Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz agent2.0 #15450 üzenetére
Hát ezt neked kell eldönteni milyen célú felhasználásra lenne . Ez az ár még pont necces érte.Meg is éri meg nem is. Például ha kifognál egy olyat ami 8.4 alatt van akkor , ha ügyesebb vagy felrakhatod az iOS 6.1.3-at , azzal meg repülni fog a telefon. Hétköznapi átlagos használatra tökéletes még az az op rendszer is.
De ha több kell és szükséged lenne az új funkciókra és számítana a gyorsaság is akkor nem ajánlomPersze ez személyes vélemény .
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
agent2.0
tag
Köszi srácok, még gondolkodom rajta, mert picit valóban megijeszt a sajnáljuk de ehhez a programhoz újabb szoftverre van szükséged dolog..
-
Edi77
őstag
Noti centerbe hogy lehet a gyári időjárást előcsalogatni? Nagyon hiányzik nekem onnan.(8.4.1)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
waces
aktív tag
nyilván izlés kérdése, de mondjuk 8,.x, sőt 9 beta alatt sem vészesen lassú a telefon. ellenben minden fut rajta, ami az őskövület 6.x-ről azért nem mondható el. szerintem érdemes előbb kipróbálni, hogy tényleg lassú-e az adott felhasználáshoz (mondjuk úgy, hogy nem zavaróbban lassú egy 9 béta, mint egy lollipopos droid. persze erősen felhasználásfüggő. droidon látványosabbak a lagok és ezért jobban szemet szúr, mig az ios ezt elmaszatolja animációkkal ezzelazzal. meg sokszor inkább az app van rosszul megírva/optimalizálva, ami nem a rendszer hibája)
Every living creature on earth dies alone.
-
Themes
aktív tag
Ennyire merül vagy szar az akksim? Reggel fel kilenctől 76% vagyok. De pl ha 8 % van és rádugoma töltőre rögtön 16% ír, gondolom ez akku probléma.😅
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
lolal
senior tag
Én is eléggé igényes vagyok az appokra de azért elvagyok ezzel a " őskövület " 6- os iOS-el. Amire nekem szükségem van. Facebook , Viber , Email , Fényképezés, GPS , Térkép , Böngészés tökéletes jó , nem mellesleg míg a te "menő" modern 8-asod betölti az oldalt én már kiolvastam a cikket. Kicsit azért túlzok de nekem nincs szükségem arra hogy 3 kép küldése esetén crasheljen a Viber , és egy kis 3G-s netezés után vagy GPS navigálás közben kikapcsoljon a telefon mert annyira rohamosan merül.
Míg iOS 6 -al kb 2-1,5 napot bír ki addig 8.4 en illetve 8.4.1 - en ugyanazokat az applikációkat használva már örültem ha félnapig kibírta 1 töltéssel.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
YxVs
senior tag
Segítsetek légyszi.
Hogyan tudom az iPhone 4S képernyőjét tükrözni legegyszerűbben egy Panasonic smart tévére?
Vagy csak PC-n keresztül megy?
Milyen app vagy program kell hozzá a PC-re, ami ingyenes?köszi,
üdv,
YxVs -
fradi81
veterán
A tv kiírja a lépéseket, legalábbis a samsung. Nézd meg a menüjében, program nem kell hozzá külön ha támogatja a tv.
moto g72, Ninebot d28e
-
waces
aktív tag
nem vitattam,hogy neked jobb a 6.x, ezért irtam ,hogy felhasználás/felhasználó függő. nekem a 8 se volt lassú és most a 9 béta sem az. nem vágyok csak azért a 6-ra mert esetleg gyorsabb, viszont vannak olyan limitációi amik nekem nem férnek bele (pl vpn kliens nem fut rajta).
az aksiidő meg indiferens esetemben mert a nap nagy részét úgyis töltőn tölti a telefon, a köztes időt meg kibirja.Every living creature on earth dies alone.
-
Dovloran
senior tag
Nos az összes iOS vitát oszlassuk el. Az iOS 8 köztudottan iPhone 6-ra és 6 Plus-ra lett optimalizálva illetve 64bit-es az OP rendszer és a processzor is. Egy iPhone 5s és egy 6 között szinte semmi különbség nincs gyorsaságban. (Ha nem hiszed el menj és próbáld ki pl iStyle-ban) csak századmásodpercek. De vegyük figyelembe, hogy az iOS 8 idézem "elmaszatolja a dolgokat animációkkal" ez így van. A 7 és 8-as rendszerben jött ez a "hatalmas lassulás" a régi készülékeken pontosan az előbbi miatt, mert szép lassú látványos animációk vannak. Az iOS 6 és lefelé pedig pörgősebb ütősebb rendszer lett. Egyik barátomnak is visszatettem a 6.1.3-at és az apja 6 Plus-ával hasonlította össze és pl a Beállítások app gyorsabban töltődött be a 4S-en, mint a 6 Plus-on. Itt jönnek ki ezek a kis apró különbségek az OP rendszerek között igazán. Vegyük figyelem azt is, hogy a 6 Plus-nak a 4S-hez képest óriási és sokkal szebb képet kell megjelenítenie ugyan annyi idő alatt ami ugye nem mindig sikerül, mert ott vannak azok a fránya animációk ami szintén igényel erőforrást. Amúgy szívesen segítek bárkinek visszatenni a 6.1.3-at, ha gondolja. Semmi veszteni valója nincs annak aki visszateszi, mert az Apple úgyis csak felfelé enged frissíteni. Szóval nekem a személyes véleményem az, hogy picit el lett túlozva az animálás a 64bit-es iOS-ekben, de ezt ők bírják is a 64bit-es brutál processzoraik miatt. Egy régi készüléken (32bit? ) már nem megy ilyen szépen az a rendszer ami nem is oda készült eleve, csak az Apple jó fej akar lenni és kiadja a frissítést amikor néha már ők is tudják, hogy nem igazán kellene, de az a fránya hírnév...
Nem vitázni akarok, semmi kedvem hozzá, ez a személyes véleményem. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
xenom0rph
őstag
Hali!
Most volt akkucserém, de még így is brutálisan merül a telefon. Valami tipp, beállítás, ami segíthet? A legtöbb alkalmazás háttérben való frissítése ki van kapcsolva.
halahala
-
Edi77
őstag
válasz xenom0rph #15477 üzenetére
Szia!
Ha új az akksi, akkor 3-4 töltés után fog csak igazán beállni.
De nézegesd át ezeket, hátha segítenek valamit
[link]
[link]
[link]Ja, és ha feltöltötted, 100%-nál hagyd egy picit még töltőn, majd home+power gomb egyszerre 5mp-ig, a teló újraindul, és a jó értéket fogod látni az akksinál.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Dovloran
senior tag
Köszönöm szépen aki dicsérte a kis "szösszenetemet" Szerintem egy kicsit össze vissza van, de örülök, hogy a lényeget át tudtam adni.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
lolal
senior tag
Jó Estét , kedves fórumtársak.
Abban kérném szíves segítségeteket , hogy mivel 6.1.3- rendszerem van fent ,ebből adódóan az iOS 8.4.1 eroszakosan letöltődött a telefonomra. Ami körülbelül így 1,2 gigát vesz el a nagy büdös semmiért. Esetleg valamilyen úton módon megoldható lenne a törlése ? Annak nagyon örülnék.
A válaszokért előre is köszönet !Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Dovloran
senior tag
iOS6-on még nem lehet, csak 7-8-nál jött ez be, hogy a "használat"-nál le lehet törölni, ha túl kevés a hely a telfonon. Én rászántam magam és JB-eltem az iOS6-ot és sikerült a "Software Update Killer" nevű tweak-el eliminálni az OTA frissítést. Mellesleg, ha már letöltődött akkor az iFile is célravezető.
-
Dovloran
senior tag
Hivatalosan az a verzió van, hogy amikor a telefon wi-fi hálózatra van csatlakoztatva és ott van hagyva pl töltőn akkor a frissítés letöltődik magától. Mobilneten nem töltődik akkor megáll és folytatja wi-fi-n.
-
Edi77
őstag
válasz mici66 #15495 üzenetére
Ha visszagörgetsz, linkeltem akksira problémára 3 oldalt tegnap este, nézd meg azokat. Egy iPhone-t jellemzően minden este töltőre kell tenni, sokszor még napközben is, tehát csak emiatt nem érdemes sztem a 6-ost feltenned, ha csak emiatt váltanál rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest