Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz lugosi #9346 üzenetére

    Számomra már ez is hihetetlen, hogy ki bír egy ilyen telefon 3-4 napot. Persze felhasználástól függ de nekem még sosem sikerült ilyesmit összehozni még az előző 5100-es akkus telefonommal sem. Az is legfeljebb 2 napot -bírt, persze sosem merítettem le teljesen de a második nap éjszakáján Mert mindig felraktam töltőre hogy a harmadik napon 100% kal Kezdjen.

    Persze én nagyon sokat használom, diktálom neki az üzeneteket, megy a Google helymeghatározás a háttérben, wifi, LTE, bt egesz nap, apple music autoban vagy bt fulhallgatoval, meg ugye a szokásos dolgok, néhány fotó, térkép, navigacio, alpok, telefonálás.

    Ezzel a felhasználással nekem egy napot sem bír ki, nem hogy hármat vagy négyet, bár nálam eleve korán indul egy nap.

    Hétvégén kibír egy napot bőven akkor nem nyomogatom annyit. Illetve multkor megfigyeltem hogy az energiatakarékos mód nagyon jól működik, annak ellenére hogy rengeteget fényképeztem nagyon sokat bírt az akku így.

    lugosi: ennek ellenére én sem teszem mindig éjszaka töltőre csak ha nagyon le van merülve. De ma is például reggel 30 százalékkal kezdem a napot és amíg iszom a kávét meg indul a reggel addig felrakom töltőre és bőven bele tölt annyit egy óra alatt amennyi utána Elég egy fél napra vagy nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák