. bar kitudja...
egyebkent ertekelem az otletet hogy megprobalnak egy jatekot atrakni a a kepernyo mogul az asztalra es igy esetleg ujra talalkoznak a kockak. de nem jon be hogy kiragadtak egy reszt. akkor mar egy osszes reszt es egesz ac vilagot magaba foglalo jobb lenne. minden karakterrel meg stb. megszinesitene rendesen.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
Remélem ebben már jobban rágyúrnak az AI-ra
-
alevan
őstag
Nem akarom elképzelni, hogy fogod felnevelni a gyerekeidet. De az én gyermekeim biztos megismerkednek pl. a Dixit, Monopoly, Smallworld vagy épp fenn említett AC játékkal.,
Tavaly indított az ifjúsági szervezetünk egy társasjáték klubbot, és meglepődnél, mennyi facebookfüggő ment el szórakozni.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Kasya
nagyúr
Nem is kell elkepzelned De szerintem te valamit felreertelmeztel a mondatomban. Azert a Monopoly egy igazi tarsasjatek, akar a Gazdalkodj okosan stb... A Dixit es Smallworld is nagyon jol nez ki, meg nem jartak a kezeim kozt, sajnos.
Viszont 15 eves kor utan nem hiszem hogy pont ezt jatszanek a gyerekkel, foleg ha a PC jatek kimaradt neki. Rummikub, valamilyen word game, Risk stb. sokkal inkabb lekotheti a gyereket. Persze a tarsasagtol is fugg, hogy hol van... Az altalad es altalam emlitett jatekok mind ajanlottak 6-8-10 eves kortol. Szamomra nagyon fejleszto hatasu volt anno, mikor nemet ismerosokkel leultem 8 evesen Rummicub-bal jatszani.
Raadasul, mire abba a korba er, ugyanugy lesznek uj, divat jatekok... nem latom ebben azt, hogy 10-15 ev mulva ez maradandoan kozismert jatek maradna.
Erdekelne az a klub
-
-
Ubran
tag
En meg mar azt hittem uj multiplayer
-
sad_Vamp
őstag
Rengetegen vannak ilyenek szvsz (de sokan még maguk sem tudják, vagy tagadják). Helyi szórakozóhelyre (ahol amúgy szokás néha monopolyzni meg hasonló klasszikus játékokat játszani) egyszer kimentünk The Resistance: Avalon-ozni... először, csak az ottani ismerősök néztek, hogy mi bajunk van....aztán elkezdték kérdezgetni miről is van szó. Most ott tartunk, hogy ha hétvégén oda megyek kötelezően vinnem kell a játékot
Ha nem lesz túlbonyolítva, nincs túl sok "alkatrész" és változatos és szórakoztató tud maradni, akkor nagyon jó játék lehet belőle. Meg kell várni míg pár amcsi megveszi, aztán csinál bemutató videót.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Jó ötlet de ennyi pénzért inkább veszek a gépbe valamit. :-D
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
adamikus
tag
válasz Devilhun_HUN #19 üzenetére
Mintha az almát akarnád összehasonlítani a traktorral, teljesen más élmény.
-
xtremez
aktív tag
Igaz ez most nem szoftver, de akkor is leállhatnának már..
-
sad_Vamp
őstag
Nem értem a problémád..... pontosan annyi rókabőrt fognak tudni eladni, amennyit a
hüly...rajongóknak el lehet még adni, nem igazán látom ebben a problémát. BFből és CODból is annyi van, amennyit el lehet adni. A fogyasztók határozzák meg a piacot, csak nem tudnak róla. Kevés a tudatos vásárló/fogyasztó.De ettől még lehet a board game jó.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Gempas 70
aktív tag
Hm... se gépigény semmi??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest