Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz jacis #2134 üzenetére

    100ezer Ft kulonbseg sosem lesz, sot szinte gsm boltos arak szoktak apron is lenni, szoval ennel joval olcsobb (300ezer korul) meg akar honapokig nem lesz, mert ahogy lement a hiszti a hiany miatt ugy eloszor sok maradt a neppereknel kezleten amitol hirtelen lementek az arak, de a gsm boltok meg kicsit tartjak, mert tudjak a karacsonyi szezonban ugyis elviszik dragabban is. Karacsony utan gsm boltban fognak csokkenni az arak, de apron pont nem nagyon, en 300ezres arra sem szamitanek egyhamar meg hasznaltak kozott sem.
    A 330ezres ar azert 15%-al kevesebb mint a hivatalos, es ha valaki nem tartja meg 1 evig, akkor tok mindegy a gari 1 vagy 1+1ev. Eladasnal max 20ezret fog szamitani.
    Sosem az a lenyeg (szerintem) ki tudja-e fizetni valaki a tobbet vagy sem, de 10% es afolotti kulonbsegnel mar erdemes meggondolni ha nem hosszutavra vasarol valaki. Ha legalabb 2evre akkor az mar mas teszta.

    (#2133) Sir Andrew:
    Csodalkoznek ha nem tunne fel 6plushoz kepest a kulonbseg, mert abban nem csak a soc sokkal gyengebb, de a ram is keveske es osszessegeben nem lehet egy lapon emliteni a 8-asokkal , X-el, de meg a 7-esekkel sem. Sima 6-os is eszrevehetoen lassucska mar a plusz pedig annal meginkabb, de az elesseg abban mar pont nem rosszabb mint X-en, mivel nem az rgb ppi es a pentile ppi olyan mint alma es korte..nem lehet egy az egyben osszehasonlitani.
    Ettol fuggetlenul X kijelzoje szebb.
    Van ami szokast igenyek (gesztusok) es aztan vagy jobban bejon, vagy kevesbe mint a home gombos hasznalat. Touch ID 6-osokon meg azert lassabb volt 6S-tol fogva mar jobban eszrevehetoen gyorsabb mint face id ami sajna gyorsasagban jelenleg nem eri el az ujjlenyomat erzekelok szintjet. Van olyan is amikor kenylemesebb hasznalni, es van amikor nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák