Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz lestarcsopor #18679 üzenetére
Nekem 2015 november óta van és őszig akarom használni, akkor tuti szeretnék váltani.
Egyik tok sem tetszik, főleg a lifegős 3. nem -
adise
őstag
nem azért nem veszik mert nem használnak 6s-t hanem mert 5500ft az 500ft-os tok
-
shteer
titán
-
Én 2 hete vettem újanon,és szeretném még 2 évig használni.
Nekem átlátszó szilikon tok van rajta,az a vékony fajta és egy 0,33mm Tempered Glass üvegfólia. -
Rob700
senior tag
Nekem májusban lesz 2éves a 6S... idén nem hiszem, hogy veszek még új telefont és biztos, hogy maradok az Apple-nél... Mind a három tok tragédia, csak gyárit használok...
iPhone 12 128GB Black
-
lugosi
MODERÁTOR
Nekem 6s Plus van, szerintem ezt a mostani generációt még kihagyom, leghamarabb a következőnél váltok.
-
SoldierL
senior tag
Szia! Nekem is 6s+ van és nekem is májusban lesz 2 éves. Májusban a törlesztés végével, hozhatnék ki egy újat, de minek? Nagyon gyors, nagyon jó tök felesleges. Majd esetleg akku csere de még azon se érzem, hogy kéne. Nekem még 1-2 évig tuti jó lesz.
-
Blue meth
senior tag
Én is legalább 2-3 évre tervezek vele, sztem akkor is simán használható lesz, ha a 4s-emből indulok ki, amit most novemberben váltott le éppen a 6s. Tok pedig nálam is gyári, Midnight Blue szilikon tok, legjobb. Igaz nem volt olcsó, de simán megérte.
Viszont ezt most 130-ért vettem november végén, de megfogadtam, hogy többet nem veszek ennyiért telefont. 80-90-ért, nagyon max 100-ért, szóval a következő valszeg már android lesz.
-
nagysuhi
tag
6S, most volt egy éves. Még egy évet lesz nálam, mindig 2 évente cserélek telefont.
Üvegfólia és Rock tok borítja elejétől fogva. Egyszer leesett és az üvegfólia repedt el, meg a tok.[ Szerkesztve ]
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
leslieke
Jómunkásember
Nálunk egy 6s van a családban, addig lesz használatban, míg meg nem adja magát.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kobak77
aktív tag
Sima 6s-t használok 2015 októbere óta, máig elégedetten. Csere - elméleti szinten - ha esetleg kijönne egy SE 2, akkor arra. Nagyobbat semmiképp nem akarok, sokszor még ezt is nagynak érzem. Jack aljzatról sem mondanék le, heti 3-4x biztos használom.
Tok eddig nem volt a telefonon, ahogy egyik korábbi telefonomon sem. Bár most elgondolkodtam egy ilyenen, elsősorban a praktikuma miatt, de még tart a vajúdás. -
XFishboneHUN
senior tag
Nekem 6s van, 3 éve lesz idén, hogy nálam van. Megvárom a szeptembert, hogy mit durrant az Apple, aztán döntök, hogy várok még egy évet, vagy veszek, vagy egy X-et, vagy 8-at.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPhone 11 Black 64GB
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest